[QUOTE=zerobravo]Ekipa je sve rekla i objasnila, ja samo da popratim konkretnim sadržajem.
Homepage sa sadržajem
Download (63,83MB)[/QUOTE
Download je izbrisan,evo Hiren's BootCD v8.5
http://rapidshare.de/files/35608950/Hb85.rar
Printable View
[QUOTE=zerobravo]Ekipa je sve rekla i objasnila, ja samo da popratim konkretnim sadržajem.
Homepage sa sadržajem
Download (63,83MB)[/QUOTE
Download je izbrisan,evo Hiren's BootCD v8.5
http://rapidshare.de/files/35608950/Hb85.rar
ja ipak da odgovorim: radi se o jednom jako lijepom hddu koji ima pozlacenu bocnu stranu. radi se o tom da je jednostavno iz cista mira prestao raditi i jos ga nisam napravio, model je dtta-371010= Citat =:
Izvorno postao Tom_Bill
evo i slike:
http://img468.imageshack.us/img468/3...dttako8.th.jpg
tu imas pravo, sve sam isprobao, napocetku cvrci nesto na 1s i prestane, a disk nece da prepozna, sve sam isprobao sto je moguce, et crko izgleda, al je bilo nesto na njemu podataka koji su mi ovako vazni i sad slinim za njima...
Pa meni je crko disc 160 Gb star 2 mjeseca u kojem je bilo oko 30 Gb svega i svacega.Nova stvar pa se nemozes uzdati u nju?;D
nista cudno, ovaj disc mi je radio tek par mjeseci, nije nikad otkazivao i sad odjednom ne radi= Citat =:
Izvorno postao zoka
moj je model:= Citat =:
Izvorno postao Tom_Bill
DTLA-307015.
Moj baš nije puno radio, u vezi bed sektora, mislim da moji nisu fizičke prirode, nego one druge, jer ostavio sam disk par dana da ga popravlja sa alatom koji je u sklopu HIRENS boot cd-a i našo mi je puno bed sektora, ali ih je isto tako redom sve popravljao, ali puno sporije nego ih je nalazio, možda ima jedan fizički kad sam kutiju šutnuo nogom, pa se ugasio komp, nakon čega sam morao inst nove win.
Disk je star 6 god, i on je svoje odradio, ali žao mi je da pao u komu, možda ga probam probuditi, ali neznam dal se isplati za 15 Giga zezati s time, ak imaš novi za 300 kn sa 80 Giga.
lose stojim s lovom za novi disk, ne znam za hr ali je u BiH elektronicka oprema poskupa, osim toga nije disk za moj komp, posto sam vec u nekoliko tema naveo da imam dva kompjutera (jedan novi i jedan stariji) i laptop. ja bih zelio ponovo ozivit ovaj disk jer mi stariji komp ima malen hard pa da dodam jos kapaciteta
Pa jesi ga probao oživit s onim alatima koji su na Hiren....= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
Ako nisi isprobavaj s programima, meni je s jednim programom krenulo (nesjećam se kak se zove), kao što sam napisao nalazilo i popravljalo bed sektore i ako krene ostavi, ali načekat ćeš se, nemaš šta izgubit, osim potrošene struje.:thumbup:
ne moze jer ne prepoznaje hard disk= Citat =:
Izvorno postao alex1
Jesi probao spojit samo taj disk, tj odpojio onaj koji radi? Kaj se vrti uopće? Ako ni tad ne radi u smeće s njim!= Citat =:
jesam, uradio sam i to, on je uvijek bio gotovo necujan u radu i samo napocetku ispusti nakratko zvuk cvrcc, i nastavi dalje, dakle crko...
Ako se ne vrti, tj ne radi ujednaćenim tonom mrtav je:-/ . Jedino ti preostaje kupnja novog.:-/= Citat =: