nadam se da ce d900 i9mati bolje slike,zelio bih da neko srusiSE sto se tice kamere
Printable View
nadam se da ce d900 i9mati bolje slike,zelio bih da neko srusiSE sto se tice kamere
to je malo teze kad se zna ko je sony u svijetu pravih fotoaparata.
Sony nije nešto extremno u svijetu pravih fotoaparata. Ali imaju odlične fotoaparate i to im nitko ne može negirati. Tu tradiciju su nastavili i sa SE mobitelima samo s tom razlikom da su među mobitelima zasad najbolji. Nije velika rezolucija i AF ostalih proizvođača sve kod aparata. SE-ovi mobiteli imaju superiorne slike gledano sa fotografskih stajališta što ostali proizvođači teško mogu nadmašiti. Jedan Samsung, Nokia i ostali ne mogu postići takvu fotografsku kvalitetu kao jedan SE koji iza sebe ima Sonyevu foto-kvalitetu. SE rules! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
kolko če inače koštat kod nas i kad bi trebal doč?iako ja čekam k790 nadam se da če bit jeftiniji pošto teško da ču koristit umts
Imaš već cijenu u drugom topicu. K800 dolazi u 9. mjesecu po cijeni od oko 3500kn. Za K790 ne znam...= Citat =:
Izvorno postao zvone_
Ona treca slika, kad su uporedjivane kamere je super. K800i :thumbup:
...ček malo, dal se kvaliteta moba određuje po njegovim slikama il nečem drugom...bar ste mogli stavit specifikacije te napisat malo veći review...
k800i je vec u prodaji po cijeni 3594kn u Microlinu.tel:01-2455-950.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Ne znam za to... Možda su predbilježbe ili sl. Što se mene tiče K800i je službeno došao kada se pojavi u ElektroMagicu...= Citat =:
Izvorno postao zmija
toplo se nadam da če k790 bit ajmo reč zamjetno jeftiniji
izmedu k790 i k800 ce bit razlika u cijeni kao izmedu k750 i w800
hm...znači kojih 200-tinjak kn...malo
Ma da dobar je,al kako si i sam rekao osvjetljenje tipkovnice je ženskasto a ostalo je sve ok:thumbup:
napocetku nekih 500kn= Citat =:
Izvorno postao zvone_
mali off-topic ali nisam htjeo zbog ovog otvarati novi:
postoji li program za K800i (ili neki sličan za druge SE) preko kojeg bih mogao prebaciti nekakav drugi video format u mp4
za sx1 koristim smart-movie ali on prebacuje u XviD koji k800i ne prepoznaje, interesuje me jer imam dosta tih filmića (3 puna DVDa raznih zezancija) koje sam pije ubacivao u sx1 a sada bih volio to uraditi i sa k800i............
za sada prvo preko smart-moviea prebacim u XviD a onda preko Xilisoft video convertera prebacujem u mp4, ima li išta direktno ( da kompresuje sliku na veličinu displeja te smanji potrošnju memorije)
hvala unaprijed...........
e to bi moglo bit več povoljnije e sad samo treba čekat da dođe= Citat =:
Izvorno postao sonyck
dobio sam mail od SonyEricssona sa linkom za k800i drivere i noviju verziju PCSuit-ea
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...33045&esi=true
sad sve štima.............
Evo, K800i je došao i u moje ruke...
Stvarno impresivno! Auto fokus assist lapm kao na pravim fotićima, fleš nevjerojatno dobar, nije foto svijetlo, već baš fleš, naravno sam odlučuje kada će se aktivirati... autofokus odličan na svim udaljenostima od objekta!
OK, znam da se ne treba samo koncentrirati na kameru, no to je ono što stvarno plijeni pažnju na ovom mobu.
Jedino me smeta 'grba' koju radi kamera sa poklopce, koji se btw ne čini baš kvalitetnim...
više komentara, i fotki kasnije...
naviknut češ se nositi mob u torbici i onda ti nebu smetala navedena grba.možemo ga prozvati kamila (ima grbu i u pustinji ti je to životinja koja je najizdržljivija)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ne bum ga ja ništa dugo nosio, na testiranju je... a i kad bi ga imao, ne bi ga nosio u torbici, nije moj stil. :)
No poklopac kamere djeluje vrlo nestabilno... i prelako se otvara. U džepu mi se je već otvorio sam od sebe.
ja ga isto nosam u farmericama i do sada se poklopac kamere nije otklapao........
prvi put mi je baterijala trajala ČAK 6 dana, znam da će sada biti milion pitanja koliko si ga koristio i slično ALI PONAVLJAM nosam ga tek 10-tak dana. svi znate koliko se novi mobitel koristi...................
i baterija i poklopac ce biti od slucaja do slucaja.nekome ce raditi perfektno,a nekome ce phone stalno visiti na servisu.:lol:
Pa to je sve relativno... Ne možeš na jednom primjeru suditi o telefonu jer sve zavisi kako ga tko koristi... Nekome ne valja touchscreen jer mob nosi po džepovima, nekome ne valja ovaj poklopac jer mu se otklapa i tako dalje... Sve zavisi kako tko koristi mobitel. Ja svoje mobove čuvam tako da nikad ni s jednim nisam imao problema. Ipak ovaj poklopac na K800i mi se ne sviđa u tom obliku u kojem je... Više mi se sviđa ona verzija sa K750i, trebali su tim stopama nastaviti... No eto, kada bude bilo malo više ponosnih vlasnika K800i vidjet ćemo jasniju sliku o svemu. ;)= Citat =:
Izvorno postao zmija
pa to i kazem.neko je imao problema sa joystickom na k750,a neko ne,ja npr. nikad nisam imao problema,ali me zajebavao softver.
Edit by wb: Obrisan off.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Meni se cini ovaj k800 isti kao i k750 samo s jacom kamerom.Cak mi je k750 lijepši izgledom.