nekuzim u cemu je fora
Printable View
nekuzim u cemu je fora
nemam digitalca
nije vjerna usporedba tih slika, kako je sezam napisao, nagnutost telefona, a tko zna dal su se i s kontrastom igrali malo...
to sam i ja mislio reci... mozda su kontrast dirali ;)
Meni se ST opako sviđa... :)
Čak i više od T610
nikad ovako preko slika ne možeš znati pravu stvar. Treba ih oboje držati u rukama i onda usporediti...
Siemensi su mi se uvijek sviđali :D
ma meni je mob predivan! nema sta drugo biti osim kontrasta, jer ima vise slika gdje razlicite nagnutosti nema
Al telefon je čista kopija T68-ice. Oblik, joystick, a i tipke su osvjetljene plavo ko na T68i.
Točno...ljudi kopiraju ono što je dobro ;)
pa neznam, meni se npr t68 dizajn ne svidja previse, ali ovaj mi se svidja jako
Al daj malo ih usporedi - isti oblik. Mislim da je to i viki negdje spomenuo...
Ma dosta je ljudi to vec spomenulo...
Oblik je skroz slican t68
je slazem se slican je oblik, ali mi se vise svidja st55 od t68! (ne zato kaj je siemens)
Pa bilo bi čudno da nije tako s obzirom da je T68 stariji kojih 2 godine...
pa je...malo je "svjeziji" dizajn st55
GD68 ima istu formu kao i T68...
Eto još jednog :)
Ne razumijem zašto se toliko raspravljate.ST55 je NAŽALOST sličan T68i:( ,al zato ima dobar ekran. :cool:
zbog te sličnosti se i mislilo na početku da to uopće nije siemensov model nego neki fake kojeg je netko izbacio na web, ali eto, što je tu je...
T68 je bio odličan mob svojevremeno, možda st55 nastavi na njegovom mjestu , samo u redovima siemensa
uf... da bar ;)
Al konkurencija je uvijek bila opaka.
ma nece zbog nedostatka BT i IC
bolje za nas korisnike da je konkurencija oopakija, tako ćemo mi dobivati bolje i novije mobitele za manje para ;)
...HRVATE i Hrvatsku...= Citat =:
Poslao: 3aTmr
bolje za nas korisnike...
:D= Citat =:
...da je konkurencija oopakija, tako ćemo mi dobivati bolje i novije mobitele za manje para ;)
Sad sam procitao na jednom stranom forumu da je ST55 radio Samsung :confused:
bio bi to odlican mob da ima vise funkcija... da je to poboljsani s55... a pod time se smatra da ima sve u svom kompaktnom kucistu sto se moze strpati u vrijeme proizvodnje... nesto kao T610 recimo...