bas me zanima na koji nacin ce to uredit...jel ce se to odnosit ista na ans koji imamo stare uvijete pretplate 85kn!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
Printable View
bas me zanima na koji nacin ce to uredit...jel ce se to odnosit ista na ans koji imamo stare uvijete pretplate 85kn!!= Citat =:
Izvorno postao zmija
Dovoljno da ponude GPRS i vec su sedam milja naprijed od Pomidora;D
Evo moram se ispraviti tj. nadopuniti upravo sam ipak aktivirao svoju tele2 karticu (prepaid tarifa 39) jer kad se skonta tih 170kn za plaćenih 95kn... ispada 0,77kn prema drugima mrežama (nažalost ovo je jednokratno jer su početni start paketi rasprodani). Isto tako do 15.7, traje akcija 50% mukte pa je i pod tim uvjetima 0,93kn prema drugim mrežama (tarifa 39).
Ako nitko ne ponudi nešto jeftinije nakon 15.7.... rajčica :tomato:
nadam se da ce i na nas misliti.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
s vipa sam otisa, i ne mislim mu se vise vracat.= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
pozdrav
Dakle i tu te ima :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mean Machine
Ovaj Tomato je presmjesan, isplati se eventualno onima koji ne koriste mobitel toliko frekventno...
mislim da u opciji tele vs tomato bi definitivno izabrala tele... iako ni oni nisu nešto bajni :-/ :rolleyes: ali ajde.. recimo da MORAM, da me se PRISILI... :kitty:
još uvijek mi nekako odzvanja u glavi ono
smješno i žalosno :tomato:= Citat =:
obratite se službi za korisnike na broj 092 99 33 - taj se poziv naplaćuje 1,70 kn/min.
smijesno i zalosno je ako ti za njihov spektar usluga IKADA zatrebas nazvati korisnicku :throw:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
daj bože weee skoro ćemo mukte pričat
Tele2 je operater koji se polako razvija, a Tomato je ovakav i ovakav ce i ostati, i ne bih iz principa davao lovu duopolistima ni za kakve njihove nove uslugice i produzene ruke.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
e sad me nasmija.... svaka ti dala :thumbup: :kitty:
Pa zna se dogodit da nekad ne mozes nadoplatiti racun bonom kojeg si kupio jer nesto ne stima ili ti se zablokira slanje SMS-ova itd, ne mislim bas da ti nikad nece zatrebat SZK.
@JBT: a tele radi bas za tebe, oni postoje samo da se pretrgnu svi da tebi ustede par kuna na mobitelanju... i sebi isplate place koje drze u skromnim granicama..= Citat =:
Izvorno postao JBT
ma svi ti oni rade zato da neka baba u svedskoj moze dobit dividendu, nitko tebe ne voli, steta sto si se ponadao stari :bunny:
nego, vidim da sam se dosta angazirao oko ove rasprave i sad je dosta, slzbeno objavljujem da vise necu nista o tome pisati.. ja sam samo mislio da ce vas radovati vijest o pokusaju neceg novog i jeftinog.. pa i da hate-mobile izda nesto superpovoljno ja bih mu se vratio..:closed:
Cuj, Tele je dosao i srusio cijene preskupih mobilnih usluga u HR, ova dva operatera su nas 6 godina pljackala, jedan pod krinkom "prekvalitetne" usluge, a drugi se pravdao da ima velika ulaganja u poboljsanje mreze pa tako mora dizati cijene SMS poruka. Sve u svemu, zbog takvog odnosa, od mene vis nece dobiti niti kunu. I ne znam kako se moze uopce usporedjivati Tele2 i Tomato, Tomato je virtualni operater, Tele2 to nije. Naravno da i Tele2 zeli zaradu, nisam naivni balavac pa da mislim kako oni vole mene, a ne moj novac stoga odbacujem tvoje prethodne insinuacije.
Isti takav odnos ima i T Com u fiksnoj kojemu, nazalost, jos uvijek moramo placati pretplatu.
Ja ostajem u Tele2, naravno imam i Vip koji cu također zadržat, ali da ću uzeti Tomato, e pa ne ću, sigurno, jednostavno mi nije potreban... mislim da će to biti jedan potpuno pasivni igrač koji će najviše Vipu pomutit račune
Mislim da preosobno doživljavate one ponude. Nisu sve ponude namijenjene svim korisnicima, a ovo je definitivno jedna od onih koje nisu namijenjene većini korisnika ovog foruma.
Ne milsim bas da ce Tomato skoditi VIP-u jer bi time oni isli protiv sebe. Oni su pokrenuli tu uslugu samo da ne bi morali spustati cijene svojih usluga. Ljudima su ponudili Tomato i to je njihov odgovor na Tele2. Svojim korisnicima su tako porucili da ako zele niske cijene uzmu jos jedan broj i jos jedan mobitel, to im se, naravno, isplati vise od spustanja cijena. Sto li ce sad T mobile napraviti? Papriku, krastavac, feferon, lubenicu???
