AKTIVIRANO:spin: :spin: :spin:
Printable View
AKTIVIRANO:spin: :spin: :spin:
e ova ponuda mi se svida cak vise nego vipova za sada.
znaš, nekad se, pogotovo kad imaš ipite, i zadatci na faksu rješavaju putem moba, što znači da razgovori znaju trajat i po 20-30 min. (gog, MUE ;D) uglavnom moji razgovori su većinom preko minute, što je i po meni odličan potez t-mobilea, no kako sam već rekao, konkurencija radi svašta.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Slažem se da je to najbolja T-mobile ponuda do sada, ali isplati se onima koji imaju curu ili dečka najviše.
A što se tiće ovih 20 kuna prostojbe, mislim da će vrlo vjerojatno to biti više ,koliko se sječam i vip je počeo sa besplatnim friends brojem za 9,91 pa je kasnije na 25 kuna, možda se pristojba za prepaid i post paid izjendaće i nađu negdje u sredini na nekinh 50 kuna.
takoder aktivirano :klap: :cool:
Fuf, dobro je, nisam jedini ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Aktivirao također, jako dobra ponuda, ovo ljeto stvarno je pomaklo stvari naprijed :klap:
Znači, pitanje, navečer nazovem broj koji ima aktiviranu tarifu simpa profil (ima častilicu) i tako fino za svaki sat sjedne 6 kunica, fina lovica se može nabrat :spin: ??
vidis to je zakon.= Citat =:
Izvorno postao krokan
Isti slučaj je i s preplatnicima, volio bih da to ne uspiju riješiti ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Nadam se da neće ukinuti ČASTILICU :-/
A onda nazovem nekog prijatelja na VIP ili Tele2 i poždere mi sve što sam uštedio plaćajući samo minutu razgovora prema 098 i 099.
T-Mobile se stalno hvali da imaju 2 milijuna korisnika, koje možeš jeftino zvati. A što je s onih drugih 2 milijuna koji koriste VIP i Tele2. Njih kad zovem me košta 3 kn po minuti, što je bahato visoka cijena.
Samo za usporedbu, poziv s fiksnog telefona u Švedsku košta 2,75 kn/min, a kad zovem s mobitela susjeda koji je na vipu plaćam 3 kn/min... to nema smisla, osjećam se kao da vrijeđaju moju inteligenciju!
Čekao sam do sada da vidim kako će Simpa odgovoriti na Vruću tarifu, no kako sam i mislio, nisu odgovorili nikako.
Odoh ja na Tele2 gdje su svi pozivi 99 lipa/min. Kad zovem nekoga uopće ne želim razmišljati na kojoj je mreži, a to mi Tele2 omogućuje. Ne zovem ljude bezveze, nego kad ih trebam, pa si ne mogu priuštiti da me za pozive prema ljudima koji su na "krivoj" mreži bezobrazno pljačkaju.
:klap: ha ha ha baš sam se dobro nasmijao na ovaj post
Čuj, svatko od operatera ima nešto povoljnije, u biti najbolja opcija bi bila kad bi se moglo par simova klonirati na jedan pa da fino kad trebaš zvati određeni broj, uključiš sim s najpovoljnijom cijenom i riješio si problem, no koliko sam uspio pronaći na netu, ta shema kod nas nije još u potpunosti zaživjela :smart:= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Zato što sam u pravu :king: ;D= Citat =:
Izvorno postao krokan
A to što se tiče kloniranja sim kartica, postoji još jedna opcija.
Odreže se onaj višak plastike oko sim kartice i onda se dvije sim kartice stave u neki adapter i onda tako "zapakirane" se stave u mobitel.
I onda se unošenjem pina bira koja će se kartica aktivirati.
Imam taj adapter, ali ti ždere bateriju ko blesav= Citat =:
Izvorno postao hrc777
AKTIVIRANO. Ja sam super zadovoljan t-mobile odgovorom na konkurenciju.Ako ovo ostane poslije ljeta, moja vipme kartica ide u koš.
Ako sam dobro skužio, trenutno jedino Cronet daje mukte pozive u svojoj mreži, za bilo koji broj.
VIP i TELE2 daju samo 1 mukte broj. Na Tomatou ga niti nema, zar ne?
Mislim da ću sutra bucnuti Simpa paket, ima ih za bagatelu, mislim 1600 da dođe 398kn, jel tako?:cool:
N1600 ako ju naručiš pozivom na SZK, dostave ti ju doma i to za 298 kn...
Sad ću ko ona Stela iz MaxADSLa, Friš, pa to je nevjerojatno!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Šalu na stranu, ovo je ozbiljna ponuda. U ovom slučaju isplati se imati (kupiti) Simpu.:thumbup:
Zapravo, da olakšamo tebi i ostalima koji žele jeftino i brzo do novog moba i simpinog broja...
:tomato: Bogami ušutili Tele2 dušebrižnici
O čemu sad ti trkeljaš? Kakav Tele2? Kakvi dušebrižnici?
Ma nema nikakve šanse da to ostane poslije ljeta. I sama akcija ti se zove "besplatni razgovori za simpa ljeto". Kad bi to ostalo opcija unlimited za pretplatnike ne bi imala smisla, a t-mobile je sigurno nije izbacio da bi je zatim uništio s prepaidom.= Citat =:
Izvorno postao konan1
Misli na ekipu na forumu koja bi se odmah tukla kad spomeneš tele2 u negativnom kontekstu.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nemoj reći dvaput :five:= Citat =:
Izvorno postao ojpi