Ma kod mene nece nikako da reconectira vezu.
Printable View
Ma kod mene nece nikako da reconectira vezu.
Stavili su neku novu zaštitu(prije nekih tjedan dana) na rapid share.com.
Kod svakog skidanja linka traži da ukucas kod(kao da skidas bez USdownloadera).
Skinuo sam sve nove pluginove ali ne radi(opet moram kucati sifru).
Jel zna itko jel se može išta napraviti da se ne upisuju te šifre ili zbogom USDownloader????
Ista stvar kod mene na rapidshare.de sve radi ali na rapidshare.com moram ukucavat taj kod.Jel to tko uspio riješiti
Molim vas ako netko zna kako napravit taj bat fajl koji ce sam reeconectat ili ga ima vec napravljenog da mi javi ovdje i ako netko zna kako izbjec upisivanje koda da javi!
Hvala unaprijed
EDIT:
Uspjeo sam napravit da se sam reconecta, samo sad trebam nesto da se upise sam onaj code.
Jel zna netko kako to izvessti
ja kod rapidsharea koristim standardni tip varaja, ako to tako mozemo nazvat, connect i disconect... :funny:
I ja to koristim (ali sada sa USD-om skidam).
Napravio sam .bat fajl koji mi reconnecta vezu sam, samo ja trebam upisat onaj kod koji mi se pojavi. Treba mi nacin da se sam taj kod upise no ne nalazim ga
Nesto je netko na prethodnoj stranici spominjao ABBYY Fine Reader za upisivanje koda, ali nema toga vise, netko je izbrisao...
Dali netko zna kako snjim to napravit???
dali postoji mozda, iako nevjerujem bas, al ajde, program neki da mu ubacis partove tj.linkove npr.od deset link partova rapidsharea i da mu kopiras ih u njega pa da on automatski skida sve partove, znaci da nemoram svaki part posebno klikat, da program to odradi samostalno i da key sam ocita i unese?!
još jednom možda puno tražim, ali ipak sve je moguće pa se nadam da nešto postoji!
ne bi reka....aj ako to moze, sto je sa tim programon da ti obnovi ip adresu, ajmo tako pokrast onaj google AdSense(sad san se taman pocea nesto s time bavit, pa sad samo gledan kako cu ih sprchit:bunny: )....koliko ja znan on provjerava ip adresu i po tome zna koliko ko klika na reklame, jeli bi moglo to....nisan bas najiskusniji, ispravite me...
sorry about offtopic, zanimalo me pa san spomenia
evo našao sam jedan programčić koji za FREE korisnike rješava problem diskonektanja i ponovnog konektiranja da bi mu se promjenila IP adresa.
http://www.irtik.com/dl/RapidShare_Time_Resetter.rar
rar pass: www.irtik.com
ne garantiram da radi, meni osobno ne treba, nisam isprobavao, pa eto ako netko ima volje a nema premium, neka proba i javi.
Meni ne radi (ADSL).