Naravno, čestitke svima :beer: i puno sreće
Printable View
Naravno, čestitke svima :beer: i puno sreće
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ne, već da surfanje i pronalaženje informacija i zabave ostalima bude puno lakše!
Ako niti kriminalac, višak policije ti ne smeta, to sigurno, ni ne obazireš se...
A u ovom slučaju usporedba modova sa policijom i nije dobra, jer ispada da smo mi tu samo za kazne, a vjerujte, radovi su tamo gdje ih vi ne vidite.
ma ja se šalim...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
compov,pretjerao si totalno, mislim da če ovo biti za ban.
znam za tebe, ali čisto da razbijemo stereotip posla modova...= Citat =:
Izvorno postao Compov
uglavnom, razumijemo se!
živio
gdje bi ja bio da neznam što modovi rade... naprosto se nebi usudio postati na ovom forumu...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Svi moderatori na forumu ka i ja vide sve zatvorene teme i svo smeće...
samo moderatori znaju kakav je to posao...
user dođe na forum, vidi neka explicitna tema, sutra je nema, uzemlju propala, surfa, gleda teme, a nema blage veze da prelazi preko zakrpanih rupa, obrisanih spam postova...
i onda kad vidi, pa forum je uredan, na forumu je sve ok, zapita se , a šta moderatori toliko posebno rade, kad je forum uvijek u redu...
ccc...
da se ovaj forum ostavi userima na volju, nakon mjesec dana ovo bi bila džungla, nakon pola godine, džungla napravljena od smeća a nakon godinu dana ovaj bi forum izgubio svaki pojam sa svojim nazivom i samo stari preci bi mogli pričati kako je to bio forum namjenjen mobilnoj telefoniji koliko bi se oftopika nakupilo...
Čestitam, ali na popisu definitvno fali Inovator. I oće li ko objasnit ovlasti?
Supermodovi na čitavom forumu imaju moderatorske ovlasti + mogu bannati članove.
Administaratori i moderatori foruma imaju pravo i obavezu uklanjati, editirati, premještati ili zatvarati teme koje nisu u skladu sa Pravilima foruma. Također imaju pravo editirati naslove tema, te prema potrebi brisati ili editirati problematične poruke.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
pretpostavljam da je jedina razlika u tome da moderator moderira samo svoj forum dok supermoderator smije moderirati sve forume.
I mislim da supermoderator, kao ni moderator, nemaju ovlasti koje imaju admin. ako sam nešto krivo rekao, molim da me netko ispravo, da ne ispadne da širim krive informacije.
ovlasti (iako je zerobravo dao stručno objašnjenje :) , ja ću probat dat praktično):
- sad mogu urediti sve forume a ne samo one u kojima su moderatori. dakle, mogu pripomoći kolegi moderatoru ako nalete na nešto što bi trebalo urediti ili obrisati prilikom čitanja cijelog foruma (više bitno)
- mogu dodijeljeni ban provesti u djelo (malo manje bitno, to smo i do sada sve stizali izvršiti ;D)
- mogu možda još nešto al se sad ne mogu sjetit, ovo gore je najbitnije
uglavnom, najviše je do toga da će tih 5 super modova plus mi stari supermodovi/admini lakše uređivati forum jer će nas biti više. dečkima je to uglavnom samo nešto više posla nego su ga imali do sada, ništa jako zahvalno nisu dobili od nas (osim jednog priznanja i zahvale za dosadašnji doprinos forumu), već smo ih u biti malo oženili :bunny: al to im nećemo priznat :)
što se tiče izbora, za ovu priliku su to ovi ljudi. svaka čast ostalim moderatorima, svatko od vas bi imao svoje favorite, no ovom prilikom odlučili smo se za ovih 5.
E mogli ste reć da su od sada gog i wb administratori - tu obavjest nisam nigdje vidio (možda i jesam ako je stara aline vjerujem da je starija od 2 mj.(toliko mene služi dugoročno pamćenje;D)
joj ko da je to bitno...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Zato klikneš na "vođe foruma" i vidiš. :deal:
oni su imali administratorske ovlasti još puno prije,zbog zapanove odsutnosti,no kako Compov kaže kao da je to uopče bitno.
Ovo više nije aktualno i da se nebi pretvorilo u bezveznu raspravu ovo će biti :closed:
A ako nam zatreba lako otvorimo.