misliš i flasho si i sve , ili si samo pokušavo ovaj postupak , pa ako ti samo onako blinkne onda je vjerojatno ušo u bootloader , pa možeš flashat , jer ti ga prepozno koji program??= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Printable View
misliš i flasho si i sve , ili si samo pokušavo ovaj postupak , pa ako ti samo onako blinkne onda je vjerojatno ušo u bootloader , pa možeš flashat , jer ti ga prepozno koji program??= Citat =:
Da repstudio,al nešta je očitavao i odma se ugasio.= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
ti njega ljepo spoji na rsd , pa vidi šta će ti on reć!
Pa kad upalim mobitel sa ili bez kabla,ekran samo zasvjetli i odma se ugasi. Jel možda problem u bateriji?= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
e pa onda imaj spojen kabel , imaj upaljen RSD , i kad pališ mob , ,drži # i * , onda ti bi trebo uć u bootloader , ćut ćeš onaj zvukić da ga je komp prepozno , na ekranu nećeš ništa vidjet , ako te to mući , i onda ga možeš flashnut!!!!!
njemu nije problem bootloader nego prazna flash memorija, a to se može vidjeti iz ovog "MEM_MAP Blank" .
Dakle, lijepo napravi TP, i onda otvori repstudio, pusti repair (za v500) i onda ga flashaj sa 58R milestone pack-om. jedino on sjeda. Ako zapneš, javi...
Samo će ti TP pomoći, vjeruj mi...
da i meni neda mira taj mem_map blank , ,al ipak mislim da je stvar čisto jednostavna i da mu neće trebat TP!:)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Šta je TP?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
to sam i mislio , NooB , nez uvrede , ,a TP ti je jedan postupak koji ja nisam osobno niikad radio , pa nek ti gogs tu asistira il nađi thread o tome , da ti bude jeasnije, al ja sam i dalje mišljenja da ti neće trebat , nego si samo malo zbunjen jer ti je prvi put , a motorole su pravi mali vragovi!= Citat =:
TP= TESTPOINT. jednostavno moraš spojiti jedan mali lem sa masom..... zatim ti se pokaže S Blank Neptune LTE i preko repair studia napraviš repair. kad je to gotovo, onda flashas sa 58R i imaš mobitel koji uredno radi= Citat =:
@Domich: mislim da neće ići kad mu ne prepoznaje ni repstudio...
a ja islim da je to zato jer možda nešto dobro ne radi ako mu je prvi put,ali čisto lako da će morat TP-at= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Prepoznao ga je repstudio,al na ekranu ništa nemam
a ha , evo ga , da , pa kažem ti da na ekranu nećeš ništa vidjet , dok je mob u flashu , na v525 se ništa ne vidi , zato ti tu program pomaže i kaže dal je mob spojen il nije , ,pa daj ga već jednom flashaj nekim monsterpackom( flash i flex zajedno) , koji opće flash si stavljo kad se sve ovo dogodilo?= Citat =:
TRIPLETS_G_0B.09.4FR_reflash sam stavljao. U repstuio mi samo piše da je mobitel spojen,al kad idem repair ne reagira.= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
jebeš ekran!= Citat =:
sad me dobro slušaj! odaberi model v500 i klikni repair. kada ti se pojavi tab "OK" prije ok-a stisni *# i drži. zatim stisneš ok ali da pritom nisi pustio *#. Nikako ne puštaj *# dok ti u programu ne kaže da je gotovo. (pojavit će ti se na trenutak disconnected, ali opet ne puštaj zato što će ti se nakon 2 sekunde opet pojaviti connected)
Prati točno sve kako sam napisao!!
Zatim uzmi neki program za flashanje i ubaci 58R monster pack!!
Pa kad idem Repair samo mi piše Phone found i ništa se ne događa.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
koliko si dugo čekao? pričekaj minutu, pa ako ništa, onda zgasi RPS i ponovno ga upali pa probaj opet! ako ne, onda opet ono... TP= Citat =:
Prouči postupak!= Citat =:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....ight=repstudio
Mislim da smo našli Tomica i ja u čemu je problem,ja sam u RSD_u stavljao samo flash,a ne MP.
I,jel prolazi sad MP?= Citat =:
da. recimo da si prekinuo kad je prošao flex, vjerovatno bi se mobitel upalio, ali očito nije flax sjeo do kraja. Ipak je MP sve u jednom. Jel sad radi?= Citat =:
Neznam,moram ga downloadat,jel mi možete dati link? I zanima me dali bi mogao odma na njega staviti v600 MP?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
uh , bit će ovo duga noć:) , koristi SEARCH , nešt će uletit , a ja idem , nadam se da ćeš rješit stvar uskoro!!!= Citat =:
@GOGS-ako mu prođe MP onda sam bio u pravu , ne će trebat TP forsat!!!!!!:rolleyes:
http://bluedevil.info-mob.com/flashflex.htm= Citat =:
skini 72R.... znači TRIPLETS
Možeš. Ak ganisi obradio s repstudiom možeš ga fleshat s bilo kojim tripletsom.= Citat =:
I 72R ja imam na svojoj V525 i radi ko zvjer.