Nazalost kod nas ima jako malo pravi dj-eva. Vani je normalno da slusas radio i tip slozi neki mix, kod nas tog nazalost nema, ili barem ne u dovoljnim kolicinama. Sve se svodi na pustanje stvari po izboru dj-a ili slusatelja... :(
Printable View
Nazalost kod nas ima jako malo pravi dj-eva. Vani je normalno da slusas radio i tip slozi neki mix, kod nas tog nazalost nema, ili barem ne u dovoljnim kolicinama. Sve se svodi na pustanje stvari po izboru dj-a ili slusatelja... :(
ajmo karte na stol i da vidimo ko šta sluša?
ja slušan ac/dc bijelo dugme, divlje jagode gunse i općenito rock
amo vaše ispovijedi
NARODNJACI I TRANCE !
Rock,Metal i jos ponesto
rap
rap. Imam sve od tupaca i HR rapa
jeste culi novi Tupac - Resurrection album .... ? production by eminem
Alternativa, rock, post punk, no ima i klasike (Lou Reed i sl.):lol:
rap, techno, narodnjake ......... razno
brale ti spajas nespojivo
1.narodnjaci
2.rap vise hrvatski nego strani(edo majka)
3.remixane pjesme
4.onaj 'soft'(ne hard)tehno usto da je ritmican(ne da se isti zvuk ponavlja pola sata..)
5.bjelo dugme mi je bas fora isto tako i divlje jabuk..ups jagode, te njihova pjesma motori(ma ludilo brale), bas sam nedavno slusao thompsona(onaj album gdje je prvi put bila pjesma čavogleve) tada je thomson bio bas dobar(a i sada je dobar al pjesme su previse domoljubne, ipak mi se svidjaju iako neznam razlog tome..)
6.danas sam staru izivcirao Panđabijem MC-jem..a stara mi se jos vise bunila nego kad pustam narodnjake (ako imate Panđabijev cijeli album znat cete o cemu govorim(pjesme su totalno istocnjacke)
7.ne volim trance i dance jer je to danas profurano-bar meni..
Rock -> Deep Purple, Led Zeppelin, Doors, Chuck Berry, Eric Clapton, Joe Cocker.......... Majke, Bare, Pipsi, Let
R"n"B -> ova kompercijalna sranja tipa Bejonce itd...
Rap -> Bolesna Braca, Eminem, 50cent, Tq........
Reggae -> uglavnom sve
Techno/trance/house i ostale sprdačine ne slučam....
p.s: nekad poslusam i dobri stari disko iz 80-ih tipa Abba, Aha itd te neki dobar dance/pop
...evo mog threada(tj. ankete) u vezi glazbe...molim prebacit u podforum "Ankete"...
ja sam valjda jedini na forumu koji sluša sve. (osim naravno klasične glazbe...) neko vrjeme sam dero po narodnjacima, i sad volim tu i tamo kitića poslušat, sad ugl slušam ovu komercijalu
a neki od najdražih su mi linkin park, blink182, lil jon, eminem, fiftisent i tak
skoro sve, jedino narodnjake ne mogu smislit...
skoro sve, pa cak i ako je stimung i bijelo vino i narodna nije losa... a jedini bend koji postujem i slusam od kada znam za sebe, jesu Red Hot Chili Peppersi.... ili jednostavnije, rhcp!
:tomato: :tomato: :jump:= Citat =:
Poslao: whiteboy
skoro sve, jedino narodnjake ne mogu smislit...
Nekad sam slušal muziku, sa slušam ženu. ;)
:lol:
kad se popije, može se sve slušat
era,enigma,in-grid,ub 40,disco 70s-80s..., sve osim psyhobilly-a i narodnjaka
osobito narodnjaci
fora su mi doradjene pjesme iz 70-ih i 80-tih
mrzin cajke
morikone,vangelis, enia, knopfler