Misliš na ovaj film Them!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Printable View
Misliš na ovaj film Them!= Citat =:
Izvorno postao Smrt
E da na taj film! thnx na pravome naslovu ;)= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
ne gledam horore uopce,ne privlaci me to nikako :)
Da se sjetim jos nekih starih, popularnih;
The House
Critters
blair witch project 1 i 2
ste gledali Dracula 2000, kakav je film?
IT zasad drži prvo mjesto (od svih koje sam pogledao).A dosta novih ima tako blesave scene da te neku ljudi čudno gledaju u kinu kad se nasmiješ na prizor ;D .
Loš... Zapravo, smješan... A ne bi trebao biti...= Citat =:
Izvorno postao dogerkill
"Ono" sam gledao kao klinac još na TV-u u obliku mini serije i stvarno mi je bio jeziv... Ali su ga zasrali sa onim divovskim paukom na kraju...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
jel gledo tko Satanic i Omen666? zanimaju me kakvi su ti filmovi.
Omen ti je dobar (stari, novog nism gledal)
mene zanima kakav je novi :)
meni su super oni prastari filmovi o drakuli... skroz su mi scary :freakout:
Nosferatu... brrr... jezivo...
Da mi je znati gdje se manikira... http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/hekla.gif
dobro nije da neću moć spavat poslije gledanja filma (mamikaaaa ;D ), ali mi je ono... ambijent spuki... i skeri... :notooth:
Joj moram pogledat IT pročitao sam cijelu knjigu od 1000 str
u mom slučaju se to dogodilo ja sam na nekom(neznam kojem) hororu nakon strašne (barem bi trebala biti strašna) puka u smijeh= Citat =:
Izvorno postao sms freak
a svi me gledaju ;D
Najbolji Dracula po meni je onaj od Forda Coppole, definitivno ima ono zlo u sebi.
Doduse nebi bas iso u kategoriju stranih filmova, al ono svidja mi se atmosfera u filmu, mislim da je najbolje snimljena prica od Brama Stokera ;) :thumbup:
Posebno me se u tom filmu dojmilo na pocetku scena kad proklinje boga, zavitla mach u krizh i iz krizha potekne krv ;D
A takodjer mi je i opako dobro zla scena iz Intervjua s vampirom, kad ona klinka izjavi s onom nevinom zlom facicom; " I want some more!" ;D
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Ta klinka je Spidermanova ljubica, odnosno Kirsten Dunst... ;)
Narasla djevojcica i nabujala ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI