Enivej nie samo to loshe u nashoj drzavici, loshe je puno toga, od toga da se glupa crkva bahati i gradi onu glupu crkvu usred stravnog, gdje bi trebalo biti djecje igraliste, od toga da je fucking izgradjeno xxx crkvi a tek x skoli, ondosno obnovljeno nie izgradjeno, od toga da jadnu bakicu strpaju u zatvor pa mislim kako je taj sudac imao obraza to napravit, a onog kripla kaj je zgazio s BMW-om onu decu, posalju van na skolovanje, jer je iz ugledne (citaj bogate) obitelji.
A ono tu su posteni ljudi koji se krvavo trude zaraditi za svoj kruh, za svoju djecu, placaju stanarine, rezije, racune, po takvom smo mi svi jednostavno glupi jer ocito je da se racuni ne trebaju placat, samo moras nabiti dug od 700k kn da ti drzava to oprosti.
Da ne spominjemo mentalno te intelektualno znanje, odnosno neznanje tih kvazi nogometasha, ta onda jos hodas ulicom ides si u ducan po gablec, a kraj tebe prosisa nogometash u novoj bemburi s sysatom trebom, upravo se zbudil idu na kavicu u neki od elitnih birtija, a ti ides po sandwich od kojih 10 kn plus mljeko pa back to work.
Kog normalnog takove stvari nebi deprimirale, sad moram ici na vecer van i napit se ko maajka.
Sranje je jos vece, sto eto mi cemo ovdje napisati sve i spasta, necemo se slozit s tim stvarima pljuvat cemo po politicarima nogometashima itd, AL kad bi trebalo nesto konkretno poduzet, stat pred kamere, rec pravu rijec, kladim se da bi bilo dobrovoljca koje bi mogo nabrojat na prste jedne ruke, ako i tolko :-/