jeli taj ima hr lang= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Printable View
jeli taj ima hr lang= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nema ali ga ubaciš kad ga flashas sa ovim kaj ti je GoGs postao!= Citat =:
Izvorno postao libom
EDIT!
Evo ti link za Hr LP http://rapidshare.de/files/18504338/...SLoBo.rar.html
Ide ti u mob na isti način na koji si stavljao MP! :thumbup:
sad mi se javlja problem jer kad pokrenem MultiFlashFlex.exe javi mi initialization failed!No security key detected.šta je to
btw ja ga flasham sa normalnim flashom pa onda još jedamput sa ovim language packom jesam li dobro shavatio
EDIT:Nism PST dobro khm"updatira"
Skini si program RSD Lite 2.7 pa ga flashaj sa njim! Evo ti link:= Citat =:
Izvorno postao libom
http://rapidshare.de/files/19742244/...TE_2_7.rar.htm
Dobro si razumio:
1.flash
2.LP
ma sad mi radi onda nemoram to skidat ?
btw stvarno ti hvala
Nemoraš ako nečeš MultiFlash ti je dovoljan! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao libom
"Kad je proces flashanja gotov, upalite mobitel i ponovite isto, samo sa SE6452AXXP10F9 fileom. U ovom slučaju SE6452AXXP10F9 ima ekstenziju .hs pa opet birate "enable flash", ali u većini slučajeva, flex ima .shx ekstenziju, pa treba stisnut kvačicu "enable flex", a dalje je postupak isti.""
nije mi sad ovo jasno nakon flashanja s ovim
R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA_ G_08_L7_06_00_03R_SE5548AXXF510E_1FF_MOTOX.shx
jesam li ja gotov ili trba ubacit nešto kao ovo "SE6452AXXP10F9"
a isto u superthreadu piše tj ima ona slika http://www.grad.hr/~ihaladin/slike/flash.JPG
di su i flash i flex,a kako je ovo gore shx to znači da je flex,a gdje je flash
EDIT:Jeli mi u putanji za flash triba bit "pokazivač na "R4513_G_08.B7.DAR_RB_PDS015_LP0039_DRM0101_JPJAVA _G_08_L7_06_00_03R_SE554
8AXXF510E_1FF_MOTOX.shx
i isključeno enable flash a uključeno enable flex,a u putani flexa prazno?
a jesan se nasraa:licklips:
sto yes yes nasra si ga posteno al nema veze...uglavnom su ti nastavci u sljedecim oblicima shx ti je flash hs ti je flex..= Citat =:
Izvorno postao libom
Sad pitanje jel moras ubacit flex nakon sto si ubacio flash (ovo sto si ti ubacio je monster pack sa svime jezikom flashom flexom i javom). Ne moras..Imao si neki flex prije na mobu i ako si radio reflash ( mijenja ti samo flash postavke i sve na mobu ti ostaje kak je bilo).
dakle usra sam ga!!
piše S Flash Neptune LTE2,stavim start odvrti loading RAM Downloader for bootloader 100%
nakon toga piše FLASHING CODE GROUP 1 (ali odma 100%),na ekranu piše uploading sw ili nešto slično. onda tako stoji na ekranu se ispiše
critical error
82
15
a Multi Flash Flex izbaci flash failed.
i samo mi je u bootloader mdu i piše
između ostalog Blank Service Req'd
šta da radin
Skini onaj RSD kaj sam ti postao link i samo ga usmjeri na taj MP koji hočeš gore staviti i stisni start! Da se ne mučiš sa MultiFlashom ako ti nejde!= Citat =:
Izvorno postao libom
EDIT:
Zaboravio sam ako ti ne pokrene flashanje izvadi bateriju na 10-ak min i onda probaj!
jesan probao i sa RSD Lite ali mi isto stane na Flashing code group 1 na 0% i onda nakon nekog vremena pišše flash failed= Citat =:
Izvorno postao fliponja
koji bootloader imaš na mobitelu? mislim da je do boota kad ti izbaci critical error= Citat =:
Izvorno postao libom
bootloader 08.D0
jep, kritičan bootloader isto kao na L6.... neznam kako ćeš to riješiti, ali trebao bi prvo raditi downgrade booloadera i onda bi mogao zapisati novi flash... No downgrade je trenutno nemoguće napraviti sada doma, ali može se preko box-a. ako nemaš nekog blizu ko bi ti to mogao napraviti, kontaktiraj Inovatora . on će ti ga riješiti bez problema...= Citat =:
Izvorno postao libom