Mislim da je c-81 bolje isplativ,mada nije ni SE toliko loš,ali da ja kupujem uzeo bih C-81
Printable View
Mislim da je c-81 bolje isplativ,mada nije ni SE toliko loš,ali da ja kupujem uzeo bih C-81
Ovo sa nadogradnjom je glupo.= Citat =:
Izvorno postao Rubber Duck
Ako dobro shvaćam, kad platiš mob odmah ih zamoliš da ti ga pošalju u servis na nadogradnju pa se po mob vratiš za 8 ili 15 dana.
Možeš i tako,valjda,mislim,nije taj software kaj dolazi na mobu loš,samo ima bolji,ne.
A valjda će sljedeća pošiljka imati novi software već unutra.
...čekajte malo, pa i sami znate da se softovi nadograđuju...šta sad izvodite i prepucavate se "kako morate odmah nosit u servis nakon kupnje i to"... chill out...
Eh nakon par neprospavanih noci i dosta razmisljanja konacno sam odlucio:
Znaci sutra odoh kupit SONY ERICSSON K510i... mada me i dalje nesto vuce ka C81 al opet dva razloga kod njega su me "odbila":
1. kamera... eno neko je tamo postovo sliku i stvarno je muta i losa... a vidio sam i jospar slika i slicne su onoj.. znaci slabe... sa druge strane kod K510i su super... na gsm areni sam vidio slike i npr ona slika na ringispilu (ono sranje sto se okrece) nije toliko mutna kao ove od C81 (a kao sto rekoh, ringispil se ogrece :D)
2. dekodiranje... znaci vidio sam temu sa tm novim konektorom i da je tek izasao taj dreambox koji moze dekodirati C81 pa sam otiso i ptio ovamo "ovlastenog dilera" (tj. svercera) jel moze dekodirat C81 a on kaze ne, a da K510i moze pa et..
Znaci tako je stanje... E sad se jedino dvoumim gdje da kupim: U vipu ili u tele2... jer u VIPU u paketu dodje: mob, vip broj, punjac, CD i kablo... a u tele 2 su mi rekli ovako: (citiram iz amila sto su mi odgovorili)
"Mobilni uređaj Sony Ericsson K510 u Start paketu možete kupiti po cijeni od 895,00 kuna, uz početnih 100,00 kuna na "bla, bla" računu. Uz mobilni uređaj dobijate punjač i memorijsku karticu od 1280MB."
pa mi je sad nesto sumnjivo... sta ce memorijska kartica (i to jos od 1280MB uz K510i koji podrsku za karticu uopce nema)..
pa eto ako bi slucajno ko mogao nazvat njih (neko sa tele2) pa pitat sta dodje u paketu, jer mozda se javi neko pametniji od ovog sto odgovara na maile bio mih mu neizmjerno zahvalan... ili ako je neko eventualno probavao taj mobitel ili mu je tele2 preko puta :D il tako nesto...
Došao u tele 2 paketu i LG 5200 100 kuna skuplji ali čini se puno bolji od oba modela
Ovo stvarno nema nikakve logike, da dobijes karticu uz mob koji uopce ne podrzava kartice! Sto se tice kupnje u VIP-u, dali je netko vec tamo uzeo mob i dobio sve gore navedeno u paketu?
sigurno neka greska .
ja nisam vidio te slike sa neta , ali vidio sam od frenda skoro 100 slika sa mora sa c81 i slike su bile odlicne , za 1.3mpx kameru ocijenu 5/5 za slike dajem za nokiu 6630 , a za ove sa siemensa dajem 4/5 .
ovaj Lg je samo samsung wannabe sa dobrim ekranom i bez utora za memorijsku karticu , sto je veliki minus i za k510 .
kad se uzme u obzir mogucnosti i oprema - c81 je apsolutni pobjednik , i nekaj jos bitnije - nema joystick . nikad vise SE sa joystickom .
...kako se itko može dvoumit C81 definitivno
zar se C81 sigurno ne može dekodirati?= Citat =:
Izvorno postao torp3do
a cuj... ja sam pitao covjeka i on rece da nemoze... valjda sto je novi konektor a i model je relativno nov... eh sad mozda je do njegove opreme al znaci nemoze... sad da ja trazim nekog tamo po drugim gradovima il tako...
uglavnom ja cu k510i... vecinom zbog dekodiranja i kamere... i softvera... mada je joystick kod tog modela al sta cu... necu ga razvaljivat i bicu "njezan" :D:D:D
a kad skontam... jedine prednosti kod c81 su: memorija (koja mi, kazem ponovo, nije toliko vazna jer mp3 player imam tako da na mom buducem k510i nece bit puno mp3-ca... samo par koji ce bit melodija i to je to) i edge (za koji moja mreza nema podrsku a ja to nit koristim nit cu koristit... evo i ovaj GPRS ne koristim... sta ce mi... da se dzaba mucim na ovim malim displayima... mada moze to bit dobro za hitni slucaj al onda je i GPRS dovoljan)
i dizajn za koji sam mislio da je dobar... on izgleda dobro i slinio sam kad sam ga vidio na osim slikama za press... al zato one live otkrivaju da je ovo jos jedan "fingerprint" model.... nekako se previse sjaji...
a ovaj lg s5200... citam malo reviewe i ljudi se nenormalno zale na bateriju... a ionako meni nekako izgleda kao kopija od d500 i nisam bas ljuditelj slajdera (mada bi to bilo osvjezenje od ovih "candy-barova") ... i necu se dzaba mucit sad da opet imam dvojbu izmedju njega i k510i... dzabe se zamaram... kupim sad k510i i jos malo love kad skupim uvalim ga za iste pare sto sam ga kupio ovamo nekom i kupim nesto bolje... al za sad ce mi i ovo bit dovoljno...
