Hvala za info!
Printable View
Hvala za info!
da se netko ne bi uvrijedio, ali znam sto posto da znoj ruku nekih ljudi nije kompatibilan s nekim vrstama plastike i boja.
Moguće je sve, no čudno je da se guli recimo samo s poklopca baterije, a ne na ostalim djelovima telefona, prije se radi o lošoj kvaliteti premaza te serije poklopaca baterije....
A meni se ogulio samo onaj okvir oko ekrana.Možda je iz iste serije kao tvoj poklopac baterije.
Mora da su ti problemi sa guljenjem problemi pojednih serija. Frend i ja smo uzeli u isto vrijeme (prije 2 godine) T630 i njegov se (istina ne mnogo) ogulio, a moj niti malo... Oba dvoje pazimo na mobitele i nema ključeva, kovanica i ostalih strugalica pokraj njih...
Novi (K750) je star tek par mjeseci i za sad isto ništa...
Jel bi išlo pod garanciju ako bi se nakon npr. 9 mjeseci izgulio kao da ga tretiram šmirglom svaki dan???
Nazalost, ne bi islo. :(= Citat =:
Izvorno postao dorian_gray
To tretiraju kao "mehanicko ostecenje", a za to ne odgovaraju.
ja ga imam prije godinu dana i ništa ;D
jedino je ekran malo zgreban, al plastika sve 5:comp:
i moj lega ima k750i i niti najmanje ogrebotine... mob je star negdje 6 mjeseci
moj w800 koj imam oko pol godine se tek prije nekih mj dana poceo izlizavat ( ono di pise walkman ,od hlaca) al inace je sve ok ;D
Evo, nakon dva mjeseca povlacenja po dzepovima, lagano se pojavljuju znaci koristenja... mislim da je silikonsko kuciste slijedeca investicija.