:rolleyes: He he he hvala Raule :rotfl: :thumbup:
Printable View
:rolleyes: He he he hvala Raule :rotfl: :thumbup:
dobro,ovo sad pralazi u off,irena je odlučila thread :closed:
A kud si sad sa jednog minijatirnog iPod nano-a došla na onu mrcinu od 40 GB? Onda si radije uzmi ovo ili kad dobiju u HGSpotu iAudio X5 koji je prilično mali, a sada košta oko 1.500 kn, a ima kapacitete od 20 i 30 GB... Oni funkcioniraju na principu plug&play... Ili pak neki iRiver... I uostalom, otišli smo svi zajedno u off, jer ovdje ne predlažemo tebi playere, već je rasprava o iPod nanou...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ja više ništa neću kupovati u HgSpotu,jer su mi se dva mp3 playera pokvarila:envy:
Tamo više ne kupujem :envy:
Onda molim moderatora Sodoma da premjesti temu ako može
Nema to baš veze sa trgovinom u kojoj kupuješ... Ja sam isto tako kupio u HG Spotu za fly mp3 player i isti ga dan mijenjao za drugi jer ovim nisam bio zadovoljan...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Znam da nema veze,ti si imao sreće,ja tamo više neću kupovati,tako sam odlučila.:envy: Čula sam da imaju nekvalitetne stvari,što je možda istina
Srećom ima puno trgovina u Zagrebu.
evo Irena thread samo za tebe,ponovo otvoren da ne skrečeš u off po ostalim,pa kad se odlučiš (2x) budemo valjda konačno zatvorili
... ti stvarno nemaš pojma što želiš, kako je i Frishki reko prvo kažeš kako ti je ipod 30gb prevelik :creep: što je jedan od najmanjih hdd playera pa več na drugoj stranici prelaziš na ovog sonyja (koji je btw star jedno 2 godine model) i sigurno je največi i najteži mp3 player koji se može kupit,ženo zbroji sve šta želiš i što ti je potrebno budi realna napiši to i dobit češ več objektivne prijedloge
Gore sam napisala koja su 3 mp3 playera na pameti.Ići ću pogledati sva ta tri playera,i svašta imam za pitati,želim dobiti dobar mp3 player sa super i dosta glasnim zvukom
gore si ti navela i da ti treba mali player,a onda uvrstiš u odabit ovo: http://www.svijet-medija.hr/product_...3_reproduktori
,što je sigurno največi i najmasivniji mp3 player kod nas i izašo je prije poprilično dugo vremena(pogledaj sama)...ideš od ekstremno malog do ekstremno velikog
Vidi se na netu da je mali,možda je uživo veliki,pa zato moram ići pogledati koliko je veliki i debeli.
Ako ne bude bilo ništa,onda cu 100% uzeti iPod nano od 4 gb crne boje.
Čula sam od nekih forumaša da su super zadovoljni s njime,da nije istina u vezi baterije,njema traje maksimalno 11 sati,sto je to meni dosta.Još ću razmisliti.
vidla si na netu da je mali?! pogledaj dimenzije pogledaj težinu (210g) nacrtaj si to na papir možda češ si tako lakše dočarat ako ti brojke neznače ništa.
Nema frke,ici cu pogledati da dva SONY playera pa cu onda odlučiti kaj ću uzeti.Ako netko još ima što reći neka slobodno kaže:rolleyes:
Irena, samo mi obajsni zašto si zapela za iPod-a i Sonyja, kao da su to jedini i najkvalitetniji proizvođači mp3 playera? Naveo sam ti onaj koji ja imam, iAudio X5 s kojim bi bila i više nego zadovoljna, ali ne... I to ne velim zato kaj ga ja imam, nego zato što ne mogu mu naći neku (značajniju) manu.. Ima SVE!
pa pustite je, ako joj odgovara nešto od ipoda ili sonya, onda joj te marke preporučite (neke modele)
Stvar je u tome što Irena ni sama ne zna kaj bi... Zašto bi htjela te playere? Te joj ne mogu preporučiti jer ih nisam koristio, ali obzirom što korisnici tih playera pišu, ispada da bi mogla i bolje i jeftinije proći... I ja joj dajem neku drugu soluciju...
Prekrižila sam SONY
Još mi ostaju iAudio X5 i iPod nano:envy:
Ti kupuješ taj player duže nego što sam ja kupovao auto... Uključujući obradu kredita i registraciju... ;D
He he he!Ja se uvijek raspitujem za mp3 playere i mobitele,a ostalo na brzinu:thumbup:
Još ima vremena,pa cu Vam javiti koji sam uzela iPod nano(znam kakav je) ili iAudio X5(samo moram ići da vidim taj mp3 player).:thumbup: :wstupid:
Nemaju X5 trenutno u HG Spotu, ali čekiraj svakih par dana, trebali bi dobiti...
Nakon valjda 10 isprobanih mp3eva dobil sam Ipod 2 gb nano bijeli, i mogu reć da je to među najkvalitetnijim playerima na hrvatskom tržištu a i šire
Sa najgorom baterijom na hrvatskom tržištu, a i šire...= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Ja sam odlučila da cu kupiti iPod nano od 4 gb,i crni.Ova tema se može zatvoriti :closed:
irena,ako češ se opet premišljat nemoj otvarat ponovo novi thread,kontaktiraj me na pm pa ču otvorit ovaj,sad lock,pozdrav!