Bravo imatic! :thumbup: Ovo su isti razlozi radi kojih sam ja uzeo W900 (malo je falilo i da W810 uzmem, ali eto, nisam... :)). Slažem se s tobom i mislim da ti je bolje W810 uzeti... ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Printable View
Bravo imatic! :thumbup: Ovo su isti razlozi radi kojih sam ja uzeo W900 (malo je falilo i da W810 uzmem, ali eto, nisam... :)). Slažem se s tobom i mislim da ti je bolje W810 uzeti... ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
a ako se kupi na crno,ko ce to popraviti,ako se pokvari???
ili ako svercer ima neku svoju radnju pa ti on napravi, ili u EM gdje ces dosta platiti= Citat =:
Izvorno postao zmija
sumnjam da ga sverceri mogu popraviti.novi je model.
ako ne, onda jedino EM :)
Ma poprave ti oni sve u svojim servisima, najmanji problem je promjeniti jojstick.
ne kuzim. znaju i sami koliko su imali problema s tim joystickom, i stave ga opet. i to potpuno isti. Ali sad smo u offtopic otisli :)= Citat =:
Izvorno postao konan1
= Citat =:
Izvorno postao imatic
k800i ima sve što ti ima i w810i ali bolje.ako kupuješ mob novi iz dučana a kuburiš sa novcima 750 je jeftina a pruža puno.
ako ne kuburiš sa novcima a bitna ti je garancija 810 u dučanima dođe oko 3500kn,ako češ čekati iq dučan oko 3500kn k800i.
meni radi 750 a kupio na crno i đojstik je ispravan,nadam se da bu i kod800 sve ok.ipak je mob rađen za švabe a oni su izbirljivi.
prije 15 minuta stigao sada se formira baterija pa ću o ostalom poslije.........
u paketu došlo: usb kabel, stereo slušalice i kožni kaiš za ruku memorijska kartica nažalost ne.............. naravno, tu je i klasika cd za račuar milijun parpira (upute na njemačkom, engleskom........) baterija i mobitel...........
već sutra prvi dojmovi............
Ja sam se dogovorio sa ekipom na forumu da zahtjevamo od tebe da nam odmah napišeš nešto o uređaju.:jump:
a šata ću pisat kada se baterija još formira, fino izgleda cool boje ....................
evo vam par slikica danas
ostalo sutra
slikao sam na ČELIKovom šalu
http://img366.imageshack.us/img366/7822/k800i15qk.jpg
http://img376.imageshack.us/img376/2088/k800i28bq.jpg
kud našo čelikovu majicu,ja mislio da taj klub više ne postoji= Citat =:
Izvorno postao drazen
evo da se i ja pohvalim
http://www.moj-album.com/slike/32157...OKe5FbzX.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...Qb16pDCa.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...2TPdeZjY.v.jpg
i još jedna
http://www.moj-album.com/slike/32157...zCKNicNA.v.jpg
zasad vam je to to.
mob radi bez greške,naručio sam i karticu za njega po cifri od 27funti to je oko 300kn za 512 mb.
tema imate ko pljeve na zedge stranici.imate orginal za k800/790 ali pašu i od w900,te iste idu i na k750 teme tako da ih ima.od 750,800,810 nepašu teme na k800
ove moje slikice su slikane sa SX1 kamerom
a ČELIK i dalje postoji i postojaće a slikano je na šalu..................
sutra sve detaljnije.............
dobro zgledaju a nisi se zaj**** u kupovini
Pa da počnemo sa ispunjavanjem obečanja.
Prvi dojmovi!
naravno kod mene je skoro sve novo jer je ovo nakon duuuuuuuugo vremena prvi SE u rukama, do sada su to vecinom bili Siemensi.
šta prvo reči, meni izgleda fantastično, telefon je vrlo brz i stabilan.
do sada nisam nešto previše čačkao po njemu jer sam sinoć, nakon što se baterija formirala, izletio van da se furam medju društvom. morao sam se kasnije braniti od ljubomornih i zavidnih pogleda ljudi oko mene.
najviše sam ispitivao mogucnosti kamere (jer nisam imao digitalac DO SADA)
u jednom kafiću smo pogasili SVA svjetla a konobar nam je dovikivao gdje se nalazi, pokušao sam okrenuti mob u njegovom smjeru upalio blic i KAOS. sika je ispala kao da je sikana u po bijela dana negdje vani na suncu FANTAZIJA
odmah smo je prebacili preko BT-a u računar u tom istom kafiću kad ono 600kb velika (do sada mi na sx1 i s65 nikad nije prešla veličinu od 100kb) STRAHOTA na 17inčnom lcd-u
ovdje mi se odmah javilo još 5 ljudi koji ga žele nabaviti
čačkao sam malo i još po nekim opcijama u samom telefonu
teme su užas ali bar je to lako ispraviti
ekran izgleda strašno, vrlo čitko ali na direktnoj sunčevoj svjetlosti se sms baš i ne može brzo ispisati (osim ako napamet ne kuckate što meni predstavlja problem nakon sx1 tipkovnice)
toliko za sada, ako imate neko posebno pitanje napišite pa ću popodne pokušati odgovoriti.....................
jel joystick tvrđi i bolji nego na k750i kako su najavljivali ili je ostao isti?
Evo nešto iz recenzije k800 što će zanimati sve vas koje brine joystick:
"According to engineers complaints about dust collector which was K750’s joystick’s second name were taken into consideration, and dust protection was improved in new models, this increases mechanical reliability."
Upravo to sam i ja negdje pročitao. Ali ipak, joystick je joystick pa ne znam koliko se tome da vjerovati. Jedino nam preostaje da čekamo i vidimo šta će biti sa joystickom.. ;D Iskreno se nadam da su ga popravili.= Citat =:
Izvorno postao johnny english
što se tiče joysticka meni ne izgleda nimalo loše
nisam koristio k750i duže vremena pa ne mogu baš odrediti razliku ali u odnosu na sx1 je deblji i čvršći...........
daj boze da bude dobar,jer na onaj u k750 su se mnogi zalili.
Pa bilo bi logično (i poželjno) da je SE ispravio stvar nakon K750. Mislim da si neće dopustiti da u ovakvom mobu ostave jeftin i kvarljiv joystick. Iako meni joystick sam po sebi nije neka solucija, dok funkcionira, tj. ne kvari se dobar je. ;D= Citat =:
Izvorno postao zmija
Jedino što se meni nikako ne sviđa na ovom mobu je onaj poklopac za kameru. To je jednostavno preveliko, pretjerali su. :-/ Vidim da i ovi koji su ga nabavili kažu da nije baš idealno riješenje...
Da su stavili manji poklopac kamere, kao na k750 bilo bi bolje i ljepše... ali i ovako mi se k 800 jako svida i uskoro ču ga bocnuti.
Ljudi ne znam u čemu je problem,imam k-800 već 2 tjedna,kupljen u Njemaćkoj i dekodirao mi ga tip iz Zgb-a bez problema.
Gore dođe 600 eur:thumbup:
600 eur!!! pa to je gore nego kod nas.poklopac kamere je stvarno lose rijesen .