neznam ni ja kako ali prebacujem videa slike bez problema sada cu pokusati instalirati drivere pa se cujemo ako bude trebala pomoc
Printable View
neznam ni ja kako ali prebacujem videa slike bez problema sada cu pokusati instalirati drivere pa se cujemo ako bude trebala pomoc
nece pa nece citao probao ali nista
Ajde molim te lepo polako napisi sve od pocetka, ubacis BT dongle u USB...., zatrazi drajvere?????, a je si li prvo instalirao program BlueSoleil ili neki drugi, pa sve redom, jer negde gresis.
uspio sam instalirati drajvere koji je sljedeci korak
Koje drajvere, a program, je si li ubacio BT u USB?
= Citat =:
Izvorno postao tomican
Pa što on ne spaja sa USB-om a ne BT-om?
Ma ni meni nista nije jasno, ustvari koliko sam shvatio, on hoce sa drugih moba da prebacuje,??????????, na svoj, ali ne objasnjava kojim programom, koje drajvere, i pokusavamo da mu pomgnemo ali on se zalepio za drajvere pa drajvere.
ja hocu na motorolu prebacim java igre ,ubacio sam drivere ,2,9 imotorolav3xse konektira spojen je usb kabelom probao sam sa motokit pa molim koji je program dobar i jednostavniji sa malo uputstva
Možda ovo
Ili TTC
Ili P2k commander
A za igre MIDway
ima li igdje uputstvo za bilo koji program
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
Znaš li ti engleski?
ne najbolje
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
E to je već problem...
A nije lako objasniti ovo ako neznaš engleski.
dsakota, e sad je bolje, konacno da shvatim sta hoces, jer si na pocetku spominjao BT dongle, ali nije vazno, uzmi vrati se malo unazad, dole sa desne strane imas kucice sa stranicama, i pronacices kako se prebacuju igrice odnosno java aplikacije. Takodje poset BleDevilovu stranicu, kao GoGs_u opisuju prebacivanje java aplikacije i ujedno i igrice.