ali po meni je ovo cista friteza, skoro ko ona u mcdonaldsu.
Printable View
ali po meni je ovo cista friteza, skoro ko ona u mcdonaldsu.
Evo friških novosti, nokia se dobro okupala i sve radi osim što telefon ne registrira kad je baterija puna tj. non-stop puni. Probao je i drugu bateriju stavit ali isto opet. Sad još nešto isprobava tj. fleša ga ponovo pa ćemo vidjet hoće se to uspjeti rješiti. Biće sutra apdejt novosti.
hm, onda si izgleda stvarno pošteno bučnuo, pogodio si kak treba ;)= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
Mislim da bi bilo sve u redu da nisam čačko po mobitelu prije nego sam ga dao prijatelju s kadom. Nisam trebao isprobavati jel radi nakon sušenja. Kad mi neda vrag mira...
pa jesi ga dobio? il se još suši?= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
Sutra ujutro ga dobijam, pa ćemo vidit jel ima kakvih pomaka. Uostalom, biću zadovoljan i da ostane ovako kako je sad. Jebeš punjenje, tak i tak znam da mu treba 1,5h da napuni bateriju do kraja. Bitno da sve ostalo radi.
Izvještavam vas da je Nokia stigla, radi ko vurica osim što ne prepoznaje kada je baterija puna i kad se izvadi punjač i dalje na ekranu lete one crtice od baterije kao kad se puni. Naravno, kad se baterija izvadi i vrati onda pokazuje pravo stanje napunjenosti. To sam vrlo vjerovatno sam kriv jer sam paljko i gasio telefon prije nego je bio "okupan" u kadi. To je to, "kada" je uspjela udahnuti život u moju Noklicu.
drago mi je da je sve dobro proslo(spasio si se od zene):thumbup:
Pa da, a baš je već ispolirala oklagiju... Ajd jel neko zna kak bi mogo riješit to sa punjenjem. Nije baš da mi smeta pretjerano, dapače sretan sam da je samo to u pitanju, moglo je biti puno gore. Ovaj frend mi je rekao da još postoji mogućnost da se cijeli uređaj tj. ono u unutra prelemi, ali tako može riknut do kraja.
e vidiš sad, ako kada i fleš nisu uspjeli, sumnjam da ćeš više moć nekak softareski, konkretno ne kužim se baš u to al ovdje iz iskustva mi je poznato da kada uglavnom vrati sve u život, što sam i napisao, uz uvjet da se odmah odspoji baterija. e sad kod tebe je to ostalo, mislim da to jedino hardwareski, al naravno, to je samo ono što sam pročitao ovdje. konkretno, pitaj Sljaku ili Inovatora, oni bi ti sigurno mogli znat.
A šta onda moram novi thread pokretat, pa ću im reć da zavire malo ovdje i nek kažu šta znaju. Neda mi se sad ponovo sve pisat i objašnjavat
Kolega, u Slavoniji si. Ako si near the city of Osijek, imaš Mobis u gradu. Odnesi ga, bar na procjenu.
Po mom sudu, problem je rješiv, samo je pitanje koliko love ćeš morati dati.
Ha, nisam baš "near", jedno 90km zapadno, a što se tiče Mobisa, oni sve uređaje koji zaprime na servis šalju u centralu u ZG tak da mi se ne isplati nosit njima da bi ga slali u ZG. To dugo traje, a znam pouzdano jer sam jednom prilikom razgovarao s njima u vezi flešanja mobitela pa je lik rekao da i za to šalju mobitele u ZG. Hebeš takav "servis".
Možda da pokušaš master reset moba?
Jel to ona kombinacija triju tipaka dok se mob pali - zelena sluška,zvjezdica i 3? Mislim da je i to isprobano, ali probaću i ja osobno.