Evo vam samo jedan od puno threadova na c-s forumu u kojem se prica o raspadanju tipkovnice od S55 http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=25644
Printable View
Evo vam samo jedan od puno threadova na c-s forumu u kojem se prica o raspadanju tipkovnice od S55 http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=25644
Radi se inace o cuvenoj i nadaleko poznatoj njemackoj kvaliteti.Meni su na SL45 koji je bio star dva dana propale tipke na gornjem dijelu tipkovnice.Sreca je bila ta da je bio kupljen u trgovini i imao garanciju.Nakon tjedan dana mi je otisla jedna od slusalica od MP 3 playera koji je ujedno i hands free.Sreca je ta da su ovi u Heinzlovoj u Siemensu jako ljubazni i brzo rjesavaju reklamacije.Njemacka kvaliteta se strasno srozala i nista im vise nevalja.Imala sam cak problema i sa svojim 6 mjeseci starim VW Polom, ali to je prica za neku drugu temu.Uglavnom jako sam razocarana Siemensom i prelazim na Nokiu cim izadje model 6600.
Meni se čini da su mali žuti trenutno sinonim kvalitete.
Miško:
Na što točno misliš?
SAMSUNG,LG...
Samsung, jer ono šta je u Japanu mi je kao da gledam Zvjezdane staze.
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
@nimda: apsolutno
LJUDI PROČITAT MOJ THREAD"RIJEČ DVI O KVALITETI SAMSUNGA" U SAMSUNG PODFORUMU!!!!!
Definitivno= Citat =:
Poslao: nimda
pa ja mislim da je Samsung u poslednje 2 godine dozivio najveci napredak,svi cete se slozit sa ovim
mogo bi jos proraditi na funkcijama
Ovdje nije riječ o samsunzima.... molim lijepo
Dajte mi link na neku temu na ovom forumu na kojoj nema offtopic postova :P
Sto bi ja tu napravio reda da sam admin... 145 puta bi se smanjio broj postova i 58 put broj korisnika :skull:
Salim se, ali stvarno malo treba poradit na ponasanju korisnika.
I suba, za kojeg si se na kraju odlucio?
na kraju sam se odlučio za s55
još trebam samo dio novca skupit i moj je... :D
btw, hvala svima na odgovorima :afro:
kaj ti treba bt i ic?
ma ne treba mi, ali ih mogu nabaviti po istoj cijeni... pa sam se odlučio za s55, ekran mi i nije toliko važan, a i na m55-ici me nerviraju one lampica sa strane...
ipak mi se čini bolji s55
Te "lampice sa strane" se mogu potpuno iskljucit.
i nekužim kak te mogu nervirat te lampice, pa baš su zakon po mraku
mislim da je m55 bolji izbor ako ti netreba ic i bt
Coma je u pravu! Ako ti ne treba bt i ic onda ti je bolji izbor M55.
Lampice kao rećeno se mogu iskljućiti pa ćak i različito naštelati...
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
Ne da mi se sad palit i gasit mob, ali jel to kad je dynamic light potpuno iskljucen u profilu, ili kad je samo za sve posebno iskljucen?= Citat =:
Poslao: nimda
ne mogu skroz kad ga palis i gasis one treperi
ma ne sjecam
Upravo sam isprobao. Ako je dynamic light potpuno iskljucen(dakle u postavkama profila, a ne dynamic lighta) onda pri paljenju i gasenju ne svijetli. Bar ne na fw10.
Ma sa tim lampicama možeš raditi šta ćeš, to je po meni najmanji problem !