= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Pametno...:flame:
Ubacivanjem igra ne gubiš granciju.
Njih se može ubacit i BT-om, a s njim nemožeš nikako izgubit garanciju.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Pametno...:flame:
Ubacivanjem igra ne gubiš granciju.
Njih se može ubacit i BT-om, a s njim nemožeš nikako izgubit garanciju.
Al se bilda mobitel...i pokvari se. Bolje spriječiti nego liječiti. Dobih skupi mob, i odlučila sam da ću ga imati 3 god, što ne bi izdržo da ga bildam. Djeco, njegujte mobitele i kupujte igrice, a ne ovak prenositi. Jer kad zgubim garancijiu, ak s pokvari moram dati love ko za jedan prosječni mobitel.
Mi dječica :five: itekako njegujemo mobitele! Imaš malo krivo mišljenje o kupljenim igricama! Ni one nisu savršene,to znam iz vlastitog iskustva jer sam zahvaljujuči jednoj imao poštenih problema sa mobom a nisam znao kako izbrisati a na mobu se nije dao,kako zašto nemam pojma!Kako mi je bila istekla garancija morao sam platiti u servisu gdje su me pošteno odrali i onda sam rekao nikad više! I oni tamo naprave sve kaj i mi doma možemo! Pogotovo ovdje na forumu ako ti negdje zaškripi ima dečki a bogami i cura :flame: koji su uvijek spremni uskočiti! Dovoljno da ti kažem da mi frend koji radi u austriji kao serviser govori da on isto često traži pomoč ljudi sa foruma jer niko nije savršen! A pogotovo kod nas;otišla bu ti neka sitnica a oni bu normalno našli još hrpu toga kaj treba i kaj ne treba! Ako ti je žao isprobavati to na svojoj v3 imaš za sitne pare kupiti neku polovnu motorolu koja radi na P2k platformi kao tvoja pa vježbaj! Čak ju možeš urediti i prodati za više nego kaj si platila! Uh ala sam se raspisao! :fish:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
sa fliponjom se slažem u potpunosti. GARANCIJA SE NE GUBI AKO SE NAPRAVI ISPRAVAN BACKUP!!!! Dakle, samo napravi backup, spremi na sigurno (stavi na CD) i onda udri po modanju, flashanju i doslovno rastrgaj mobitel softverski i ništa nećeš pogriješiti,VJERUJ MI! Ako ga sjebeš, ja ću ti ga besplatno popraviti i još platiti poštarinu! No znam da se to neće desiti:flame:
Ne, ne ne, nemam ja para za još jednu polovnu motorolu, a niti si neću kopati po ovoj svojoj...pare su to ipak...(izdvojila sam ovaj i prošli mjesec 4000 kn na ipod i mobitel) tak da bolje da ga čuvam.
a šta da ti kažem. mi ti hoćemo pomoći, no ako ti nećeš, onda dižemo ruke.....:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
A ti samo piči po internetu i kupovini sadržaja.... to mi je malo :loco:
Ima baka pretplatu koju plaća jedna tvrtka..pa lijepo sim karticu hopla unutra i lijepo deri po igricama.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
to je druga stvar! oprosti....= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Jel te ne muči grižnja savjesti?;D
...Istina...tako i ja radim sa starinom karticom...jer joj pretplatu plaća tvrtka u kojoj radi...ehehehehehehe..:-D...
Da nismo malo svi u offtopic-u :ideja: