čitanjem motorola superthreada, bit ćeš fasciniran
Printable View
jel mozes stavit link
Evo ja svoju V3i imam skoro tjedan dana, kupljena je u vipu i nazalost, bubnuli su u nju onaj ruzni vodafone koji je izdrzao kod mene svih 24h.. sada sam trenutno na R479_G08.B5.3DR, sa CoolFlex_mcLexx_EdTion i nekim DRM-om sa supertrubka stranica...mob radi dosta brzo sa bilo kojim flexom (prije njega sam probao jos dosta njih), uz seem edit sve mi je poslozeno dobro osim bocnih tipaka, npr na bivsoj V360 sam imao uvijek na desnoj bocnoj tipki kameru, a sad mi je tu glasovno biranje, a kad je poklopac zatvoren, smart tipka aktivira kameru a desna glasovno biranje ili ako je duze drzim onda se aktivira snimka govora, a ja bi htio da osim promjena stilova zvona pri zaklopljenoj moto se nista drugo ne moze mjenjati...
zatim..u stilovima zvona imam opciju ''svjetla zvona'' ali kad aktiviram bilo koje (nokturno, solarno itd) zgasi mi se display, a prilikom poziva mi se restarta mob, ima li tko kakvu ideju za fix bilo kojeg od navedenih problema? ako to rijesimo, mogu slozit gotovo savrsen monsterpack za potencijalne korisnike V3i :) i da...ako netko zeli eksperimentirati sa bilo kojim flexom ili monsterpackom sa raznih moto foruma, sacuvao sam HR lang pack sa originalnog vodafoneovog softa i pase na sve flexove.... ajd ziv'li
Bi ja (cim se malo naucim kako se sve te postavke slazu), pa ako mozes mailaj, ili jos bolje baci na rapidshare pa da mogu svi koristiti...
sutra si idem kupiti preko vip cluba V3i za 391 kn!dobro to nema veze al zanima me kakav je to mob,mislim ono na kvalitetu izrade,dal se tipke "preslikaju" na ekran i takve sitnice, I najvise me zanima do kojeg kapaciteta ide kartica unutra?
Tipke se preslikaju - odnosno ne tipke nego one gumice između njih. Ali to nije preslikavanje zbog stiskanja displaya - toliko jako ne pritišću. Nego kad ti ostane display mastan (od lica ili prstiju) onda se ocrtaju te gumice. Ništa zabrinjavajuće niti štetno.
odlicno,dal ima tko neku sliku da vidim kakva je kamera,a na preslikavanje sam mislio ono,imam v360 i tipke su mi se "urezale" u ekran!a dal be modanja softa prima karticu od 1gb?vidio sam u rewievu da prima,sad dal je to iskusano i kojeg proizvođaca je primila?