zanimljiva logika...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
zar bi sad trebali zbog šačice ljudi napasti cijelu državu ili države?
:-/
onda bismo i mi trebali ponovo zaratiti sa srbijom zbog ovog s kamenovanjem kuća...
Printable View
zanimljiva logika...= Citat =:
Izvorno postao rospaya
zar bi sad trebali zbog šačice ljudi napasti cijelu državu ili države?
:-/
onda bismo i mi trebali ponovo zaratiti sa srbijom zbog ovog s kamenovanjem kuća...
Ne kazem da bi trebali, nikako. No ima ljudi / organizacija u svijetu koji imaju tu praksu.= Citat =:
Izvorno postao nijala
Sa ovim se potpuno slažem i kao što sam mom postu napisao Amerika je kolonizator modernog doba i za to ratuje osobno ili preko posrednika.= Citat =:
Izvorno postao nijala
Ma ne kužiš-Amerika je započela rat na Balkanu (odn. uz njezin blagoslov).= Citat =:
Izvorno postao user_name
Tako je sada i s Bliskim Istokom.
Jednostavno-trebaju joj strateške točke pomoću kojih će držati svijet u "šahu".
Imaš neki link na službeno izvješće o vanjskom dugu izraela?= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Evo kompletan popis:= Citat =:
Izvorno postao jay
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._external_debt
Ovo je ukupni dug, ako se nekome da racunati koliko je to po stanovniku...
Ono sto sam gore napisao je krivo formulirano, mislio sam na vanjsku pomoc, mozda u to ulazi i taj dug. Imam neku enciklopediju gdje to sve detaljnije pise, ali trenutno ne mogu doci do nje... Kada ju nadem, napisem ti :)
Ma pun mi je "Đon"tih prića i tema o ratu,bio sam, sudjelovao, i vidio jedan i to mi je dosta.
Bez uvrede Druže Mile,a i ostali.Znam da ćete reći "PA KAJ ONDA ĆITAŠ TU TEMU",al jednostavno mislim da te ratne teme nisu za ovaj forum.:nono:
Samo me nemojte razapeti radi ovoga,živimo u demokraciji pa svatko ima pravo na svoje mišljenje.
PEACE
Ne ulazi :rolleyes: hvala za link (veoma zanimljiva lista).= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Super članak za bolje razumijevanje situacije :)
http://slobs.blog.hr/arhiva-2006-07.2.html#1621371420
Slobs je legenda :)= Citat =:
Izvorno postao gog
Evo, uspio sam doci do te enciklopedije, radi se o Philip's Geographic Encyclopedia of the World iz 1998, dok su ovi podaci iz 1993:
Dug, dolara po stanovniku:
Jordan, Jamajka, Kongo, Nikaragva, Panama i konacno Izrael sa 4,853 dolara po stanovniku.
Pomoc, dolara po stanovniku:
Gvineja-Bissau, Zambija, Papua Nova Gvineja, auritanija i Izrael sa 279 dolara po stanovniku.
Govorim o drzavama sa kraja ljestvice. Nazalost, nemam skener ali mogu slikati ako netko hoce.
Evo, uspio sam doci do te enciklopedije, radi se o Philip's Geographic Encyclopedia of the World iz 1998, dok su ovi podaci iz 1993:
Dug, dolara po stanovniku:
Jordan, Jamajka, Kongo, Nikaragva, Panama i konacno Izrael sa 4,853 dolara po stanovniku.
Pomoc, dolara po stanovniku:
Gvineja-Bissau, Zambija, Papua Nova Gvineja, auritanija i Izrael sa 279 dolara po stanovniku.
Govorim o drzavama sa kraja ljestvice. Nazalost, nemam skener ali mogu slikati ako netko hoce.