ja ti pisem!
Printable View
ja ti pisem!
vidim da si već našao drugu.....ljubomorna sam :angry:
coma ti si marko?? i nered ti si marko??e tak??????????? ja sam bernarda,uuufff fuck...fala bogu kaj tu mogu pisat a ne govorit jer bi mi se jezik zapetljo?? pozdraf
ma ja volim petljanje jezika!= Citat =:
Poslao: bad girl
coma ti si marko?? i nered ti si marko??e tak??????????? ja sam bernarda,uuufff fuck...fala bogu kaj tu mogu pisat a ne govorit jer bi mi se jezik zapetljo?? pozdraf
ma ja ti imam veliki kapacitet, tako da neces ni osjetiti!:)= Citat =:
Poslao: andrea
vidim da si već našao drugu.....ljubomorna sam :angry:
očeš svoj jezik s mojim spojit
Uuuuu! Ovdje se malo zagrijala klima... :)
Nego bad girl koliko ti godina imaš?
ovog puta saljem puno, puno, puno pusa - bad girl-u !!!
http://www.geocities.com/mgavrano/bad.bmp.txt
pusa+(+) :)
ne samo jezik!= Citat =:
Poslao: bad girl
očeš svoj jezik s mojim spojit
vjeko, kaj nisi reko da odlaziš na 2 mjeseca?
petljanje jezika? pa ovdje je stvarno postalo vruće....
coma...mislim da sam ispala iz tvog kapaciteta....definitivno...
ali ajde sve što je lijepo kratko traje....tak da doći ću ja opet na svoje..:jump:
ma ljudi smo mozemo se o svemu dogovoriti
šta to znači da je neki grupnjak na pomolu? ja ne preferiram orgije jer sam jako osjećajna i ne mogu to...tako da ili samo ja ili sve druge....:cool:
ma ja sam ti još maja cujica.....ja ti imam 15 god..ali sam jaako razvijena..a kaj bi ti da nam se još spoji,a???? :) vjeko,evo i tebi puuunooo pusa+, btw vjeko kaj i ti stavljaš + pokraj puse??? pusa vama
vjeko,ti si prezgodan!!!!!!vau...mm....
= Citat =:
Poslao: andrea
petljanje jezika? pa ovdje je stvarno postalo vruće....
coma...mislim da sam ispala iz tvog kapaciteta....definitivno...
ali ajde sve što je lijepo kratko traje....tak da doći ću ja opet na svoje..:jump:
e, Andrea ja tebe fakat ne kuzim. Prije cca 2 tjedna mene si odjebala samo kaj sam ti reko da ti mogu sredit da dobiješ svoj avatar. sjećam se komentara "ej dj_velja-->picke nedam jer decka imam", a sad si ljubomorna kaj se klinac 5 godina mlađi od tebe upucava drugoj trebi.
:confused: Ja ipak mislim da to nije razumno razmišljanje jedne 21 godišnje cure.
@coma: nemoj ovo "klinac" pogresno shvatit. Za mene naravno nisi klinac, jer sam samo 1 god stariji od tebe, tj 11 mjeseci, al za nju si ipak klinac.
Ja kad cu imat 21 ziher necu htjet barit trebu od 16.
ajde ljudi sve je to zajebancija.... a sjetio sam se one "djeca se igrala pa eto bebe!"
ma znam da je zajebancija, ali me iznenađuje Adnreino ponašanje. Prije 2 tjedna bila je ful drugačija, ozbiljna, a sad kao da je 10 god mlađa
ma andrea je super
Ok ak ti tak kažeš
hehe, a ja sam se sa njom najvise zakacio!
Znao sam odmah da bu to tak završilo...;)
očete reć da sam klinka,pa klinka nema piercing u pupku i tatoo na guzi..po godinama jesam al ponašanju i izgledu ne!! a ti coma imaš 16 god nisi puno stariji od mene..kuiš??a i ko da je 5 god velka razlika..ma ja hoču vjeku..vjeko,di si ljubavi?? :(
:argue: