Možda se i mođe nadograditi ali po defaultu nema što je za jednan smartphone ne zamislivo. A i kamera je u qrcu (352 x 288)
Printable View
Možda se i mođe nadograditi ali po defaultu nema što je za jednan smartphone ne zamislivo. A i kamera je u qrcu (352 x 288)
slusaj da ja tebi nesto kazem! telit g90 je drugi smartphone koji radi na microsoft smartphone 2002 OS (inace to je operativni sustav)! Znaci ako je to mobitel koji radi na microsoftovom operativnom sustavu bit ce kompaktibilan sa svim najjacim i najboljim programima koje microsoft izbaci na trziste dok ce mu vjerovatno symbian za pola godine/godinu dana pusit k****! vjerojatno nisi ni vidio kako izgleda fotka koja je uslikana sa tim uredajem! sta se ja uopce svadam sa tobom! ako zelis kameru kupi si digitalni fotoaparat! I samo malo tvoja kamera na tvom 6600 nema niti 1megapixel jel ti mislis da se vidi razlika slike uslikana tvojom nokiom ili "mojim telitom g90"(nije moj josh ;)) a ako imash digitalni fotoapart trebao bih znati da digitalci i sa cak 2.0 ili 2.1 sve do 3.0 megapixela nisu digitalci za slikanje kvalitetnih slika nego za quick share internetom.
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Kak je mogao prestiżi Sony Ericsson kad nemaju ni jedan model s kojim bi se usporedili. Prvo nemaju ni jedan moba za bluetoothom dok skoro svaki noviji SE ima, memorija im je u kurcu, poloţaj kamere na ovom modelu je totalno sjeban. Nemaju ni jedan smartphone. Kak su onda prestigli SE???
citaj malo mobil.....
LG je nekoliko puta prestigo SE đto je prodaje tiče
telit....... HAHAHAAAAA
Prodaje. Ne kvalitete= Citat =:
Poslao: dj_velja
citaj malo mobil.....
LG je nekoliko puta prestigo SE đto je prodaje tiče
Slažem se. I da naprave mobitel kojim se upravlja moždanim valovima ne bi ga kupio zbog (ne)kvalitete.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
telit....... HAHAHAAAAA
telit nije marka, to je problem. no jednog dana možda postane...... uostalom kao što su to postale druge firme.....tipa LG u mobilnoj telefoniji ili Sendo........ tko zna..... ili možda nokia :)
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Prodaje. Ne kvalitete
uskoro ce bit bolji i u kvaliteti
Toga dana kad LG prestigne SE u kvaliteti mi valjda više nećemo biti živi :D :D :D :D :D :jump:
pa LG je dosta kvalitetan mob...... u visoj klasi je po kvaliti
@kappa, sa dobrim digitalcem od 2mpix se vec moze razviti jako dobra fotka
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...159386-1142050
nije bas 700 eura! :D
A da pogledaš malo datum!! Kasniš samo 7 mjeseci= Citat =:
:lol: :rolleyes: