Ićo, loš primjerak ili ne, za 6 soma bi razvalio cijeli mobis! Ma čak da mob košta 600 kn bi podigao paniku! lepo im zaprijeti da ideš s tim u novine! dobil buš 2 nova a ne jedan :)
Printable View
Ićo, loš primjerak ili ne, za 6 soma bi razvalio cijeli mobis! Ma čak da mob košta 600 kn bi podigao paniku! lepo im zaprijeti da ideš s tim u novine! dobil buš 2 nova a ne jedan :)
LOL= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Meni se čini-sredina. Nokia je ponudila loš uređaj.
Na dosta foruma ljudi se žale na novu N seriju, i na N80 i na N91. Čini se da su neke stvari na brzinu napravili samo kako bi što prije izbacili nove modele.
Ja sam isto bio zagrijan za N80, ali me je ovo sve skupa ohladilo...
Evo upravo sam sve pročitao i stvarno sam razočaran ali još uvijek me nevjerovatno privlači :wall:
jednom rjecju KATASTROFA
Mislim da je prije da su se sami žurili zbog pritiska javnosti i zbog stalnog odgađanja služebnog izlaska... Najavi uređaj, ali ne određuj ni datum, ni kvartal... Znam da im to predstavlja dobitak, ali ovakvim srljanjem i lošim glasom, a bogami i dizaster cijenom, model bi mogao gadno podbaciti, a oni se pravdati spikama "to je pionirski model, na to smo i računali"... Blah!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Prestanite pljuvati po telefonu, demoralizirate me , dodje mi da ga bacim u zid! 6000 kn!!!!! Jooooj, ....al sve sto ste rekli stoji. :(
Sori, Mario, znam kak ti je, ali činjenice su činjenice... Prije ili kasnije se moraš negdje opeći... :-/
NE!!! O zid, jesi lud!!!= Citat =:
Izvorno postao MarioM
Pusti što mi naklapamo. Bitno je da si ti zadovoljan.
Meni ti od velike važnosti igra dobar zvučnik i dobar mp3 player, a na svojoj 6680 mogu o tome samo sanjati. N80 je, kako sam pročitao u tome i previše dobra.
Neka prođe malo vremena, daj da pozitivne stvari isplivaju na površinu.
A zvučnik, pretpostavljam je odličan-kad sam imao N70, jednom sam je uključio u avionu odmah po slijetanju i ugodno se iznenadio jer je ona početna melodija nadglasala zvuk mlaznih motora. Ej, koji filing!:thumbup:
imam jednog crnog i taj je od malo boljeg materijela
http://img150.imageshack.us/img150/8161/n809fs.th.jpg
ajde, hvala na podršci, ...al i nije da sam presretan s telefonom, dobar je, daleko od toga, ali cemu toliko jeftine plastike?!?!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Vjeruj mi, zašto koriste tako jeftinu plastiku, ne znam. Vjerojatno bahatost Nokije jer su prvi na tržištu. Gotovo da nema Nokije u zadnje recimo dvije godine kojoj nešto ne škripi, krcka, ispada...
Usporedimo s modelima dok se još Nokia borila za svoju poziciju-ni nakon 5 god nema škripanja, a proizvodi su bili od vrlo visoko kvalitetne plastike (ne znam kako se službeno zove). Npr. 6210-stara ko Biblija, ali izgleda kao da je izlivena u jednome dijelu-ni poslije 5 godina ne škripi.
Ovo dalje su "igračke za velike mase", koje će zamijeniti mob u sljedećih 6 mjeseci (ili prije).
Ne uspoređujući funkcije, imam u rukama 8800 i N80, ko leteci tanjur i plasticni autic za djecu. Nebo i zemlja u kvaliteti obrade i izrade.
dobro 8800 je ipak najskuplja i to je baš ono "top" fancy mob!
toliko sam platio telefon a sad mi se ljudi smiju a oni koji imaj utelefon za 100 kuna to im se ne dogada
Zašto? Pojasni.= Citat =:
Izvorno postao NiKe
Jučer sam detaljno ispitao i N80, bar što se hardveraja tiče. Čovjek je imao svoj aparat pa sam mogao u živo vidjeti što nudi N80.
MarioM ima pravo, stražnji poklopac baterije se klima (ja sam pomislio u jednome trenu da sam ja odvalio, ali to je tako). Zatim, između ona dva klizna dijela nema izraženog klackanja, kao na 6280, ali kad je mob bio sklopljen, osjećao sam "luft" pri pomicanju lijevo - desno.
Tipke mi nisu smetale, bar ne taj prvi red. Može se ugodno tipkati. Mob nije previše ergonomski izrađen jer nisam skužio kako ga držati onako rasklopljenog dok pričaš (ali dobro, to je moja procjena, odn. do sada nisam nikada imao posla s kliznim mobovima).
E, zvučnik je svemirski! Imam osjećaj da možeš slobodno uspavanku postaviti kao zvono na ovom mobu i nema šanse da ne čuješ. Zvučnik dobiva, ne 5, rekao bih 6 (iznadprosječno dobar:thumbup: ).
Eto, moji dojmovi u svezi hardvera. Za soft nisam imao vremena, a i radilo se o tuđem mobitelu pa me valjda kužite.
Premalo dobroga, odnosno odličnoga da bi opravdalo svoju cijenu... Ja sam ga imao toliko u rukama da sam samo mogao pokušati ga otvoriti... Jednom rukom mi je jedva uspijelo... Je li to tako i na ostalim modelima ili je ovaj bio malo "tvrđi"?
Ovaj jučer sam uspio palcem ZATVORITI. Otvoriti sam ga morao s dvije ruke...
Nekako mi onaj klizni mehanizam ne odiše pretjeranim povjerenjem. I, što je najnezgodnije, stvarno nisam znao kako držati mob prilikom prislanjanja na uho. Gdje ga poduprijeti kažiprstom... Tako sam ga ono, seljački držao prstima po bokovima.
Ali, ponavljam-zvuk je neopisiv!
Friš, slažem se, premalo novoga i dobro napravljenoga za tu cifru.