još uvijek mislim da je to debilana :smart:
Printable View
još uvijek mislim da je to debilana :smart:
Pa to smo već na početku zaključili... Glupost obična. To uopće ne funkcionira tako da ne znam o čemu se još ovdje raspravlja. :rolleyes: Jel vam toliko teško skuhati jaje na neki tradicionalan način... I u roku kraćem od 90 min. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Zamisli da si u šumi s tucetom jaja i bez šibica.. Što ćeš, 90 minuta gledati kako se jaje kuha na ovaj način ili isto tolko (ako ne i više) trljati štap kao što to rade na Discoveryu?? :chef: Dobar tek, mene moja jaja čekaju u tavi :licklips:= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
zel bum koprivu i spekel si bum jajca za sekunduhttp://i82.photobucket.com/albums/j2...g0_hr/e045.gif= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Stvar je u tome da se jaje na ovaj način nikad neće skuhati... Šta ćeš u tom slučaju gledati? ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Nego de mi reci kako si završio u šumi sa tucetom jaja i 2 mobitela, a bez šibica i još neke osnovne opreme? :lol:
Išao je do bake. Nosio je kolače i tucet jaja. I imal je crvenu kapuljaču :D= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
E sad, pošto je vuk pojel baku, nije ju mogao nači, pa ju je probao nazvati. Otipka broj i čuje babin mob kak zvoni u na podu par metara dalje.
I tu počinje situacija sa jajima i dva moba.:smart:
Pa ne bi zvao jaje nego nekoga tko me može doći skupiti!!!
A ova dva lika su takvi debili!!! Trebali su pokušati staviti jaje 5 cm od bazne stanice. To bi im možda (veliko možda, ali bar postoje šanse) upalilo!
;D
lol koji bolesnici, ko bi nabijao tolke racune i sjedio i cekao sat vremena;D ;D
zasto dizes stare teme po forumu i nabijas postove :rolleyes: :rolleyes: