Sorry sto se useljavam u topic , ali samo jedno misljenje - kaj mislite jer bolje uzeti k750 u ducanu u vipu za 1691kn . ili iz oglasnika za 1550kn novi sa garancijom nekog servisa , sa orginal softverom ?
Printable View
Sorry sto se useljavam u topic , ali samo jedno misljenje - kaj mislite jer bolje uzeti k750 u ducanu u vipu za 1691kn . ili iz oglasnika za 1550kn novi sa garancijom nekog servisa , sa orginal softverom ?
@coma - evo ovako, stvari koje su u potpunosti promijenjene u brandiranome sw su:
1. mob se starta i gasi sa vip animacijom, s tim da ovu prvu možeš zamijeniti
2. imas vodafone temu koja je očajna, no nju isto možes zamijeniti
3. ono sto ne možeš su ti ikone u meniju, svih 12 je glupi vodafone crveni stil i jako su ružne
4. tipka odmah ispod ekrana između desne i lijeve soft tipke je tipka za vodafone live!
5. sad ne znam kako je inače u orginalnome sw-u, ali još na par mjesta postoji ta crvena boja, recimo kod poziva sve strelice za dolazne i odlaze pozive
to je to čini mi se, ako sam nešto zaboravio ili krivo napisao, slobodno me ispravite... :)
Trenutno se po mom mišljenju više isplati uzeti u Vipu. Dobiješ na poklon one male zvučnike MPS-60 (koštaju 265kn inače). No Vodafone soft bi mogao biti problem... Ili ćeš ga morati trpjeti ili ćeš pričekati dok istekne garancija pa stavljati čisti...= Citat =:
Izvorno postao Router
Pošto je ovo off-topic nemojmo dalje nastavljati s raspravom ovdje, ovo sam ti samo kratko odgovorio...
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
A kaj zvučnike ne dobiš ako ideš na pretplatu možda????:-/