To je i meni bilo slično.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23016
Printable View
To je i meni bilo slično.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23016
Dialer se može pokupiti bez obzira koju vezu imali.
Bio to ADSL ili npr. UMTS preko kojeg se ja spajam.
Nedavno sam pokupio dialer i nikako ga se riješiti.
Evo isprobati ću još i ovaj "ewido" sada.
Problem nije u tome što se on želi spojiti preko nekoga drugog broja, jer to ne može preko ADSL-a i UMTS-a jer je to nemoguće. Problem je u tome što svaki puta kada se aktivira puca veza jer prekida trenutnu vezu kada se želi spojiti.
Kao kod Compova.
Nemreš skinuti ni 5 MB i on iskoči i zahebe stvar.
Iz temp direktorija u windowsima ga ne možeš ručno obrisati jer on zapravo nije tamo (ne izvor), tako da možeš kao ja brisati iznova i iznova i ništa se neće promjeniti.
Ad-aware i Spybot S&D su šrot kada su dialeri u pitanju jer se stiltaju oba kod mene ili jednostavno ništa ne nađu kao kod kolege.
Osobno ne znam što ću više, ako ovaj Ewido ne riješi stvar morati ću srušiti win.
a kak može dailer nešt napravit ak se prek adsl-a spaja bez kor imena i lozinke... i ne poziva se broj= Citat =:
Izvorno postao observer
dajler se može pokupit na dsl-u ali nemre naprevit nikakvu štetu ja sam ih pokupio par...što se tiče tvog dajlera skini si pandu 2006 napravi update i maknut če ha 100%(meni je skinuo sve):thumbup: :thumbup: :thumbup:
ja pandu ne preporučam, gora je od zone alarma, pa samo skaću prozori od nje... živcira jednostavno= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
možda prijašnje verzije al ove novije ne...tolko:thumbup: sve u svemu ja sam s njom prezadovoljan...
Čitaj ponovo kolega...da se citiram "Problem je u tome što svaki puta kada se aktivira puca veza jer prekida trenutnu vezu kada se želi spojiti".= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
Jel sada jasno.
Znamo svi da se ne može spojiti ali pravi sranja kada se pokušava spojiti svakih 5 min. Razumijete?
P.S.
EWIDO nije ništa uspio riješiti. Očito se dialeri razlikuju poprilično jedan od drugoga.
Najradije bih crashao win ali sam zaboravio CD sa driverima za laptop u stanu.
A niš...morati ću čekati još malo. ;D
ovako jesi probo dič windowse u safe modu(dok si u biosu F8) pa onda napravi full scan...ili kao što sam reko probaj s pandom također u safe modu ali pazi da imaš najnoviji update...ako ne uspije onda reinstalacija windowsa...:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma uspio sam ga ručno zbrisati.
Izvor je bio u nekoj dll datoteci u win direktoriju.
Više se ne pojavljuje...no sve ima i svoj downside pa tako i ovo.
Od kada sam to napravio komp mi se usporio za x20 puta.
Mislim da nisam trebao samo tako olako obrisati tu datoteku.
Mislim da je red da crasham komp.
Damn i Bill i njegovi win puni rupa.
To je to...odlučio sam....kupujem si Mac i ne zanima me s kim neću biti kompatibilan. Pun mi kufer sređivanja windowsa....ti bokca manje posla sam imao na linuxu.
Kvragu i dialeri. Nemreš s njima...nemreš bez njih ;D