Niti sam tražio da mi bude taj pisak niti pak tražih nekakvo posebno rješenje da nestane.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Da, u zadnjih mjesec dana nije ga bilo niti jednom.
Printable View
Niti sam tražio da mi bude taj pisak niti pak tražih nekakvo posebno rješenje da nestane.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Da, u zadnjih mjesec dana nije ga bilo niti jednom.
evo meni se neš slično desilo nekidan sa n70 : kad se čovjek javio krčilo je za popizdit jedno par sekundi i odjednom samo nestalo i veza je bila normalna...mislim da je to do signala, i do točnog mjesta na kojem se nalaziš..(neke smetnje...nevjerujem da je do samog telefona)
da, iwek... to kod tebe je bio problem u vezi, jer je bio sab signal vjeroajtno i zato je krčalo...
Ali kod Mobyy-a je potpuno drugačiji problem... kod njega je nešto "piskutalo" iz samog moba (koliko sam uspio skužit)...
Aj ajde, glavno da je problem "nestao"....:)
meni se slična neugodnost dogodila kada mi se na telefon javio Elio Pisak...
Eto da se nadovežem, meni se često tokom razgovora požale oni sa "druge strane žice" da se čuje jedan jaki jaki bip, ali kod mene ništa... i to samo od kad sam prešao na N73... na SE-u nije bilo sličnih problema...
Jel tko čuo za ovakvo šta??:-/
bilo je cisto u sali, ne pada mi napamet nikoga vrijedjati..= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ipak, evo sorry ako smo se krivo razumjeli, nadam se da nitko nije zamjerio..
ipak mislim da su ljudi vec odgovorili da je ocito do programa koji su pokrenuti kad se razgovara problem...