za ovu tipku za pristup kraticama mislim da je izbačena ali ima tipke "C" != Citat =:
Izvorno postao Mobyy
http://img89.imageshack.us/img89/5416/38xi1.th.jpg
Printable View
za ovu tipku za pristup kraticama mislim da je izbačena ali ima tipke "C" != Citat =:
Izvorno postao Mobyy
http://img89.imageshack.us/img89/5416/38xi1.th.jpg
ja na tvom mjestu izmedu ta dva uzela bi n91 kad vec moram birat,inace nijedean.. :)
Ja bih izabrao W810... Imaš za njega 4GB MS Pro Duo tako da memorija nije problem... Što se slušalica tiče imaš "adapter" kojim dobijaš 3.5mm jack za slušalice... Zapravo koliko znam i njegove slušalice su sa 3.5mm konektorom i idu preko tog kabla, tj. adaptera (tako je na mom W900)... Nokia mi više ide na živce sa tim svojim Symbianima, N91 mi je osobito ružan (makar taj silver) i koliko sam čuo da je ekran na N91 dosta loš... Sa ugrađenim hard diskom ne dobijaš ništa posebno, osim uređaja koji ti ne smije ispasti... :-/ To po meni nije prednost... Osim toga cijena mu nije normalna, bez obzira na Symbian ili hard što mu već diže cijenu... :envy:
W810 je po meni najbolji kao mp3/mob. solucija... :thumbup:
nokija....:evil:
A zašto misliš da je ta tipka "C" tako inovativna i ko da se dosad nije nalazila na Symb Nokijama??= Citat =:
Izvorno postao Nono01
Tu tipku imaš i ti na svojoj 6600... Pogledaj sliku...
http://img221.imageshack.us/img221/849/125uj.th.jpg
Koliko sam ja shvatio ne misli on da je tipka C inovativna nego je valjda vidio samo zaklopljenu N91 i bilo mu čudno da "nema" tipke C dok je ona zapravo samo sakrivena... Mislim da bi bilo užasno glupo izbaciti tipku C... :-/= Citat =:
Izvorno postao Ico86
A možda sam i ja krivo shvatio... No hard feelings...
Da, bilo bi krajnje glupo izbaciti tipku "c", jer je jako važna, recimo kada pišeš poruke...
Ali da se vratimo na usporedbu. W810 mi se čini nekako bolji izbor, jer je dosta jeftiniji... Mene je jako zanmala N91, ali kad je došla, odustao sam od ikakvih kombinacija jer je cijena preskupa...
Pa sama N91 ne donosi ništa inovativno osim hard-diska i kvalitete zvuka... Ostalo je sve standardno, čak ima onu staru rezoluciju Symbian mobitela... Znači lošiji ekran od W810... Mislim da se za takvo nešto ne isplati davati tolike novce... Makar ne zasad... Po meni je flash memorija bolja od HDD-a tako da za manje novca od N91 same imaš W810 + 4GB karticu... N91 je smartphone i sve to stoji, ali meni osobno Symbian nije koristio i to je razlog prelaska sa 7610 na W900... Po meni W810 ovdje pobjeđuje... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
koliko sam ja skuzio w810i moze primit max 2gb karticu. click pa pod memory->card slot.
Ma to kažu za sve... Koliko ja znam i za moj W900 piše max. 2GB, ali to nema veze... Koliko ja znam sasvim uredno idu kartice od 4GB u sve walkmane tj. sve SE modele sa Pro Duo utorom...= Citat =:
Izvorno postao JohnDoe
@ Ico
krivo si shvatio, Mobby je napisao kako N91 nema C tipku pa sam mu sliku stavio
W810-176x220 piksela= Citat =:
čak ima onu staru rezoluciju Symbian mobitela... Znači lošiji ekran od W810...
N91-176x208 piksela
po tome ja bi uvijek izabrao ekran od nokie, em je velik a da ne velim oštar i kvalitetan!
Ali, fali onda tipka za ulaz u meni.= Citat =:
Izvorno postao Nono01
Ili je ona na boku mobitela?
Jučer sam imao priliku bocnuti n91 s jamstvom Mobisa za 3900kn, ali sam odustao, tip mi već donio mob. U biti, nisam mogao dignuti lovu s bankomata, prekoračio limit.
Je, malo se zametnula, ali pogledaj gore desno (bok mobitela) na ovoj slici:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
N91 meni button
gle nije mi uopče logično da prelaziš sa 6680 na N91! mob nema nikakvih novosti osim hdd-a i kamere bez blica! WOW!!! i za to buš dal 3.900 kn? :jehon:
pa bezveze, upikni si 2 gb u svoju 6680, a ako ti je baš tak sila radi mp3 playera pa kupi ili ipod ili neki sony, ovako bezveze bacaš lovu!
Slažem se s ovim... 6680 > N91... Nema smisla... Bolje si čak iPod uzmi nego novi mob radi nekog tzv. MP3 playera... Ako ništa drugo uzmi 2GB karticu ili više pa si miran... Koliko ja znam nećeš ništa dobiti sa N91 naspram 6680... :-/= Citat =:
Izvorno postao Nono01
A WLAN, VoIP???= Citat =:
Izvorno postao Nono01
Nije da branim N91, ali ipak moramo baratati činjenicama.
Ok, no ne vidim da je itko ovdje spomenuo da mu baš treba to dvoje... Meni npr. ne treba niti jedno niti drugo i siguran sam da neću uzeti N91... Ako netko čisto radi MP3-a mijenja 6680 za N91, mislim da se ne isplati... :-/= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Ako je cisto za mp3ce, onda bolje da kupi pravi mp3 player, a ako gleda na sve-u-jednom rjesenje onda neka uzme N91 jer je po svemu osim velicine i tih par piksela ekrana bolji od W810i. Symbian nije usporediv sa dummy mobitelom.
to je istina,ali isto tako nijedan mob ne moze zamijeniti mp3 player.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
To je točno, ali jedina prednost je šta mob nosiš uvijek sa sobom, ako čovjek želi dobar mp3 mob onda neka uzme n91= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja sam za n91 ali ipak još treba počekat da padne cijena.
slazem se da n91/w810 mogu posluziti kao zamjena za mp3 player.
Ja sam za W810i jer je dobar mobitel(ja ga namjeravam kupiti)
Da stavim još i treći mobitel kao konkurenciju.
K800i.
Znači, N91-w810-k800i?
w810 :thumbup: :thumbup: :thumbup:
N91 prijatelju...4GB,WiFi,2Mpx,dizajn...sve...:)