najljepsi je zippo krom definitivno
Printable View
najljepsi je zippo krom definitivno
sto se tice cijene i posebnosti..7250 mi se pristupacno dopada(niko ga nema-u tramvaju..ma to se zove mobitel)....
p.s. jel znate kaj o novom nasljedniku 8910i??
6600-definitivno!
3200 nije losa. - posebna je
6600 :Puke: 7250 :thumbup:
najljepsa nokia je 7110 i ona od titana, ne znam kak se zove, brijem da 8910 il tako nešto.....
svatko ima svoj ukus
Meni se od svih nokia najviše sviđa 6600 zato sam je i kupio :)
mislis kupi si je zbog funkcija, jer to definitivno nije naljepsa nokija - neki kazu da se o ukusima ne raspravlja al to za ovu situaciju to ne pali.
Imani se sad svidja 6600 cak mi je mozda i najljepsa
6220 je jako lijep mobač ali nema ga na anketici
samo da je straga kamera malo bolje izvedena-da je bar u sredini..mislim sugavo izgleda..
ma super je....kaj ti znaš:D
7250 sigurno.neznam kako se nekome može 7250 i sviđati više od nje.boje maska na "i" su odurne.još mi je od svih najupečatljivija i 7110.
Meni je ako se tice dizajna 8210 i 7250i
Ali 8210 mi je favorit,nabrojite mi nekog ko je kad je 8210 izasao rekao da je mob smece?
8210 kad je izašao je bio najbolji mob ali je bio full pre skup. On je još uvijek bolji od većine nokia i ostalih starijih modela
i BTW ja bojkoritam ovu anketu jel nema nokije 6600 :)
Dobila bi valjda pre malo glasova
kaj svi kenjate da su vasu mobovi najljepsi, pa recite iskreno!!= Citat =:
Poslao: ssaruni2
7250 sigurno.neznam kako se nekome može 7250 i sviđati više od nje.boje maska na "i" su odurne.još mi je od svih najupečatljivija i 7110.
btw uostalom maske 7250/i su iste samo sto 7250i ima metalik svjetlo plavu(koju ja iam) moram priznati da fino izgleda kad je tmurno vrijeme..
Dobila bi sigurno više glasova nego većina na listi. Ja kad svoju jadnu opranu nokiju pogledan vidim na stolu svaki put me srce zaboli :cry:= Citat =:
Poslao: Hrc
Dobila bi valjda pre malo glasova
pa slazem se s tobom..zamoli moderatora da ti 6600 ubace umjesto 2100 i to je to:)
Najljepša nokia je 6600, a i funkcije su joj jako dobre (čitaj: super)
Hm...Više mi se čini da ovi koji ju imaju glasaju za nju "reda radi" jer NAJLJEPŠA ipak nije.Po funkcijama je ali inače...
Ajd mi reci koja je ljepša. Najviše glasova ima 7250 koja je po meni užasno ružna
Svaki cigo svoga konja hvali. Ništa ne govoriš za ove koji hvale 7250. Ili N-gage. Ljepota je subjektivna i bi imao mobitel da mi se ne sviđa a toliko mi se sviđa da ću ponovo kupiti isti. A po mom subjetivom mišljenju nokia 7210/7250 je toliko ružan mobitel da ga ne bi uzeo ni da mi ga netko pokloni. To je moje osobno mišljenje