Ponovio radnju i sad je sve OK! Je li moguče da sam se zeznuo kad sam izbrisao sve skinove čak i Moto a ostao mi je samo jedan (Black)= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Printable View
Ponovio radnju i sad je sve OK! Je li moguče da sam se zeznuo kad sam izbrisao sve skinove čak i Moto a ostao mi je samo jedan (Black)= Citat =:
Izvorno postao Doc77
evo ja sam stavio YuetMod 1.3 i super zadovoljan sam s njim......jedino me jebe taj raspored tipki....pa ako netko zna kako to složiti da bude kao prije .......
Personalise (Personalizirati)-Home screen (Početni zaslon)- Home keys (Tipke Home) i biraj kaj hočeš gdje :spin:= Citat =:
Izvorno postao ->Hitman<-
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
za to znam ali tu ne mogu promjeniti one tipke iznad zelene i crvene tipke .... i još mi neče promjeniti Smart tipku... što god stavim uvijek mi na njoj otvara meni
Devil_007 :bat:
Na žalost to nije tako jednostavno, pokušavaju to odavno i samo nekima uspijeva! Imaš negdje opisan postupak ali se nemrem sjetiti gdje sam ga vidio i tko ga je postao! :comp:= Citat =:
Izvorno postao ->Hitman<-
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
i meni bi trebalo to....... mislim da se to treba nešt srediti u 005B-0001 seemu ili kojem vec.....pa ako je netko uspio nek mi ga pošalje na mail...... :thumbup:
Za promjenit tipke iznad crvene i zelene tipke sa Yuetom v1,3 treba:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
1. 005b-0001seem u offsetu 1e ubacit 42 i offset 1f ubacit 43 - restart
2. 0313-0001seem upisat željenu funkciju. Ja sam stavio " PhoneBook "- restart
3. 0314-0001seem isto tako. Ja stavio " Message "
0313-0001 upravlja lijevom, a 0314-0001 desnom tipkom. Obavezno kod upisa
paziti na velika i mala slova.
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
koliko sam zaključio da si ti to radio ....... pa te molim da mi pošalješ te seemove .....neda mi se više s tim zajebavat...... zajebavao sam se ja dost s seemovima na motoroli v525 .......
jel zna netko sta je PTT i cem sluzi, vidim da se u Yuetu moze upalit/ugasit ta funkcija
i jel neko uspio predefinirat ono dugme za kameru?
PTT = Push_To_Talk opcija sličan pričanju na toki voki al kolko znam kod nas ne radi (ili nek me netko ispravi)!= Citat =:
Izvorno postao kroner
No mene zanima drugo, pod "Egineering"-"Cell_Menagment"-"Cell_Change"-"Warning" ima "Mesage" i "Tone", bi to možebiti pomoglo u čemu?
(tj. čemu služi a usto i neradi) :confused:
hvala!= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
mislim da je bolje neprćkat po tom meniju :)= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
a jeste skuzili da ova tipka di je bila kamera je u biti "cancel" tj ima kolko sam ja shvatio istu funkciju ko i crvena tipka, ali me zivcira kad se drzi zaklopljen mobitel onda isto dok se dugo drzi (kao i crvenu) ugasi fakin mobitel
i sta sad ak se u dzepu ugasi?
