a vipovi od 35kn, 7 dana
Printable View
a vipovi od 35kn, 7 dana
Simpa i ne štedim kako vjeko kaže, trošim i previše, 50-100 kn tjedno.
ja sam sad presa sa simpe na cronet i al ga derem
ma sve je to u kurcu mi imamo monopol i visoke su nam cijene nama treba strani ulagac da razbije monopol i spusti cijene to bi bio zakon... isto sranje je i sa internetom mi ga placemo jako skupo dok jedan njemac ima dsl i placa 30 eura mjesecno skida koliko hoces i radi sta god hoce (sramota) pojest ce nas sa cijenama
slazem se. standardna Hrvatska ironija= Citat =:
Poslao: kappa
ma sve je to u kurcu mi imamo monopol i visoke su nam cijene nama treba strani ulagac da razbije monopol i spusti cijene to bi bio zakon... isto sranje je i sa internetom mi ga placemo jako skupo dok jedan njemac ima dsl i placa 30 eura mjesecno skida koliko hoces i radi sta god hoce (sramota) pojest ce nas sa cijenama
HTmobile: jeftiniji pozivi, veća pokrivenost, bolja tehnička podrška
VIPnet: jeftinjie SMS poruke, bolje ponude
Ja mogu samo reći svoja iskustva. Prvo sam imao VIPme, nakon godinu dana sam prešao na Simpu i na kraju sam prije nešto manje od godinu dana uzeo pretplatu kod HT-a. Mislim da je što se cijena tiče HT nešto malo povoljniji, a većini nas je upravo to najvažnije - što manje platiti.
ma da je ht neznam koliko povoljniji ja nisam kupio mob sve dok se nije pojavio vip.jer te proklete monopoliste nikad nebi potpomagao kad se sjetim kak je to nekada što se tiče pretplate i dodatne ponude zlo mi je.isto tako čekam da dođe drugi fiksni operater jer ću tek onda preći na isdn,a dotad ću čekat!
Onda ni telefon nisi smio uvoditi jer je HT monopolist na tom području ;)
bravo majstore pa kaj sam to mogao napraviti prije!?!?!?!?!?!
megafon
Ja imam Vip i nekak mi je draži, ali HT ima veću ponudu mobitela kad ih kupuješ!!!!
ja cu su isto sad vip kupiti za drugi mob,ha hebiga jeftinije su sms
Ja sam mislio isto uzet Simpu nakon sto sam se skinuo s pretplate ali vip sim kartica me dosla jeftino-150 kn sa 200 kn na racunu ;)
no,pa super stvar...tj. odlicna
ti si se nest raspistoljio s mobitelima u zadnje vrijeme= Citat =:
Poslao: smogovac
ja cu su isto sad vip kupiti za drugi mob,ha hebiga jeftinije su sms
a gle,ovog sam uvijek htio kupiti....i mrak mi je,tak da...mora se
Na Vipu mi je jedino dobro kaj imaju jeftinije SMS-ove!
a i dobis besplatne,svako malo..ili je to bila neka akcija,,ne znam
to je bila akcija
ma da znam,ali ima ih vise neg na simpi,gdje ih nis nema
Ono je bila dobra akcija za surfanje preko Vipa za jedan sat-5 free poruka!
mislim da je najbolja vipova akcija bila besplatan wap prije par godina
Kako su od 1. kolovoza digli cijenu poruke na 0,35 kn za pretplatnike, u HT-u su se odlučili malčice odužiti tako da će do kraja godine mjesečno nam pokloniti po 20 poruka. Nije nešto, ali ipak... Znam ljude koji ni toliko ne pošalju mjesečno. :lol:
jel to samo za pretplatnike ili i za simpu?