vidio sam ga danas, odličan je mob, bar što se dizajna i funkcionalnosti tiće.= Citat =:
Izvorno postao jay
Printable View
vidio sam ga danas, odličan je mob, bar što se dizajna i funkcionalnosti tiće.= Citat =:
Izvorno postao jay
također i ovo stoji, ali kako kolega kaže, da ćovjek voli puno slikat, pretpostavljam da mu je i to potrebno.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ja preporučujem N6280...moj stari je rekao da mu je to mobitel koji paše njegovim potrebama. Poslovni ljudi ipak vole nešto ekskluzivnije modele :)
Pogledaj SonyEricsson seriju K. Dobri poslovni modeli.
Nokia 6xxx je također poslovna serija mobitela. Također serija 9xxx (Communicator).
Npr. po meni je Nokia E61 jako dobar poslovni mobitel, a baterija je mrcina od 1500mAh! Razmisli i o njoj!:thumbup:
E sad... ovisi što tvoj fren podrazumijeva pod poslovnim mobitelom... Dobra baterija ili puno funkcija ili nešto treće...
Slažem se sa mobyy-em
ili možda neku symb nokiu N serije...= Citat =:
Nokia 6xxx je također poslovna serija mobitela. Također serija 9xxx (Communicator).
Npr. po meni je Nokia E61 jako dobar poslovni mobitel, a baterija je mrcina od 1500mAh! Razmisli i o njoj!
cijela nokijina N serija je poslovna.
Ako lik nezna šta želi tj. nezna šta je poslovni mob onda daljna rasprava nema smisla.:rolleyes:
javio mi je frend da je u trenutno u Zagrebu i da će pogledati i PDA i dlanovnike...uglavnom da će uzeti ili 6280 ili neki dobar dlanovnik po cijeni od 2500kn, a ako ne nađe uzet će 6280
Vidi se da si još na mlijeku.Gdje si vidio nekog poslovnjaka sa symbianom(90% slucajeva je to 6230 i 6230i).To što ti voliš symbian ne znaci da je pogodan da bude poslovan mobitel.Osim što im baterija traje dan, veci su nego glupi telefoni.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Nešto se iskristaliziralo kao "nejasno" tj. "različito tumačeno". kada se spomene poslovnjak, misli li se općenito na poslovnog čovjeka koji je čitav dan prilično organiziran i vodi svoj ili tuđi posao? Ili se misli na čovjeka kojemu će radni rezultati i komfor na poslu bitno opasti ako odabere "poslovni" mobitel koji i nije baš najbolji izbor za njega?
Smartphone (Symbian, WM...) je za poslovne ljude koji svoj posao i život imaju organizirane i pod kontrolom... Takvi ljudi će koristiti sve što im smartphone pruža jer im treba dobar organizer, full pristup mailu sa attachmentima, office paket, web browser i sve što smartphone omogućava radi svoje proširivosti raznim aplikacijama. Onaj tko je pravi poslovni čovjek iskoristit će smartphone do kraja i napraviti od njega "mobilni ured" jer nije u mogućnosti nosati laptop sa sobom. A ti još pitaš gdje je on vidio poslovnjaka sa Symbianom? E pa za tvoju informaciju 90% poslovnjaka koje sam ja vidio koriste Pxxx seriju ili 9xxx od Nokie... Symbian, zar ne? Tako da ti nemoj pametovati zerobravu jer pravim poslovnim ljudima treba smartphone. Sve što je zerobravo rekao, dobro je rekao! A ona druga kategorija "poslovnjaka" koji su razni direktori i sl. uzimaju šminkerske dummye tek tako da budu zapaženi da su na visokim pozicijama. Za mene to nije poslovni čovjek pa sad ti onda reci da pravi poslovnjaci ne koriste smartphone! Viđao sam i takvih ljudi i oni ne znaju ni upaliti mobitel, biraju ga čisto radi šminke...= Citat =:
Izvorno postao konan1
= Citat =:
Izvorno postao konan1
Što ću sve pročitati na ovom forumu... Gle, tvoj problem je što kad netko spomene 'poslovnog čovjeka', ti misliš na kvartovskog mafijaša koji ima kafić u kojem pere lovu, te je jedva pismen. Stvarno je hrabro izjaviti da mobiteli sa OSom (koji su po defaultu namijenjeni naprednim i poslovnim korisnicima) nisu pogodni biti poslovni mobiteli.
90% poslovnih ljudi koriste 6230(i)??? Koje ti zaključke navodiš? Hoćeš reći da 100 000(sigurno ima toliko "poslovnih ljudi") mobitela je samo 6230(i). Ja radim na 2 mjesta, jedan je uredski posao, ako treba reći ću i firmu, a drugi je u odnosu s javnošću(također mogu navest firmu), obe su jako poznate u HR i večina forumaša koja me zna, zna koje su to firme. Itekako poslovnjaci u uredskoj firmi imaju ili symbiane ili PDA, u terenskoj za odnose s javnošću ne, bar ne moja šefica i još nekolicina ljudi uz nju, nego imaju "šminku" koja opravdava njihove zahtjeve.= Citat =:
Izvorno postao konan1
To što ja volim symbian nije ovdje bitno, a pogodnost za poslovnim mobitelom; funkcionalniji su u svakom pogledu, ali bit je da treba detaljnije definirat poslovng čovjeka, danas ih ima svakakvih, zahtjevi su razni. Još jednom napominjem, baterija im ne traju jedan dan, to su gluposti, stvarno nemaš pojma što navodiš, očito negdje pročitaš i to napišeš, a to što su veći od glupih telefona.... daj molim te mi reci kakve to ima veze? pa jel znaš kako izgleda n6680, n70? kako izgleda serija 8, serija 9? konkretno ja mrzim male mobitele, poput samsunga d500, d600 i sl. baci oko malo na nove nokie, pa ponovo razmisli o tom pitanju.= Citat =:
Izvorno postao konan1
...dečki, ajmo tu raspravu o poslovnim ljudima završit, sad se zna koji su im mobovi namjenjeni pa mislim da bi ovo mogao zatvorit... stoga :closed:...