Hej! Kreten o kome govoriš je ipak moj brat ;D :p
Printable View
Hej! Kreten o kome govoriš je ipak moj brat ;D :p
He, a ti ne misiliš da je on kreten? Koliko si čekao svoju 6270? Mjesec, mjesec i po?= Citat =:
Izvorno postao points
Ma i ja se nadam Fras da će se brzo vratiti. Ako ne, bar neka mi stigne telefon. On može ostati tamo mjesec dana što se mene tiče :)
U pravu si. Ali bilo pa prošlo, ljudski je oprostiti lol ;D
Da, pa dobro. Oprostiću ja njemu čim dobijem telefon, jer ću se otopiti kad ga vidim!
Nego, ima li negdje T-Mobile ili Tele 2 tema za taj model? Da se odmah spremim za tatu ;D
jes ti garancija ja sam 3230 uzeo u hg spotu (radi 36 rata ******) i mob se počeo malo blesirat - rješenje je novi soft što mi je kolega khideg i savjetovao da kod njega obavim - no time gubim tu cijenjenu garanciju i danas je mob otputovao do zagreba na zahvat koji traje petnaestak min (jer zašto bi oni neku šupu tu u blizini opremili u servis pa ovo je samo slavonija tu niko ne živi ) a obzirom na godišnje ak mi za mjesec dana stigne nazad biću sretan...no nema veze pićim snake na mojoj staroj 3210 i boli me ku**c barem neko vrijeme nemoram brinit gdje sam ostavio mob;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Fras84
ne krivo si shvatio ne gubis garnaciju ako kod mene rjesis stofwer. naime ja radim sve isto sto i oni, dakle nema razlike, osim naravno sto mob dobijes odmah :)= Citat =:
Izvorno postao iwek
jebat ga tako su mi rekli u hg spotu ako promijenim softver ode garancija nisam baš imao previše izbora...= Citat =:
Izvorno postao khideg
a bas si nasao koga ces pitatit... naravno da ce to reci, pa svaka trgovina to kaze.= Citat =:
Izvorno postao iwek
A ako pod garancijom mijenjaju besplatno sw, zašto bi on došao kod tebe da to radi, koji ćeš mu naplatit, a samim time možda čova i garanciju izgubi.
:-/ živio rođo to se traži....samo što neće stić još mjesec dana ,mali minusić....
tocno. ovisi koliko mu se zuri, ja sam uvijek za to da se nosi u servis, ali znamo da telefoni dok se vrate to trajei po vise od 7 dana.= Citat =:
Izvorno postao djomla
Aaa, eto vidiš, to nisam znao. (Sad znam ;D) A zbog čega je to tako?
IIIIIhaaaaa, dobio sam N73!
Rekoh u četvrtak, hehe, nije važno koja sedmica. Sutra ću napisati mali review pa postavljajte pitanja o tome. Ne ovdje, pls.
Čestitam! Mada sam ga već vidio ;D
hm...koja svrha kupiti n73 :)
kao imas nivi symb...a nemas programa za njega..odnosno ima ih jako malo ...nema onoh pravih !
a to ti je po meni kao da kupis skupi auto a u njemu motor o ficheka :)
ja bi radije uzeo n72...
no sve je to osobni izbor
Normalno, ali za n-gage nema aplikacija već mjesecima, pa morao sam od nekud da krenem.= Citat =:
Izvorno postao robee
n73 je bolji izbor.za novi symbian sve je vise programa i aplikacija na net-u,a i softverski je puno jaca od n70.
N73 je definitivno bolji izbor i ja bi ga kupio da ne čekam nešto drugo.
a sto tocno ti cekas, mozda n72?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Jel se ti to zajebavaš ili šta? Ili si fulao brojčanu oznaku ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Čekam HTC TyTN, ukoliko me Nokia, za promjenu, na rujanskom announcementu ne iznenadi nekim potpunim i stabilnim telefonom, s malo boljom baterijom i manjom razlikom između stvarnih i deklariranih vrijednosti.
N73 je odličan. Interesantan je i detalj da je displej postavljen jako blizu zaštitnog stakla, čini ga još atraktivnijim. Ljepši je u stvarnosti nego na slikama! :flame:
Tipke su premalene za moj ukus :fried:
Eh...konačno ga dobio u ruke. Mobitel je predobar i preje...
Slike su sa njime naprosto fantastične u svim uvijetima osvjetljenja. Što da kažem, osim, bravo Nokia. Pravi nasljednik.
Hmda...nakon malo promidžbenog materijala vrijeme je da istresemo bugove. Zasad u ovih par sati gledanja u njega sam uspio skužiti samo jedan, ali opaki. Browser je bio opako spor. Ne znam u čemu je bio problem, ali bi se mob uredno spojio i počeo učitavati stranicu...i učitavati ju...i tako jedno 10-ak minuta bez prekida raditi dok ne bi učitao. Ostale aplikacije još nisam probao, tako da ne znam je li problem izoliran na Web browser ili na sve internet aplikacije.
Eto, toliko za prvo javljanje...sad imam popriličnog posla :)
Mah...ignore. Otkrio sam da je problem u proxy postavkama. Koristio vipove, a spajam se preko CN-ovog APN-a.
cool je taj fon...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
radio sam malo sa qtek 9600 a on je kao nekakv klon ovoga...kada ga uzmes u ruke..ima ga, ali je opak :)
pravi mali comp :)
i moram priznati da je win puuno stabilniji i daleko brzi od symbiana !! mozda je malo teze doci do aplikacija, no cini mi se da je bolji izbor !
To potvrđuje da je web browser ipak normalan?,= Citat =:
Izvorno postao ttperic
@robee
Symbian se svim silama trudi ostati najbolji i ponuditi najbolje jer mu ne prognoziraju najbolje, a prognoze su prije nekih pola godine bile da će ga win prestići, ne sjećam se kada bi se to moglo dogoditi.
Živi bili, pa vidjeli :king:
Da...to riješava taj problem sa web browserom. Al svejedno je bolja Opera Mobile :)