Ne pomaže, probao al ništa se ne događa. Uopće ne reagira ni na davinci 13.7 ni 13.8...= Citat =:
Izvorno postao sethzg
Probat ću još s punom baterijom, ali to kako mi se čini neću moći danas.
Ima li još netko kakvu ideju prije slanja na servis?
Printable View
Ne pomaže, probao al ništa se ne događa. Uopće ne reagira ni na davinci 13.7 ni 13.8...= Citat =:
Izvorno postao sethzg
Probat ću još s punom baterijom, ali to kako mi se čini neću moći danas.
Ima li još netko kakvu ideju prije slanja na servis?
znam da je nategnuto, ali probaj u drugi usb port uštekati, jer, naime davinci ti skenira samo jedan port.= Citat =:
Izvorno postao loklar
ne pomaže, probao sam sve portove i ništa :(
eto tako ti ja imao isto to....vidi temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22951= Citat =:
Izvorno postao loklar
i servis ništa ne može, i sad čekam Inovatora da nađe vremena da ga pogleda, i tak.....
Mislim da nije isti slučaj, jer ga ja nisam pokušao fleshati niti otključavati a ni CID nisam mijenjao...= Citat =:
Izvorno postao milo dete
Sve što sam napravio je bilo da sam pokrenuo FAR, spojio orginalni kabel,kad mi je otvorio mob označio sam mapu FS i stisnuo F5 da je kopira na desktop...zatim je sve stalo na nekoliko sekundi i onda se FAR srušio...
Moram napomenuti da mi je sve super radilo s FAR-om do tada (mijenjanje ikona)...
Na kraju od svega ostala mi je samo prazna FS mapa na desktopu i mob koji nemogu pokrenuti.
Koji sam ga racku išao kopirati na komp.
Vidjet ću još sutra ako uspijem nabaviti punu bateriju što se da napraviti,
u svakom slučaju hvala.
seth dal mi možeš poslat nick i pass na PM za topsony jer čekam svoje:-/
Meni je isto zablokirao kada sam išao kopirati FS na komp, ali sam ga poslije normalno očitao, i skužio sam da treba ući u FS direktorij pa onda kopirati te direktorije unutar njega, a ne direktno FS.= Citat =:
Izvorno postao loklar
Finalization se ne smije čekirati, a što sa Customization?
Niti custiomization, jer sam customiziraš nakon što ga flashaš, sa FARom snimiš customization datoteke...= Citat =:
Izvorno postao EliteSecurity
Evo upravo sam sam si stavio R1BC002 softver i mnogo je bolje bez onih t-mobile ikona...
Hvala Sethzg!
Evo išo sam i ja probat stavit novi firmware i sve je teklo dobro dok nije došlo do 36% i onda stalo to sam napravio dva puta i svaki put isto
Flashing 291 blocks...
Last block flashing error
Execution Time - 00:04:09
Error: 0x005556
Please help!
Ljudi,napravili su nekako to da se pozadina walkmana moze promijeniti,ali jos uvijek ne mogu to u potpunosti napraviti....Ja sam napravio sve polovicno kao i oni i onaj izbornik gdje pise:"sada svira","izvodaci"...itd. mi je jos uvijek cijeli narancasti,ali mi je zato izbornik kada stistem Sada svira ovakav: (sorry zbog lose kvalitete)
http://img421.imageshack.us/img421/9...o2212ik.th.jpg
Daj molim te reci koje ti main i FS datoteke skineš sa topsonya= Citat =:
Evo sa drugom main datotekom ide duže od 36%:licklips:
Ja sam skinuo W800_R1BC002_MAIN_FS_EMEA_1_CID36_BIN.rar sa= Citat =:
Izvorno postao nix1001
http://rapidshare.de/users/95WFQ
Jel imaš pass za topsony?
DA i evo uspio sam radi ko avion samo da još pitam, dali se može na isti način na w800 stavit software od w810i?
ne, možeš neke djelove staviti ali ne možeš ga flash-ati na w810.= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Ma treba samo promjeniti firmware čim zašteka. Drago mi je da ti radi...= Citat =:
Izvorno postao nix1001
Ej sad kad sam promjenio firmware,jel mora biti iznad signala onako plavo jel mi je to prije pokazivalo da je gprs uključen?!
sorry ako sam dosadan ali samo da još pitam dal ga mogu vratit na d750i jer ako mi joystick počne štekat neće mi vrijedit garancija
Pa normalno da bi se morao dati reflashat u staro!
OK ... OK= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Sada lijepo opet na www.sonyericsson.com i skini postavke za gprs, wap i mms i to je to.= Citat =:
@ nikx1001
možeš vratiti i stari software...
Idem složit te postavke i još samo da si vratim ikone u meniju i to je to :thumbup:
Ma mora se dati pokrenuti, flash mora proći, i ja svoj K608 mogu flashati, ali ne mogu napraviti complete phone niti setoolom ni davincijem niti FAR-om.= Citat =:
Izvorno postao loklar
S FAR-om kad otvorim mob nema foldera tpa preset custom u koje bi trebao kopirati one .cer i ostale datoteke
citiram sethzg-a:
editirajte datoteku customize.xml i pod cda napišite CDA102430/2 pod verziju R2A
Pokrenite FARmanager
Sa F11 pokrenuti SEFP (SonyEricssonFlashPlugin)
Izabrati port DCU-60
Izabrati brzinu (maksimalnu)
Izabrati telefon
Kliknuti na «Enter The Matrix»
Pritisnite C na ugašenom telefonu bez kartice, i spojite kabelom na komp
Sve datoteke koje ste prethodno raspakirali
kopirajte na mobitel u direktorij tpa/preset/custom
a evo i slike, kad otvorim FS nema ništa u tom direktoriju
http://img67.imageshack.us/img67/227...led5yc2.th.jpg
to me muči evo skoro već mjesec dana, i ne znam kako niti imam s čim to da riješim. na setool-u kad idem odraditi complete phone javi mi grešku error load certloader
vidi:
http://img237.imageshack.us/img237/4...blem8oi.th.jpg