ima samo mala na vanjskom displayu (ispod) i pise "T-mobile"= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
Printable View
ima samo mala na vanjskom displayu (ispod) i pise "T-mobile"= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
Vidim da ste se ranije u topicu žalili na kvalitetu izrade SonyEricssona... W810 je sasvim druga priča od k750/w800/d750... Kao prvo riješili su se joysticka, a kao drugo kućište je znatno bolje. Već na prvi pogled jasno se vidi velika razlika u kvaliteti. Mislim da se W810 ne treba uspoređivati sa npr. k750 jer on kombinira najbolje od sva ona tri modela i donosi osjetna poboljšanja u izradi. To ne samo da sam čitao na reviewima nego sam i uživo gledao i probao W810 i razlika u kvaliteti je jasna i očigledna... Nema škripavog kučišta, tipkovnica je odlična, navi-pad se ne kvari kao joystick i što još treba? Kamera je neusporedivo bolja od Nokie, a po meni i software je bolji. Valjda ovo nije samo moje mišljenje, ako je... Onda ne znam... :-/
Meni 6131 ne igra apsolutno nikakvu ulogu, jer ne nudi po meni ništa osim tog famoznog ekrana...
Još jednom napominjem da se kvaliteta izrade na W810 puno popravila i ne može se olako uspoređivati sa k750/w800...
Ja se slažem sa smogovcem.Nokie su dosta klimave, i nisu pouzdane kao nekad.Poznanik mi ima nokiu6170 koja se s vremena na vrijeme sama ugasi.Sa SE imam samo dobra iskustva do sada i pokazali su mi se najboljim,a promjenio sam dosta mobitela raznih marki.
Također sam se uvjerio u kvalitetu izrade kucista na w810 koja je puno viša nego kod mog k750.
Ja sam također probao puno marki mobitela i stvarno sam najsretniji bio sa SonyEricssonom...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Evo vidim da ti i iz iskustva, a ne samo iz 10-15 minutnog rada na oba telefona (kao ja) možeš potvrditi ono o čemu ja pričam. W810 je neupitno kvalitetniji i bolji telefon od k750/w800 serije i po meni definitivno nadmašuje Nokiu izradom, kamerom i softwareom. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao konan1
ne bih se bas slozio sa tobom.drzao sam 6131 i stvarno je dobro slozena.
Jesam ja kad rekao da je 6131 loša po izradi? Imam ju i ja prilike pogledat kad hoću, samo me uopće ne zanima. To što je dobro složena nije toliko bitno jer ja govorim o W810 i o tome da je taj mob dobro napravljen. To što je 6131 dobro napravljena ja ne pobijam, sve je to u redu, ali neki kažu da SE nisu kvalitetni pa govorim da je W810 to promijenio i da je W810 visoko kvalitetan.= Citat =:
Izvorno postao zmija
evo i moj finalni zakljucak :rolleyes: :) Odlucio sam sacekati da padne cijena W810 (ipak je to SE :thumbup: ). Na kupnju nokie najvise me, ajmo reci privuklo, sto je onako dosta dobar mob, a posto nemam para (cash) mislio sam ga uzeti na par rata. W810 bi me puno izasao na rate tako da cu ipak sacekati dok nesto skupim pa kupit na crno ili u T-mobile kad pojeftini malo. Znam, jako me privukla Nokia, al sam se sjetio lijepih dana sa K750 i odlucio se definitivno za W810. Samo moram cekati, a dotad koristiti ova 3 iz profila :) Ovo se moze zatvoriti ili nek se ostavi ako netko bude imao iste dileme kao i ja.
Ja cu izgleda ipak da ne sjedim u kamenom dobu uzet recimo nokiu kod t-a (na produzenje ugovora) sto je onda 900kn na 150 tarifi, a kasnije mogu prodat ovo i uzet nesto drugo recimo w810.
e jos jedno pitanje na brzinu, malo je hitno jer sutra trebam narucit w800, pa me jos zanima, zar je tolika kvaliteta u izradi w800, i w810, mislim ako k750 malo krcka ili skripi, je li to tako izrazeno i kod w800? :)
W800 nisam imao prilike duže koristiti, ali nažalost moram ti reći da onih 10-15 minuta što sam probao W800 i W810 ukazalo je na to da je W810 ipak dosta bolji od W800 što se tiče izrade. Također sam od jednog čovjeka koji je došao pitati za W810 čuo da mu je malo počeo škripati nakon 2-3 mjeseca... W810 je ipak mnogo bolji što se tiče izrade od K750/W800. U biti sve što se događa kod K750 isto je i na W800 i na D750 jer su modeli hardverski identični, dok je W810 praktički revolucija u izradi...= Citat =:
Izvorno postao cvita
bravo imatic:thumbup:
Evo recenzije, ali je na ruskom:
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6131.shtml
p.s. kaj ovo rade oko ekrana, kitaju nešto :)
smiri malo zivce.rekao sam da je kvalitetno napravljena i to je sve!!= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
U redu je, nisam ja živčan, možda je tebi tako izgledalo, ali ja nisam rekao da je Nokia loše napravljena... Uglavnom problem je riješen i sorry ako ti je izgledalo da sam planuo ili što već... Sve je u redu! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
ja bih uzeo w810 ali nebih dao 2500kn za njega.(uzmi ga u oglasniku)
pa nije bas ni u oglasniku puno jeftiniji.
u oglasniku je oko 2100, ipak je jeftinije 400 kn (ali ne znam jel ima EM garanciju jel bez nje ne uzimam). A i kao sto sam napisao u ranijim postovima, problem je sto nemam cash, pa je najbolje na rate, a to jedino daje T-mobile.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
mislim da su sve one "garancije" na crnjaka sumnjive.mnogo je sigurnije uzeti u t-mobileu.
pa ak ima pecat od EM-a, i slaze se IMEI, zasto ne (ispravite me ako grijesim). Sta ja znam, mozda neko ima veze u T-mobile pa nabavlja jeftinije ili tako neke sheme :)
vremena se mijenjaju...ja zadnji put kad sam kupovao u oglasniku, lik mi je dao mobitel i usmenu garanciju (a dao sam 2000 kn za t610 kad je bio faca), a sad ti vecinom daju pisane garancije svojih trgovina, dakle ne garanciju iz EM, ali ovjerenu garanciju s pecatom njihove radnje, sto nije bezveze po meni= Citat =:
Izvorno postao zmija
A i ako te zajebe uvjek ga mozes negdje presresti i malo ga "podsjetiti" :throw:
na obaveze :deal:, al smo otisli u off
i imatic ako si još u dilemi evo nešto što će ih sigurno otkloniti
Trajanje baterije
SE W810i
WT-350 h
Talk Time 8h
N6131
240 h
malih 3h i 20 min
thx na info. dosta velika razlika.
dilema je rijesena, sad samo skupljam pare za W810
To si mogao znati i ranije jer na svakom rewievu N6131 pise da joj je baterija losija strana, ako ti to puno znaci onda ti je w810 bolji izbor.