Sve super...
vidiš, a bi inače uzeo iz HGspota ploču , iz vemila proc i tak... kombinirao... uštedio bi otprilike 300 kuna...
ali nema beda, i ovo je super... ako si ograničen samo na jednu trgovinu... eto... uživat češ u igranju...
Printable View
Sve super...
vidiš, a bi inače uzeo iz HGspota ploču , iz vemila proc i tak... kombinirao... uštedio bi otprilike 300 kuna...
ali nema beda, i ovo je super... ako si ograničen samo na jednu trgovinu... eto... uživat češ u igranju...
Puno hvala i vjerujem da hoću. Javim kakva su iskustva
Još nešto ćujem da je nVidijina 7600GT konkurent ATIinoj X1800GTO šta vi mislite?
Pusti te price:)
Sudeci prema benchmarcima 7600GT je bolja od X1800GTO ;)= Citat =:
Izvorno postao kzrokic
http://www.guru3d.com/article/Videocards/338/9
:cyborg:
Samo ti uzmi X1800GTO...
varijacije su male...
ali ono je jedan test... ja sam ih bar jedno 10 testova pogledao... tako da... je X1800GTO ipak pobjednik...
znaci Nec je bolja przilica od Pioneera?= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Mnogo pržilica je bolje od Pioneer 110 i 111... ne samo NEC...
na manjim rezama i vez aa/af nije bolja , ali cim dignes rezu i kvalitetu i filtre onda dolazi do izrazaja 256bit. sabirnica i itekako odnosi prevagu .
a i ko zna - mozda uskoro se bude dala na xl otkljucati :)
Još jedna dilema oko matične. Koja je od ovih bolja:
1.MB ECS 945G-M3, s775, i945G, VGA, DDR II, FW, mATX
ILI
2.MB ECS 945P-A, s775, i945P, DDR II, LAN, Crossfire
po recenzijama pročitanih za X1800GTO ova druga bi bila bolja jer ima 2 x PCI Express x16 slots ali zašto je onda ova prva skuplja prema ponudi ve-mila.
I da li mi je 400w od kučišta dovoljno za već spomenutu konfiguraciju??
Nemoj uzimati prvu ploču jer ona već na sebi ima jednu grafičku... prva ploča ti je samo zbog toga skuplja, i još je malog formata (mATX = microATX) dakle ploča je namjenjena za ured i mala kučišta...
samo ti uzmi 2. ploču...
samo molim te ipak da razmisliš o ovoj ploči:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...64462354350196
a ako baš nemaš love, ubodi ovu...
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...64462354350196
bolja je marka Gigabyte nego ECS
a i ova druga gigabyte ploča bi te jeftinije izašla od ECS
A da li bi onda kučište: Codegen midi tower 6074-CA, 400W PSU w/12cm fan, P4, USB, Fire wire, audio spadalo pod velika tj. da li bi onda bilo kakvih problema sa veličinom kučišta i da li ta druga grafička ima kakav značaj?
Prvo.
U ATX kučište možeš staviti ATX i mATX ploče, ali neka ATX kučišta nemaju navoje da u njima stoje mATX ploče...
Drugo.
Prva ECS ploča ima jednu grafičku karticu na sebi... ta grafička kartica nije sposobna da vrti igre nego samo za rad u windowsima... tako da je matična neisplativa, odnosno platiš 200 kn više za feature koji ti netreba...
Treće.
Kod ove tvoje drufe ECS ploče, koja ima ono crossfire, znači da možeš dvije ATI grafičke kartice spojiti i da je grafika bolja...
E sad... ako ti kupiš X1800GTO, onda moraš kupiti X1800GTO CROSSFIRE EDITION karticu koja se u HR ne prodaje, a neznam jeli GTO edicija uopće proizvedena...
Jedno je sigurno... ako ne namjeravaš odma sada kupiti 2 grafičke ( a znam da ne namjeravaš, niti je to izvedivo jer je to u HR teško dostupna roba) radije uzmi Gigabyte ploču koja ima utor za jednu grafičku...
Gigabyte ploča je dosta kvalitetna i sve će ti na njoj super raditi...
garantirano bolje nego na ECS.. ak niš, bar ćeš imati više opcija u biosu i bolji bundle dobiti ( bundle - kutija, kablovi ... )
si zadovoljan odgovorom, jel te još šta zanima?
Dakle odluka je pala na ovu prvu Gigabyte ploču. Skuplja je za 40 kuna ali za toliko se još mogu rastegnut.
I da li mi je napajanje od 400w koje mi ima kučište dovoljno?
Imam jedno nevezano pitanje o konfiguraciji. Ovako nakon što sam dobio ponudu iz ve-mila rečeno mi je da se odlučim pa da nazovem da oni naruči komponente iz zg koje im nedostaju i to sam i napravio. Danas bi trebao doć u dućan i platit to što su naručili pa da oni mogu u dva dana to sastavit. Pošto je u toj ponudi ovaj prvi čip od ecs-a trebalo bi ga zamjenit pa me zanimalo može li se to učinit jer još uvijek nisam platio????
Pa naravno da se može...
i codegen napajanje 400W će ti biti dovoljno ako ne planiraš klokati kompjuter...