nix
Printable View
nix
hm...
da uninstališeš? ili da ponovo krekaš.
ili grafička
netrebam crack, jer je orginal. uglavnom firewall je blokiro nesta, uglavnom sam rjesio problem
ajde ljudi možda kakav dobar link sa top 10 ili 20 najboljih igara trenutno
joj ja cekam da izadje GT4, odmah kupujem i PS2 i igricu i ispisat cu se iz skole
evo par slika
http://image.com.com/gamespot/images..._screen020.jpg
http://image.com.com/gamespot/images..._screen004.jpg
Na drugoj slici vidim:Hondu nsx,Lancer evo 8,evo 7,Mazdu rx8,Toyotu supru
a kada dolazi gt4?
E moram si nabavit PS2.
I kad izlazi GT4?
to ja pitao.
neznam dvoumuim se dal da prodam Ps2 ili ne......
@flOorKilla:remember colin3!!!
sad ovih dana idem nabavit nove igre pa neznam šta da kupim...
na colinu mcyrae 3 grafiku imam ovako podešenu pa me zanima:
resolution 1152x864x32 (sve najviše) i kakva je razlika sa 1152x864x16
i što je to z depth: imam ga na najviše: 24.
Florkila kladim se u šareno niš da imaš Ati radeon karticu
Z bufer ti je nešto što se nalazi na tvojoj kartici,a služi za antialiasing,ak ja dobro pamtim.Ne drži me za riječ,ipak!
da imam radeon 9200. (128mb)
EEE imam problem pa sam mislio da je najbolje da ga tu stavim:
nemogu uč u colina. pošto mi je to jedina igra na kompu, neznam kako bi funkcionirale druge igre, problem je što čim kliknem na colina, čuje se onaj klik grafičke (crni ekran) i odma izađe van (opet klik) to sve traje oko 2-3 sek i nikak da 'ostane' u igri...
Provjeri drivere od kartice!
pa kakve veze driveri imaju? pa driveri su isti, nisam ih ja mjenjo.
= Citat =:
Poslao: flOorKilla
EEE imam problem pa sam mislio da je najbolje da ga tu stavim:
nemogu uč u colina. pošto mi je to jedina igra na kompu, neznam kako bi funkcionirale druge igre, problem je što čim kliknem na colina, čuje se onaj klik grafičke (crni ekran) i odma izađe van (opet klik) to sve traje oko 2-3 sek i nikak da 'ostane' u igri...
meni se to isto događalo i onda sam zbriso sve moguće kodeke i instalrao sam samo 1 i sve radi!
ma nema veze sa codecima. pa nisam ništa dirao niti mjenjao, jednostavno jučer radi, danas ne. mislim da neš sa grafičkom ne valja....
vjerovatno da., ali meni je fakat neki codec blokiro grafičku.
ajmo ontopic! kupio sam oglasnik i sad tražil frajera za igrice, mislim kupit 10tak igrica, daj kaj preporučate?
zasad bi: automodelista, beatllefield 1949 il tako ne slično, fifa 2004, iss4, ...
za kolko?
kaj je vez izašla fifa 2004?
kad dolazi novi CM?
nisam baš siguran da je izašla fifa... igre su po 13-15kn. (nekad je bilo za 10) bila su to vremena...
championship menager ne igram...
ja brijem da fifa nije jos izašla. da je izašla pricalo bi se na veliko. cuo sam da je Championsip manager trebao izac 16.10 ali je odgođen. zna neko kaj o tome.