Probat ću ja to skinuti, lako je crackati neke aplikacije sa time limitom.
Printable View
Probat ću ja to skinuti, lako je crackati neke aplikacije sa time limitom.
Nije problem skinut, problem je naci crack= Citat =:
Izvorno postao a.k.
@khideg--> verzija ne traje 15 dana, nego se 15 puta moze pokrenuti, citajte malo kada pokrenete program!!!
Probao sam ponoviti instalaciju i uspjelo je samo kad sam prvu verziju izbrisao sa Absolute Uninstaler jer on izbriše i tragove u regy-u! :thumbup:
Vec je verzija 3.0.053, crack ti ne treba, deinstaliras, vratis datum ponovo instaliras, povratis flash ili full flash, malo akrobacije ali zavrsava posao. Sa crackom nikada nisi siguran.
napravio sam backup v360 i on je velik samo 9 mb za razliku od yuetovog ~ 60 mb
da li taj flash mogu ubacit RDS lite-om ?
= Citat =:
Izvorno postao tino1
Ovisi kojeg formata je.
= Citat =:
Izvorno postao prpic
evo yuet je nasao reg file koji treba snimiti u folder gdje je program, pokrenuti ga i counter se resetira natrag na 15.
evo link: http://www.filecloud.com/files/file....file_id=220883
Svaka mu čast evo ja probao,ostalo mi 13 puta ubacio yuetcrack u regy i vratilo na 15 :thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao bad_ri
[QUOTE=a.k.]Ovisi kojeg formata je.[
format je fb3
Onda ti neće ići preko RSD-a.
Tamo ti samo ide SHX ja mislim i još neki za flex.
s Flashbackup-om 3.0.053,
HVALA
odabereš model, odeš na read, odabereš format i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao can31
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Koji format odabrati tako da bude u skladu s uputama od "Pile" i koje codove?
PS: Nemogu namjestiti odn. obrisati tvornicki namjestene shortcut-ove kako bi ih namjestio kako je "Pila" objasnio (Skin, USB postavke, Glavni reset i Brisanje svega).
jel i to ona "demo" verzija koja ima ogranicenje??= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
edit: nece mi pokrenut flash backup... :-/
edit2: evo, upisao sam serial, i registrirao, i sada radi :thumbup:
i nema nikakvog ogranicenja vise :)
Zgodno. Al trebalo mi 10 minuta da skužim kak radi. Da u biti kreira text datoteku s ključem.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
da i meni je isto trebalo malo vise da skuzim :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao darius
ali skuzio sam :)
ako treba objasnit kako se registrirat(a to bi trebalo biti lagano) recite :)
Koliko vremenski je potrebno programu da izvuče flashbackup,i da li mob mora biti upaljen ili ugašen tijekom postupka,predpostavljam ugašen,zar ne??:licklips:
Ostavi upaljen mob, program ce sam ostalo odradit(prebacit ga u flash mode)= Citat =:
Izvorno postao Siemens
I ja kada sam radio full flash backup na svojoj e1000 trebalo mi je cca. 10 min da napravi backup...
Znam da je ovo malo off topic, ali molio bi nekoga tko ima L7 iz vipa da napravi backup i uploda ga ako moze, a ako ne neg ga uploda sljedeći mjesec. Naime je backup nisam napravio (jer tada L7 nije bila podržana) a vjerojatno će mi kad tad trebat ... thx :D :)
za to imas ovu temu= Citat =:
Izvorno postao Hennessy
Evo ako još netko treba:
Name: random-fb3
Serial: E824-20D0-B9A6-9988
= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Hvala, svaka čast:thumbup:
Ghost Face:
Thanks !!
sad konačno mogu napravit cijeli backup, prije nego instaliram Yuet-a
ajde nek mi neko kaže iskustva sa backupiranjem V360v sa ovim FB-om!! uskoro frendu stavljam yueta , pa me samo zanima dal fino prolazi backup , i jel se može konaćno ponovo vratit na mob kak se spada!!HVALA!