a et bolje da je to napravio nego sto je lockao ove tipke s lijeve strane
poz
to je tako da bi se moglo opravljat telefonom dok je zaklopljen za npr slusanje mp3ca samo sto sam si ja tu desnu vanjsku tipku stavio na funkciju desno tako da jos mogu i prebacivati pjesme dok je mob zatvoren, a yuet je negdje naveo da mu se mob resetira ako se ne izide iz menija u koji ste usli sa zatvorenim telefonom no meni se to nije ni jednom dogodilo= Citat =:
Izvorno postao kroner
oćeš molim te reć kako si promjenio funkciju te desne tipke= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
seem 005b_0001 offset 16 promjeni u npr. 3f za kameru, 2f za desno, 2b za glasovno biranje, imas negdje u onoj temi sve o v360 pri kraju cijli key maping= Citat =:
Izvorno postao kroner
Kako promijeniti tipku sa lijeve strane moba koja trenutno predstavlja meni? S njom tri tipke imaju istu funkciju, fire button i onaj mali između soft tipaka?= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
005b_0001= Citat =:
Izvorno postao Sator
Offset | Key value | Key
00-08 | 01-09 | 1-9
09 | 0a | *
0a | 00 | 0
0b | 0b | #
0c | 12 | green key
0d | 11 | red key
0e | 0f | right soft key
0f | 0e | left soft key
10 | 2c | up
11 | 14 | menu
12 | 2d | down
13 | 17 | volume up
14 | 18 | volume down
16 | 2b | voice key
17 | 15 | smart key
1a | 2f | right
1b | 2e | left
1c | 3d | fire
1d | 11 | red key?
1e | 42 | browser
1f | 3f | camera
20 | 3e | instant power off?
32 | 32 | BT headset
33 | 33 | Wired headset
kako se gore ljepo vidi offset 17 promijeni u sta vec hoces(porocitaj iz gornje tablice)
stavio sam YuetMod 1.3 i sad mi motorola leti ko luda...:rotfl:
inace imao sam vodafoneov soft...
nego samo jedno pitanje...
kako da stavim da mi poruke pise normalno bez t9 il kak se to vec zove...
:closed: nesto sam ja zbrljo pa mi se vratilo na normalno pisanje:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao technorocker
Kod samog pisanja poruke uđi u meni i tamo ćeš vidjeti entry setup i entry mode, uđi i promijeni na tap extended primary a secondary možeš ostaviti iTap english ili što već želiš!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao technorocker
baš gledam ova dva zadnja seema pod 2. i 3. sto si naveo i meni tamo pise ono sto sam stavio za tipke (smart valjda) one skroz gore lijevo i desno (kod tipke za meni) a meni treba ono sto je prije bilo za imenik(to se u yuetu moze stavit) ali ova desna tipka di je bio popis poziva kako nju promjenit?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
:wstupid: :closed:
našo sam na forumu, isprika
sad sam sve promjenio kako sam htio....ali još me zajebava vanjski ekran...tj slika na vanjskom ekranu....... u seemu 0061 i 0062 piše da je putanja /a/clyuet.gif ali u tom direktoriju nema uopce te slike ..... i kad probam staviti svoju sliku u taj direktorij ne zeli ju prikazivati neg prikazuje onu default sliku....imate li ideja
S kojim programom se koristiš? ne vide se svi fileovi sa svim programima. P2K Commander je ok što se toga tiče, ja sam svoj obrisao s njim. Odmah ispod njega su ti i oni zvukovi za paljenje i gašenje!= Citat =:
Izvorno postao @.::xPsycho::.@
Stavi sliku koju želiš na vanjskom ekranu u /a/ onda odeš u P2k Advaned Editor ( mob je naravno spojen i prepoznat u Editoru ) klik na Phone Services- Screen Settings, i ne diraš ništa osim u External Screen Options ključiš opciju ( ako već nije ) "...or Logo from file( Motorola logo if file dont`t exist) a u prozoru ispod napišeš adresu slike /a/ime slike ( pazi na velika i mala slova ) Potvrdi i restart.= Citat =:
Slika mora biti .gif, crno bijela i odgovarajučih dimenzija inaće ti je neće prikazati.
PozdraF
problem rješen ...tnx :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sator
Ne znam kojom je forom Yuet to napravio ali svi fileovi koji imaju atribut hiden nisu vidljivi u p2ktools-u!= Citat =:
Ja sam koristio P2kComander da promjenim atribut i nakon toga normalno koristim p2ktools!
Napravi i ti to pa će vjerojatno to biti to. Inače slika ti je u a\. Novu sliku samo jednostavno nazovi kao ta postojeća i stavi je umjesto nje i to je to!