Meni je tv upaljen cijelo vrijeme dok sam za kompom. U jednom kutu tv a ostatak po potrebi :)
Printable View
Meni je tv upaljen cijelo vrijeme dok sam za kompom. U jednom kutu tv a ostatak po potrebi :)
Stazist i CSI!
Sada ih nema ali dvije najbolje ikada: Sopranosi i OZ!
joj da stažist, genijalna serija :klap:
heheh, i meni!:D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Inače najbolja humoristična serija su mi Mućke, onako vani puše bura ,zamotam se ispod debele deke i uživam u zimskom ugođaju!;)
Gabrielle u seriji. Inače Eva Longoria.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ja gledam zbog one smotane Susan... Oke, oke! Zbog njezinog vodoinstalatera... http://i6.photobucket.com/albums/y22...ki/opatica.gif
Ja gledam dobre filmove i serije.I katkad pogledam vijesti.
bračne vode :notooth:
seinfeld
http://img238.imageshack.us/img238/2...ntrance5qs.gif
cosmo kramer.... :notooth: :notooth: :notooth:
ponekad, ako se sjetim ny plavce i csi....
e da... i vatreni dečki :thumbup: :kitty:
to sam pratila religiozno :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Seinfield je kao serija zakon, međutim, taj Jerry mi toliko ide na nerve, jer je hebeni narcisoid, kreten i šta je najvažnije u kroz cijeu seriju sve troje njih prikazuje kao smotance, luzere, čudake, dok je sebi namijenio ulogu "najmanje" lošeg. Mene to iritira do boli.
E baš to :)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Serija kao serija je super ali kad promatram ponašanje jerry-a onda serija više ne valja. Lik nije normalan
pa svasta volim: sport,dokumentarce,serije :one koje me uspiju nasmijat(naravno osim vec videnih i spomenutih klasika: seinfeld,mucke...itd):)
aaa!!kriv si dozivio to!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
pa i ellaine je realativno normalna , ne zeli on sebe stavit kao boljeg od njih.
isto i sebe "kuri" u emisiju nekakvim glupim odlukama .
al ne dolazi bas do izražaja od gramzljivog Georgea i onog luđaka Kramera .
Gledajte Seinfeld :thumbup:
- Seinfeld = OK osim narcisoidnosti. Ali isplati se zbog Kramera :)
- Will & Grace = OK
- ona o vatrogascima je isto hard-core do boli
- kućanice tu i tamo imaju koju foru, al' ne gledam redovito
"reporteri"..urednica Mirjana Rakic...jedna od boljih emisija na HTV-u
uuu da.. reporteri je kul emislija skroz. evo jučer je bilo o jednoj meni jako zanimljivoj temi koju baš učim za ispit. samo su joj gosti ponekad malo nezanimljivi :rolleyes: rakička je ful kul :thumbup: :kitty:= Citat =:
Izvorno postao jana
Seinfeld je rasisticka serija! Svi su zidovi...ne gledam to!= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
:chef: Driedl, driedl, driedl...
I made you out of clay,
but I ain't gonna play with it
cause driedl's...:chef:
by Eric Cartman
Seinfeld je meni defintivno od humora odlican
Nisam Seinfeld doživio kao rasističku seriju, više kao bolesno narcisoidnu. Možda je malo prenaglašeno to što je on Židov, pa Elaine isto (kao glumica).Jer po toj logici bi svaki Spielbergov film trebao biti rasistički. Mislim, da ne bude zabune, imam ja itekako desnih stavova glede Izraela i općenito glede njihove politike u svijetu, ali mislim da ne treba ovo svrstavati pod politiku.
Odosmo u off. :ban:
da, da... dosta vi toga gledate...
ali nitko nije napisao da gleda LOST... a serija bas zakon
Pogledam LOST , Kućanice tu i tamo Seinfeld-a prije sam gledao mućke
Vatreni Dečki su mi dobri i onaj ludi Tommy dobra mi je bila epizoda dok je dosao Isus po cini mi se Mariju Magdalenu u Lamborgini Murcielago-u a iza na registraciji piše "Sad svi znate što vozim" :rotfl:
Gledam uglavnom Index na Z1. I seinfelda nekad, kad se sjetim.
prije su mi bili prijatelji i sex i grad,sad volim pogledat nedjeljom na rlt one forenzicare i tjedno na htv ekipu za ocevid i takve serije,volim dokumentarce o kitovima i morskim psima,volim latinicu pogledat i naravno dobre filmove ako ih bude (pomogucnosti da ne idu vec treci danza redom :D )