kolko sam uspoređivao kameru, lgs5200 i c81 imaju slicnu kameru(ustvari na c81 izgleda dosr bolje),dok k510 puno bolju(ono s ringispilom ocarava kolko su slike bolje nego na ova 2modela)...kazu da je ista kao na s700 koja ima ccd chip...lg-slike dosta mutne - http://www.gsmarena.com/lg_s5200-pictures-1358.php
k510-ne razumijem kako naprave mob s tako malom rezolucijom,i memorijom..
mob je lijep,ali ljudi se zale na zrnat ekran na c81,kakav je tek onda na ovom 128*160...??
definitivno sam mislio uzet c81(ful kvalitetno kuciste izgleda,nista se nigdje ne klima),128mb,rezolucija katastrofa al opet veca nego na ova 2...al sad kad sam vidio slike na k510,mozda je 28mb ipak dovoljno za jednu melodiju i par slika...
mozete samo rec kakvi su to ekrani,jel puno losije nego na k700 koj ima cist ok ekran...izgleda da je ipak k510 najbolji za ovu cijenu
Svi pricaju o tom c81, šta je stvarno tako dobar?Inace imam averziju prema simensima još od kad sam imao c35, pa mi je baterija crkavala.
joj znam kako ti je: i ja sam imala takav m35.:bunny:= Citat =:
Izvorno postao konan1
što se tiče ekrana na C81, moj frend ima taj mobitel i mogu reći da je ekran ok. nije slika baš dobra kao na mom se k700, ali mi se čini bolja nego na t630. negdje je između.
c81 je bolje opremljen,ali ima spor softver kao i vecina benq-siemensa i ako to ne smeta,mislim da je bolji izbor.k510i je nesto stabilniji i ima sve dobre stvari sa k750i,ali i malenu memoriju koja se ne moze prosiriti,a to mu je najveca mana.
frend mi ima k510 .. jučer sam malo prčkao po mobitelu i čist je ok.Kamera je odlična , ekran nije tak loš. Podsječa me na moj "stari" Z530i .. nekak vuče na UBC. Od ta tri moba ja bi uzeo benq :D
BS C81 ne bih komentirao jer nisam imao previše prilika prčkat po njemu dok sam s K510 poprilično dobro upoznat pa mislim da uz sve navedeno treba primjetit da boja okvira kamere, srebrna, odlazi nakon manje od mjesec dana i mob instant izgleda malo ofucano.
Moj je izbor C81, ili LG ispred njega, ako dolazi kao opcija kad je već toliko spominjan.
BTW meni je dizajn ovog SE apsolutna katastrofa, kao da gledam model od prije par godina, onaj T100 ili tak nešto.
sad se i ja dvoumim izmedu ta dva modela. kakav je software na c81 (u usporedbi sa K750/W810). Mislim na brzinu
Imam BS C81,a sestra mi ima SE K700 i,šta se tiče kamere,kamera po danu je poprilično bolja na mom BS C81,tako da je sestra bila ljubomorna što joj je kamera poprilično lošija jer piše da je 1,3 a na k 700 nije ni 1 megapiksel,kad se kamera miče loše je dok je na C 81 bolje, po noči identična li-la,a u potpunom mraku bolja je od od K700i jer ima bljeskalicu i lampu za kameru,a što se tiče K 510i čujem da mu je kamera identična s C81,jedino neznam za potpuni mrak ima li taj mob svijetlo za lampu.Inače na BS C 81,možeš snimat s televizije,crte su tek ako si preblizu,a na k 700 možeš tek s jake udaljenosti,baterija kod BS C81 traje 2-3 dana,ovisi koliko snimaš,dok kod SE traje prvo 5 dana,pa za 6 mjeseci moraš ga punit dva put dnevno,dok za BS uvijek 2-3 dana i ne možeš zumirat snimljenu sliku na K 700,a čujem ni na K 510I.Sveukupno više memorije,stabilnija baterija 2-3 dana,dok kod SE prvih 6 mjeseci 5 dana,pa onda 2 put dnevno,identična kamera ,iako čujem da su malo bolje po danu na C 81 neg na k 510,sad softer je malo sporiji,ako se ima puno tog pohranjeno,dok je kod SE K 510 brži jer možeš manje toga pohranit:king:
vidim da neko spominje lg s5200.
tja mob je smece.
10 puta vece smece od c81.
ak kog zanima detalji ima u lg djelu foruma.
ovaj c81 nije lose zamisljen , ali kao svaki siemens realizacija je zakurac.
pun bugova , spor , itd.
kupi nekog samsunga i to je to
pa normalno da je na c81 kamera bolja kad je 1.3 mp a na k700 640x480 .= Citat =:
Izvorno postao web
al usporedi d500 i c81 koji obadva imaju 1.3 mp kamere i d500 je puno bolji
ne bi rekao da je d500 puno bolji,c81 daje izvanredne fotke,koje ne izgledaju tako odlično na mobu,ali na kompu čist ok...
A baš če se usrećiti sa Samsungom...Bolji mu je Siemens 100%= Citat =:
Izvorno postao Fran Mirtl
aha .= Citat =:
Izvorno postao ledeni
imao i d500 i sad imam c81 i prije tog lg s5200 i siemens i lg su smece prema d500= Citat =:
Izvorno postao smogovac