Pa rade linkovi.. mozda si nesta skidao prije toga sa rapida pa moras cekat malo..
Printable View
Pa rade linkovi.. mozda si nesta skidao prije toga sa rapida pa moras cekat malo..
http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=5206 :thumbup: :thumbup:
izvinjavan se svima imas pravo skidao san nesto prije pa nije islo:thumbup:
nego evo ovako ja sad namjeravan to naparvit i strogo cu se drzat svih uputa ali ako nedaj boze sta sjeben kako cu SVOJU N70 poslat u MOBISA posto san iz splita je li moran ic sa njom uzagreb ili postoji neko rijesenje da je posaljem gore uz cijenu naravno???
i zaboravija san pitat u vezi drajvera za USB kabel da li su ono posebno za svaki mobitel ili su univerzalni jer nemogu nac posebo drajvere za USB kabel od nokije N70????????
zahvaljujem
Odi na sajt od mobisa i vidi gdje im je radnja u splitu. Njima das i oni ga salju u zagreb , a tebi ponude neki zamjenski mobitel dok je tvoj na servisu ( ukoliko nemas drugi i to.. )
A sto se tice data cable drivera, mozes skinit sa nokijinog sajta od 6680 ili 6630, ja mislim da bi trebali radit i ti driveri..
Znaci skines "Nokia_Connectivity_Cable_Driver_6_80_5_1_eng_uk.m si" :thumbup:
Mislim da nemaš Mobisa u Splitu, ali mislim da ovi iz Topela šalju mobitele u mobisa (nisam siguran, ili oni flashaju).
Ide li Nokia N70 preko CA-42 kabela i postoji li noviji soft sa hrv za download, može li se istim postupkom prije spremiti orginalni soft iz mobitela?
Ukoliko nešto krene po zlu, jesu li sigure kao 3310 - kod nje se može ponovno pokreniti flashanje čak ako je flash potpuno prazan, ili ukoliko ne dođe do određenog postotka treba slati u servis da odleme chip i isprogramiraju u programatoru?
Je li netko uspija vratiti dead phone?
imam problem nikako da nadem linkl na noka stranici da skinem drajvere za data cabel?:-/
zahvaljujem= Citat =:
Izvorno postao renegade
evo malo da se pohvalim i usput zahvalim Shamanix popdne san upgradeovao svoju N70 sa novim softom i za razliku do bivseg softa V 3.xxxxxxx je puno stabilnija i dosta brza to su prvi dojmovi i na kraju ja zadoviljan!!!:thumbup: :thumbup: :licklips: :licklips:
Je li HR soft?
Cestitam vedrane.. :thumbup:
da hrvatski je soft i prije flesha mozes izabrat koji ces!!!!= Citat =:
Izvorno postao Billy_boy
E da pitam ima li ko iz Splita data kabel za N6680 da stavim hrvatski meni ili pokloniti il prodat il posuditi:rotfl:
imam n6630,slijedio sve upute i sve instalirao i kad dodjem do fleshanja izaberem jezik i sve i krene procedura.i nakon toga on ono malo komunicira s mobom i pokrene reebot mobia, i nakon toga mi krene - Trying to communicate with phone i onda broji attempts od 1 - 80 i nakon toga kad ne ostvari vezu javi flash failed. e sad kad sam se prije spajao sa tim istim usb kablom preko pc suita radio je, tj. prebacivao sam theme,mp3 i sve ostalo, dakle po toj logici ne bi trebalo biti do usb kabla. inace nakon instalacija dvaju phoenixa i nakon reebota mi je javilo poruku DESkey not found. u phoenixu inace uredno pronadje phone i ocita s njega ver. softa, al onda krene prije spomenuto i javi error message da kao nije mogao ostvariti vezu preko usb a i da je neki AplDl bla bla error. ako tko zna kako bi se moglo rijesiti, prijedlozi dobro dosli. hvala
Pronašao sam nešto što bi vas moglo zanimati:
BB5 Reaper 2006 v1.0.0
http://www.schwantz-i.org/new/bb5reaper.gif
Download ovdje (17.81MB)
zip password: i-ztnawhcsCode:http://www.schwantz-i.org/nokia/BB5%20Reaper%202006.zip
Sms Freak, jesi probao fleshat s tim BB5 Reaper ?
Kako to funkcionira ? Jel treba imat sta instalirano osim toga ili netreba ?
Koliko sam ja skužio,to je neki guide to flashing BB5....
hvala sms freak,oglican post i jako dobar programcic,sve je detaljno obajsnjeno i ljepo dizajnirano!:thumbup:
reputacija dodana
Nisam jer imam box pa nema potrebe za ostalim rješenjima ali kad sam vidio da ima veze sa ovom temom stavio sam link.= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Skinuo,instalirao i radi se o: jako dobro riješenim uputama kako se sve radi (tvoje su isto dobro objašnjene),za sve potrebne programe i ostalo su linkovi u samom sučelju uputa tako da nema googlanja za istima.Svaka čast autorima,zbilja su se potrudili.
@kiki1989 - Nema na čemu.
moze li neko postat najnoviji soft za N70
postati? mislis karatkeristike ili sta?= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
jer on ima oko 70MB.
pa mislim ima li koji provjereni link di je softver za n70 a ne da sad skinem ko zna sta pa da stevljem u mob!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
nadam se da si me skuzija
Se može Njoka 6260 tako flashati? Čuo sam da ne ali ipak pitam. :P
= Citat =:
Izvorno postao renegade
evo i ja sam pokusao svoju 6630 flashati ali mi se desava isto sto i kolegi,pa ako bi netko znao kako ovo rijesiti bio bih zahvalan.
mislim da cak i ima, ali ih ja ne znam, jer me ne zanima to.. ako ne nades, mogu ti uploudat na rapidsahre.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st