Pa zato što već ima USB reader... Što bi kupovao PCMCIA... A možda mu je i zauzet PCMCIA utor. I s ovim USB čitačima za manje novaca dobiješ podršku za više kartica... :)= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Printable View
Pa zato što već ima USB reader... Što bi kupovao PCMCIA... A možda mu je i zauzet PCMCIA utor. I s ovim USB čitačima za manje novaca dobiješ podršku za više kartica... :)= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Bas tako. ;)
Laptop inace ima PCMCIA, koji trenutno nije popunjen, ali zasto da ga potrosim na card reader. :)
Osim toga, USB reader je prakticnije rjesenje, mogu ga koristiti i na desktop racunalu ako mi zatreba.
Znam da PCMCIA ima (navodno) vece brzine prijenosa, ali to mi nije toliko bitno.
Sto se tice podrske za veci broj kartica, zasad koristim samo SD/MMC i MS (ironicno, to su upravo oni tipovi kartica koje "podrzava" interni reader u laptopu :( ), ali ipak je dobro znati da po potrebi mogu citati i ostale tipove. :)
USB reader ti je zapravo najbolje rješenje. Možeš ga koristiti ne samo na desktopu i laptopu nego na bilo kojem računalu, što se podrazumijeva, naravno. Tako da ti svaka memory kartica lako može postati USB disk. ;) To je stvarno praktično za razliku od PCMCIA rješenja koje čitaju manji broj kartica, skuplje su i naravno, ne idu na svaki komp nego samo na laptop. 3:0 za USB reader! ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov