12.5 kn ide drzavi, ne moras matsa fatat za to, nije on kriv
samo ne kuzim zakaj prepaid to ne placa, a postpaid da.. zapravo sad sa svim tim topup stvarima uopce se vise i ne vidi granica tog dvoje, pa neznam kako onda..
Printable View
12.5 kn ide drzavi, ne moras matsa fatat za to, nije on kriv
samo ne kuzim zakaj prepaid to ne placa, a postpaid da.. zapravo sad sa svim tim topup stvarima uopce se vise i ne vidi granica tog dvoje, pa neznam kako onda..
je, nažalost, al s ovim se slažem. ja imam jedan broj na prepaid, jedan mi je na pretplati, tarifa 0, no ja nemam tih problema, jer taj s pretplatom neću prebacivat. al nažalost, friš ima pravo, pretplatnici umjesto da imaju povlastice, ispadaju zakinuti.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Definitivno, ici cu ti ga ja pomoci uhvatiti. Cijelo vrijeme drzim si tu tarifu 0,39 kao bogomdanu i mislim kako ce doci neka pogodnost za postpaid, a ono ku... od ovce. Sve vise mislim da cu prijeci na BLA BLA i bok, ionako mi se broj prijatelja na Tele2 smanjuje tako da isplativosti mi vise gotovo i nema.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mi pretplatnici imamo pogodnost da ne moramo misliti koliko para imamo na racunu i da nam nije onda problem dati tih 12.5 kn za tu sigurnost. Ali to je opet pederki prema nama pretplatnicima, zasto bi ja to trebao platiti ako u principiu ionako potrosim vise mjesecno od prepaida.= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Za radijsku frkvenciju trebas uhvatiti gospodina Sandera jer u njegov budjet ide taj novac:) I prepejd korisnici placaju radisku frekvenciju, samo je ona uracunata u cijenu usluge:thumbup:
Da, ali kod Teleta nema razlike u cijeni kod pretplatnika i prepaida(tarifa 39) da bi se vidjelo gdje je razlika za tih 12.5 kn, dok se to kod VIP i T-mobilea vidi.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ne vidi se zbog profita i politike kuce.Inace oni isto kao i drugi uplacuju to drzavi.
E sad jedina prednost koju ima tomato je...
sve ostalo ide na plus teletu i brza reakcija svaka čast :thumbup:= Citat =:
da možeš za 0,99kn/min zvati cijelu Federaciju, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061), a jedino što te košta više je kad zoveš Republiku Srpsku i Mobilnu Srpske (065).
ovo se zove brza reakcija . izgleda da nema izazova koji oni nece potuci svojom politikom .
Ma svaka im čast na ovoj tarifi. Ja u roku od par dana prelazim na ovu tarifu :)
E sad me zanima, ovo se može kupiti i kao odvojen paket tj. ne moraš biti Tele 2 korisnik da bi to imao?
Ovo ja zovem rezanje cijena.
Još ako uz ovo pal i onih 50 kn dodatnih kad uplatiš bon od 100 kn onda su ove cijene ludilo.
Ne vjerujem...jer piše da se dobije 100 kuna...al dobro...to je još otvoreno za tumačenje :)
e ovo se sad vec zove konkurencija, ali na ustrb korisnika. Sad se vec zestoko kuha. tomato svakako treba gledat pozitivnije jer da nije bilo njega nebi bilo ni teletove nove tarife uskoro.
Tako je...ali je svejedno teletova ponuda povoljnija i prihvatljivija. Barem meni :)
Da nije bilo VIP-a ne bi bilo Simpe, da nije bilo Tele2 ne bi bilo Tomata, itd....sve u svemu konkurencija je dobra stvar.
OK jel mi sad tko može reći, može li se kartica za tu tarifu nabaviti odvojeno, dakle ako nisam postojeći Tele2 korisnik.
ako nisi već postojeći tele2 korisnik, moraš kupit tele2 bla bla prepaid paket, pa onda aktivirat taj tarifni model.= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Ja mislim da je logicno da kao novi korisnik moze preci na VrucuTarifu (kad posaljes SMS na 888). Pa oni zele i nove korisnike da pridobiju :-)= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Trebaš vjerovati :jesus:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
ma da...gluposti..= Citat =:
Izvorno postao RAUL
pa zasto onda i nama koji smo na pretplati ne uracunaju u cijenu usluge...???
znaci da bi svak tko je na prepaidu da ima posebno radijsku frekveciju polacao sve 10 posto manje...
Tehnicki je neizvedivo na prepejdu naplatiti posebno radijsku frekvenciju, bas zbog nacina placanja.
Samo, ako je uračunata u cijenu usluge prepaida, zašto je cijena poziva i poruka jednaka kao i na postpaidu? Nema nikakve logike... Evo, to me najviše smeta i živcira kod Tele2... Sve si mislim pojavit se na onom chatu 30. 6. i postaviti to pitanje... Znam da ama baš ništa time dobiti neću, ali...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Zato je to politika kuce.Oni su uracunali to u cijenu.Mozda tako malo gube, ali ocito da im je cilj imati vise bla, bla korisnika, sto niti meni nije logicno jer od pretplatnika imaju vise koristi, ali i vise posla.( Troskovi slanja, obrade racuna i sl. )
Pa sto nije to politika svih nasih mreza? Ja sam na VIP pretplati placao skuplje SMS nego prepauid korisnici sa Send tarifom, a razlila u cijeni poziva bila je par lipa. Opcenito, kod nas su premale razlioke izmedju prepaida i postpaida.
Znaci ne gine mi placanje onih 20 kuna za aktivaciju tarife...ne mogu uzeti vec paket sa aktiviranom tom tarifom. Ne znam zasto su onda spominjali onih 100 kuna da je uracunato...