ja sam se regao i pretražio sam sve korisnike i vidio sam samo vertiga ali ni traga cro_charlie ni našem timu???:envy: :envy: :(
Printable View
ja sam se regao i pretražio sam sve korisnike i vidio sam samo vertiga ali ni traga cro_charlie ni našem timu???:envy: :envy: :(
vidiš samo one koji trenutno igraju
...što se tiče teama, njega činimo mi, igrači, a kao TIM on ne postoji unutar igre, nego server zbraja rezultate igrača toga tima, kojem igrači pripadaju, i to sve veže u cijelinu, tj. u rezultat samog tima... nadam se da kužiš...= Citat =:
Izvorno postao Babaa
...i bar bi mogli napisati svoje nickove, da vas stavimo u buddy listu... inače, ja sam CROMAN u igri, a za unos u buddy listu upišite cro_charlie , tak da znate...
Ja sam u igri B@re...
ja sam Suba... Pretpostavljam da se u buddy listu stavlja Suba_ri
Probajte oboje pa koje upali :notooth:
Ide Suba na buddie listu, ajde jos malo pa cemo uci u top 2xxx kao ekipa. Sada smo 3018.= Citat =:
Izvorno postao quickshare.ri
Ja sam se regao tak da znate i ušo sam u tim
I kak se povećava score?Kaj da igram?Koju stazu?
evo i mene u timu= Citat =:
Izvorno postao Eminem
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2680.
možemo igrati sa svojim stazama,npr. napravimo svoju ligu svatko ubaci svoju stazu,dvije i igramo....jer vidim da sam dosta ima
I ja se pridružio timu.. A inače najviše igram na serveru iz GBR, begginers.. Ali sam i tamo očajno loš, jedva ugrabim 4,5 mjesto... Ali vježbam, pomalo :chatter:
ma dobar je taj beginers...često sam tamo bio..samo prepre malo bodova i igrača..makar to meni odgovara kad je malo igrača....
...odlična igra, ja sam ju ruko dok sam imao 1mj. besplatnog interneta:) , a sad više nemogu brzo nakupim 1gb.
Skinuo sam igru sa gamershell-a i nakon što normalno instaliram dođe mi ona luncher, odem na play i pojavi se prozor od igre ( iako je namješteno na fullscreen) i smao se čuje muzika ali nemam slike ( čuju se i zvukovi neki kad stisnem enter pa pretpostavlja da sve radi kako treba smao nemam slike).
probao sma i u safe modu i sa najnovijim driverima za grafu...
nište na pomaže...
jel ima još netko da je sa gamershella skinuo, da nije kod njih koruptirana verzija il nešto?
EDIT: ne mogu vjerovat bio mi je 3d aceleration disabled u Dxdiagu ... nvm svj je riješeno..
ne kužim se baš u takve stvari ali probaj staviti compatibility na windowse 2000 ili tak nešta....valjda će ti netko pomoći...
ja sam Black_Hawk16.
Na kojim ste serverima vi??
a ovisi evo ja kada sam došao nočas doma malo upalio i bila je dobra jedna na našem......a najčešće njemačka-najluđe custom staze,pa zatim britanski,niz i belgijski
Your team current ranking is 2289.
evo ja sam za ono da svoje staze stavimo u jedan chalenge.....
ja sam napravio prvu malo bolju stazu....
evo novi update:
Your team current ranking is 2200.
evo opet se ja javljam...
ja i V3rt!g(o) upravo smo testirali dvije staze..i ok..su...ako imate bilo kakve staze javite se meni ili V3rt!g(o)-u...tako da se svi sastanemo i napravimo svoj server....
Your team current ranking is 2170.
Koji je vas status ja sam:
Your current ranking is 269952.
...dobri smo - CRO-TEAM je na 1922 mjestu :thumbup:...
...a ja - 173141 na sveukupnoj listi :)...
Kak se registrira jel preko web stranice njihove ili preko igre?
Meni dok uđem u Igru i hocu na net pise mi da nisam spojen na internet jel imao tko takvih problema , jel treba šta poštelat u firewallu (by the way imam Zone Alarm)?
...prvo se moraš regat preko igre a zatim na netu...a možda te ZA zeza za konekciju...
nasao problem kod Internet explorera mi je stavljena kvacica na work Offline i zato nije radio :creep:
anyway ja sam Hell_Blazer u igri
jel igra to jos netko evo ja sam negdje 130 u hr i 30 000 u svijetu.....:)
igra nas par tu...stavi u buddy listu..
daj svoje ime