Anyway, mrzim T Com, ali u mobilnoj telefoniji ipak mi je VIP puno antipaticniji jer se previse isticu svojom kvalitetom, a T Mobile je jednako kvalitetan, a na nekim podrucjima i jaci pa ne vicu po reklamama kako su najkvalitetnija mreza na svijetu.
Bojim se da 90% ljudi uopće ne zna da je tomato vipov brand.= Citat =:
Izvorno postao JBT
a nego sto su napravili tim potezom indirektno za neke?= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ne nego su korisnicima koji cvile da im telefon treba samo za razgovore i SMSove i da su im cijene usluga preskupe i da oni time financiraju nadogradnju i usavrsavanje mreze za te usluge koje njima ne koriste ponudili idealno rjesenje da se vise ne bacaju po podu.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Mislim da 90% ljudi trenutno ni ne zna kaj je Tomato... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
mislim da je to vec spomenuto http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=347615&postcount=43
ali ne razumijem kakvu ce to ulogu potencijalnim userima igrati ?
Mislim da je 'nicolas' najbolje sazeo ovu borbu Tele2 i VIPa pa zato prenosim njegov mail ovdje!
Poruka kopirana od "nicolas" sa grupe hr.alt.cellular.gsm
"Stvar je procjene, a kako nemam konkretne podatke mogu samo nagadati.
No pretpostavljam da su u VIP-u uocili kako je dio ljudi kojima nisu
potrebne neke posebne usluge poceo odlaziti s njihove mreze i da je ta
brojka veca nego prije pojave tele2 (znaci nisu u pitanju uobicajene
migracije korisnika izmedu 2 prijasnje mreze). Ima vise takvih skupina,
a kao najbrojniju bih izdvojio umirovljenike. To su ljudi kojima je
svaka kuna bitna, a dodatne usluge u pravilu ne koriste. I ono sto je
bitno - ima ih puno, jako puno tako da njihova mala potrosnja nije
prepreka ostvarivanju profita (ucinak poznat kao economy of scale). A
oni su samo jedna od trzisnih nisa koje ce kvalitetnije pokriti takvom
ponudom. Naravno, stvari nisu tako jednostavne jer postoji i odredeni
brand loyalty, nesklonost promijeni i slicno ali to mi se ovdje ne da
komentirati, a nemam niti konkretnih podataka pa bi bilo upitno koliko
bi takav komentar imao smisla.
Slazem se da ovaj potez pokazuje da je lagano pocelo goriti pod petama.
No mislim kako je puno logicnije napasti konkurenciju koja je ipak jos
u zacetku i koja jos uvijek nema toliko cvrstu korisnicku bazu nego
zapocinjati rat s (jacim) konkurentom. Naime, rat cijena izmedu VIP-a i
T-mobilea je lose-lose situacija za operatere jer obje tvrtke imaju
dosta korisnika i dovoljno velike i stabilne prihode da duze vremena
izdrze. Rezultat ce samo biti smanjenje profita, sto ne zele. S druge
strane, Tele2 je jos uvijek u dosta osjetljivoj fazi i tek mora skupiti
dovoljno veliku korisnicku bazu za dugorocni opstanak. Napad na njega
je ubijanje dvaju muha jednim udarcem - zadrzavanje dijela korisnika
koji bi presli na Tele2 (bolji je i manji profit nego da profita uopce
nema), te sprecavanje/usporavanje daljnjeg rasta Tele2.
Jasno je da ce Tele2 ponuditi dodatne usluge i naravno da ce VIP na to
reagirati, no to ce onda biti borba za drugi segment trzista nego sto
je ovaj na koji ciljaju s tomato ponudom. Sada me zivo zanima odgovor
Tele2 :)"
to je istina ja sam za tomato saznao jučer nevečer= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a vjerovatnost da su i drugi saznali je mala :comp: ;D ;D
ja neću prelaziti na tomato(rajčicu/pamidoru)
možda jednom kupim taj paket od 50kn da vidim kako je ali
ga 100% neću dalje koristi
zna li itko koji je početni broj njihove mreže jeli 091 ili 09x
092, već je 10 puta napisano do sad.= Citat =:
Izvorno postao vokaj5
ja ne prelazim, ostajem kod tele2, zadovoljan, a ta mala promjena cijene, neće mi puno utjecat, a opet nadam se da će ovo sad još pogurat "nedorećene tele2 usluge", a i malo povećat stvari poput 100+50 kn za prepaid i slične akcije. konkretno sam zadovoljan, a ne prelazim iz još jednog, u-biti(ne znam kak se piše, zajedno il odvojeno) najvećeg razloga, a to je da mi je napokon velika većina ljudi s kojima kontaktiram prešla na tele2, i to mi je trenutno najbitnije.