Gazi sestro dok ne postane onakav kakvog ti hočeš! :thumbup: Bez uvrede ali ja sam isto pokušavao sredit ga programima a na kraju mi je ponovni flash pomogao ali pričekaj dok ti GoGs neda još neki savjet= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Printable View
Gazi sestro dok ne postane onakav kakvog ti hočeš! :thumbup: Bez uvrede ali ja sam isto pokušavao sredit ga programima a na kraju mi je ponovni flash pomogao ali pričekaj dok ti GoGs neda još neki savjet= Citat =:
Izvorno postao tutlek
jedan dio smo sredili privatnim putem :)
pa ovako...
uglavnom,rjesila sam stvar bez ponovnog flashanja...
preko motokita sam isla na fix phonebook/sound i time sam rjesila problem :)
hvala bogu...
animacije nismo rjesili pa ako neko zna...neka slobodno ponudi svoje znanje :) ali nije to tako prevazno...
e sad da se bacimo na seemove...citah od ihaladina postove...i prilicno mi je bilo jasno dok nisam ja to trebala napraviti :D
pa ono...uglavnom,isla bih preko XVIa...jer ima vise opcija...mozda nadem nesto za sebe :)
te sve opcije ti neće puno značiti.... ti samo moraš u različitim offsetima uključivat ili isključivat bitove.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Ne možeš ništa novo smislit. jedino otkriti koju opciju u seemu, ali 90 % je da nećeš samo zato što se ne baviš takvim stvarima... moja preporuka, skini LeaderGL FlexEditor i tamo imaš opciju pod struments---> seem explorer. izvadiš seem recimo 0032_0001 (seem: 0032 record: 0001) i trebaš recimo uključiti u offsetu 56 bit 1
ovako to mora izgledati!
http://img248.imageshack.us/img248/8...wafe7ti.th.jpg
za seem edit ova mapa će ti jako puno značiti kod seem edita!!
Evo ti link za emoticone pa ih uplodaj na mob preko P2k Tools-a i staviš kvačicu na system kad ih uplodaš! Pregaziće one stare i valjda bu šljakalo!Nisam siguran gdje da ih uplodaš ali mislim da je u c: pod sličke= Citat =:
Izvorno postao tutlek
http://rapidshare.de/files/23070031/emoticon.ZIP.html
tnx fliponja...budem probala...
e tu je gogs nastao problem...ja ti tu mapu uopce ne kuzim!!!hm...kako znam koji je seem za kaj...ma ne seem...taj brojcic neki...ne razumijem...
i onda kad sam pogledala...frajer veli da treba biti 1 a meni je uz to oznaceno jos par kucica...
i jel se moze preko seema srediti da ima UVIJEK report??
ona ima v80 i ima samo /a/ root.... nema /c/= Citat =:
Izvorno postao fliponja
treba uploadati u /a/mobile/picture
znam to :)
ali budem probala ... mozda je nekaj u slicicama...
ne može se... svaki puta kad se šalje poruka, mora se uključiti ako je poželjno....= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Kada kaže offset, onda se postaviš na taj offset. nakon toga kaže recimo bit 6 (ti se postaviš na bit 6) i ako kaže da treba biti uključeno, onda taj bit treba biti s kvačicom!
grrrrrrrrrrrrrr....kako iritirajuce :D
hahaha
znaci...uglavnom...kada skinem taj program...trebam samo citati po onoj mapi i u seemu koji je prije naveden tako staviti...
znaci staviti 1 za ukljuceno i 0 za iskljuceno...ili obrnuto???
i to je to???
kvačica on, bez kvačice off (on je objasnio sa 1 i 0 )= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Kvačicu za uključeno,bez isključeno= Citat =:
Izvorno postao tutlek
ma da...ali je bilo da je bilo 0,1,2,3,4,5,6,7 i onda si morao oznaciti nesto...
to je u xvi....
probala sam sa ikonicama...nema promijena...ma nema veze...nije to toliko vazno...glavno da ih imam da ih mogu poslati...:P
To su ti bitovi kako ti je GoGs objasnio= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Primjer: bit 1 ako treba biti uključen staviš kvačicu ili ju makneš ako treba biti isključeno
ah...kad ja ne znam kako to oznaciti...
ma dobro...idem sad otvoriti program i tako to...pa cemo vidjeti dal ide...
Read the phone pokaže ti kaj je uključeno ti ako trebaš uključiti klikneš na taj kvadratić pa save the phone ,restartaš mob i to je to!= Citat =:
Izvorno postao tutlek
007D - (Multiple Records) SMS Messages (stored on phone)
e ja bi to...kako????
sa strane nadem "d" a gore "7" i onda je izmedu 00...jel to to??
i onda tamo ukljucim sta???1???
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
koji kvadratic????????ima ih 8....ne razumijem...kako da ga ukljucim???
to ne kuzim...
Neznam koji trebaš bit uključiti ali samo klikneš na njega i pokaže ti se kvačica! save i restart= Citat =:
Izvorno postao tutlek
pa bas na taj koji sam ja kliknula nije se nista pojavila...tj.,nikakve kvacice ni nis... :(
a kako znam koji bit???
Da li si prvo očitala postoječe postavke tj.Read the phone= Citat =:
Izvorno postao tutlek
pa ne znam kako :(
Pa kaj nema opcija read ili load phone sad više nisam siguran koja jer sam reinstaliro comp pa nisam još stavio leader= Citat =:
Izvorno postao tutlek
nema...barem ja nemrem nac...
probala sam da mi procit seem sa mobitela pa nista...
mislim,nista mi ne javi...nit da je procito nit da nije...tako da ne znam,....
Nemrem se sjetiti kako točno piše kako trebaš očitati sa moba a nemogu instalirati leader jer sam ga sprčkao pri reinstaliranju windoza tako da ti u tome nemrem pomoći! Nadam se da bu se neko javio ko ima leader da ti objasni! Pozdrav!= Citat =:
Izvorno postao tutlek