ma kakvi hladan, nosi ga tamo i ne odustaj dok to ne rijese...ako su zbilja oni potrgali, sto mi je zbilja za ne povjerovat onda ga oni moraju i popraviti..
Printable View
Tako je, u servis ga odnesi ali ne preko T-Mobilea ( jer ce ti to trajati čitavu vječnost dok ga ne dobiješ natrag ) već osobno uz predočenje garancije i neka ti sve zamjene što su potrgali....
s p910 na P1 bi ti bilo dobro!!hehe
malo sam gledao p990 i sve mi se čini super nemam nikakvih zamjerki
lado...p990 spor naspram p910?:lol:
zvuk lošiji i tiši?:lol:
ja ga više nemam ,ali jedan od najimpresivnijih mobova koje sam imao,sa novim fw i wi-fi -om koji radi,odličan aparat...
malo se čovjek zeznuo!
Moram priznati da sam se poslije vaših zamjerki jako zabrinuo i ponovo posudio p910 koji radi brže od mog p990 i zvuk mu je bolji. Možda bi trebao promjeniti software!!!Nemam pojma šta da radim ali ste me zabrinuli. Što se tice moba ja sam jako zadovoljan i nebih ga mjenjao jedino sto mi je zao zbog tih par zamjerki
jesi ga flasho preko SEUSA? sony ericsson update service?s time ne gubiš garanciju niti ništa to je službeni program
Ne i nemam pojma kako se to radi. Ako znaš molim te da mi objasniš!!!
Hvala!!!
evo program skineš s sonyjeve stranice na internet exploreru moraš imat instaliran flash player ostalo ti piše ovdje a evo ti tutorial malo širje objašnjen
treba ti samo kabel koji si dobio uz mob
Hvala!!!!!!
nema na čemu tu smo da pomagamo!javi jel če biti kaj glasniji
Meni su stavili u servisu novi update, radi brže telefon... Još kad stavis Twin Peaks... Radi neusporedivo brže nego prije...al npr. ne radi više na duži pritisak space phone opcija i tak male bedastoće koje će ispravit nadam se... Dobar je to telefon za te novce sada, mora se priznat... Još ako može da ga ne kupite preko operatera...
Update-aj si mobitel preko SEUS-a (ili odnesi opet na servis), izasao ti je firmware (R6E28) koji nema vise taj bug jos 01.08.2007...
Pa stavili su mi valjda taj noviji... Aparat mi je na T-mobile zaključan i na njihovom softwareu. Sadašnja verzija je R9g007... Šta napravit?
Krivo gledas... R9g007 ti je verzija od telefona (phone), a ti trebas gledati CDA verziju firmwarea...
Mozda je T-mobile u medjuvremenu promjenio, ali to ti nebi znao zato sto ja imam nebrendirani (Generic)...
Za t-mobile hrvatska imam podatak iz 3. mjeseca, a sigurno je ovaj tvoj noviji...
CDA: 162008/48
Provider: Croatia T-Mobile
Verzija telefona: CXC162037 R9EA001
Bludetooth verzija: CXC162058 R5A01
Organizer verzija: CXC162036 R4A13
CDA vezija: R6A03
Zadnja provjera: 10.03.2007
Link
Evo jedno privremeno rjesenje:
http://www.ipmart-forum.com/showpost...&postcount=157
:blush:
Evo pogledah na pravo mjesto...CDA:R7A01... Sad mi se zna zablesirat i kad snimam mms... I hvala za privremeno rješenje!!
Kazes da ti je t-mobile brendiran?
Cudno... ja sam nasao (vjerojatno) koji je to tocno firmware, ali to je Portugalski Vodafone...
Regija, jezik: Portugal
Provider: Vodafone
Verzija telefona: CXC162037 R9G007
Bluetooth verzija: CXC162058 R5A01
Organizer: CXC162036 R6D23 <-- Tu je tvoj problem, u ovoj verziji ne radi space phone opcija u verziji R6E28 su to popravili
CDA: CDA162008/33 R7A01
No dobro... Inace mozes ti koristiti SEUS za update, ne gubis tako garanciju, a mozda (makar iskreno sumnjam) je izasao neki novi update... Samo si napravi backup prije updatea...
Ako ti toliko smeta taj nedostatak mozes ga debrendirati besplatno, imas upute na forumu, ali tako gubis garanciju... Link
Prilagođen je t-mobileu skroz....I dobro sam napisao...evo svih generalija!!
Phone: CXC162037 R9G007,
Bluetooth: CXC162058 R5A01,
Organizer: CXC162036 R6D23,
CDA: CDA162008/48 R7A01
Na onom blogu više nema patch za P990i za besplatno dekodiranje...i jel se može napravit update samo organizera!!??? Žao mi je izgubit garanciju jer vrijedi 2 godine...
Nemoze se update raditi samo za dio firmwarea, bar ne preko SEUS-a.
Imam ti ja negdje fileove za P990, ako hoces mogu ih staviti na rapid ili ti poslati na mail...
Ali naglasavam izgubit ces garanciju, ali mislim (nisam nikad probao) da je moguce vratiti stari (originalni) firmware natrag prije predaju na servis u slucaju nekog blazeg kvara (mikrofon, slusalica, tipke - osim "C" koja ti treba za update)... Moras si svakako ostaviti ta dva originalna file-a kao backup...
Ali mislim da je ovaj firmware koji ti imas sasvim OK, mislim, vjerojatno nisi vidio Vodafone firmvare... :freakout:
imam pitanje..ja koristim p990 sa 2.giga karticom/original sony)....stalno kad gledam neki clip(film) i onda izadem iz player`a mi se dogada da se soft smrzne...vec sam bio u servisu za se i metnuli su zadnji soft,ali je dalje...rekli onda u servisu da p990 ima problema sa 2.giga,bolje 1.giga i ne vise :crazy:
ima netko iskustva sa 2.giga i p990?
Neće mi instalirat programčić za space. izbacuje poruku "the package uses a protected uid". Šta radit?????
Trebas potpisati aplikaciju. :)
A ako ipak zelis debrandirati onda procitaj http://kwanying.wordpress.com/