A ja imam 100 besplatnih MMS poruka i poslao sam jednu
Printable View
A ja imam 100 besplatnih MMS poruka i poslao sam jednu
...i ja od 100 poslao samo dvije...treba još 98,samo ne znam kome....
daj meni ja patim za tim. moram si deaktivirat uslugu
Ja bi ih slao da mogu ali naš jadni bh telecom to normalno ne podržava inače kad sam bio u hrvatskoj poslao sam oko 20 mms poruka
******. ja jesam u hrvatskoj pa mi je isti qrac
A to su bespla na cronetu?
Ja imam al nisam poslo jos ni jednu.
..."sile",o čemu ti...
Pa o ovim mms porukama to na cronetu dobijes bespla 100 komada ili i na vipu.
Na vipu dobiš besplatnih 100 poruka= Citat =:
Poslao: sile
Pa o ovim mms porukama to na cronetu dobijes bespla 100 komada ili i na vipu.
...ali to je prošlo...tko je dobio,dobio je...ko nije,gotovo je...
E j***** kad opet mogu dobit necu ni aktivirat mms ak mi nedaju?!!!
ma slao bi ja njih više, samo mi se neda stalno šaltat kartice i wap opcije...jednostavno izgubiš volju za slanjem....
...a ja nemam što i nemam kome...neiskorišteno mi je oko 80 MMS-ova...
ja ga uopće nisam aktivirao, kaj e mi!?!?
Ma i nemam pojma kak se to aktivira! Sta nazoves vip i oni ti posalju neku poruku i to je to??
@kinfa
Kako saltanje kartica i wap opcija??
ja sam bio svaki dan slao mms kad mi je dosla od vipa poruka da ih imam 100besplatnih.. a..... moram reci da mi se racun naglo povecao, a na racunu pod mms pise 0kn...?!
...sad kad uzmem N3660 onda ću i to potrošit...jer moram nekako prebacivat slike na komp dok ne nabavim neki BT dongle...
kako da provjerim koliko sam free mms-ova poslao?
...ne znam...pa nazovi Službu i pitaj njih,baš me zanima dal znaju...
Aktiviro sam mms u 17.00 evo sad je 20.16 jos nije stigla mms poruka od vipa. Kazu malo duze se ceka s Nokia (mislim koja glupost al ajde). Uzmem ja slicicu uslikam, dodam neki tekstic malo snimio nesto sve to nekih 11kb i posaljem na 3100 i samo mi stoji ona strelica u vrhu gore desno i evo upravo mi sad ispiso slanje mms neuspjelo! Pa ko je ovdje lud!!!!
Pa ja kad sam aktivirao mms na svom mobitelu za manje od 5 min sam dobio mms poruku od vipa
moras se jako strpit. kaj ti je tak hitno...
Ma jos nije stiglo al evo radi. Namjestio sam tamo neke IP adrese i neke gluposti pa kak mi to nije niko znao rec. No uglavnom sljaka!!! Ajd posaljite mi nesto vi sto imate bespla porukice 091/520 4943
ma glavna kartica mi je simpa, a sekundarna mi je vip, onda mi se neda šaltat kartice u mobitel, samo ga bezveze rasklimavam i sl gluposti= Citat =:
Poslao: sile
@kinfa
Kako saltanje kartica i wap opcija??
A ziher.
Daj nek mi neko posalje neku nice fotografiju. Bem ti tu se zalite da imate bespla i neznate kom da saljete a vidi ih sad se stisli!!!