Jel ima nešto bolje od eMSN-a?? Da je jednostavnije za pisati i da pomogučnosti ima zvučni signal kad primiš poruku ko na kompu??
Printable View
Jel ima nešto bolje od eMSN-a?? Da je jednostavnije za pisati i da pomogučnosti ima zvučni signal kad primiš poruku ko na kompu??
Slazem se sa tobom, imam glupi c72 i otkad sam si instalirao irc, operu i mail klijent postao sam ovisan o njemu i postao mi je odjednom dobar mob. a sto se tice opere imas change skin a ak nemas skini verziju sa wap.demaksi.com= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Kaj vi idete na net sa mobom!Jel vi znate kolko to ždere para!!!Aj recite molim vas ko Boga!Sve najbolje aplikacije za k750!!!PLIZZZZZZZZ!!!!I kaj na msn mogu sa moba kao sa kompa i plaćam 4 i po kune po otprilike 50 poruka!!!<Daj recite!!!
Ja nemam više MSN i iICQ, imam samo operu na novom jučerašnjem V3, tako da trošim pare za igrice, a ovo ne treba.
ajd jel tko u mogučnosti da mi pošalje msn za mob..
imam ebuddy messenger ali je beta pa ne radi više..jel ima tko šta crackirano??
www.eqo.com
http://www2.nimbuzz.com/?gclid=CL6cz...FQF7aAod1w6U7A
rade na večini mobova i free su koliko mi je poznato , bar su bili kad sam ih ja stavio prije par mj
Meni je definitivno ebuddy najbolji za IM na mobitelu...
Uz njega od slicnih aplikacija imam i operu i google maps...I w`n`w paket kojji redovito moram obnavljat
evo ovako imam i ja par pitanja
posto na listi imam preko 200 kontakata (ne pitajte kako), dali mi se onda trosi vise dok se on spoji i logira...?
dali svi ti messenger programcici trose isto ili neki manje?ako neki manje dali to ovisi o grafickom sucelju ili o cemu?
i koji je nakraju najbolji i najednostavniji?
Ubjedljivo najbolji msn za mobilne aparate je mig33...
stranica za reg www.mig33.com
(radi za sony ericsson aparate, za ostale nisam siguran...)
samo sto morate otic na wap.mig33.com da bi skinuli program, nekih 100-tinjank kb... al je program za 10....
a oduzima apsurdno malo, ja zivim u bih, znaci bhtelecom, conectujem se i nekih sat "intezivnog chata" mi ne skine ni 0.30km...
Edit: A da, ima i zvucni signal, ili vibracioni, kad ti neko posalje poruku...
meni mig33 na t-mobile web 'n' walk troši nenormalno MB, sat vremena 2MB
na vipu budem malo i ne uzme mi ni lipe
jel zna tko kako da riješim ovo s t mobile - mob je w800
jel moze neko rec kolko trosi na tele 2?
riješio sam ovo, trebalo je isključiti primanje znački ili tako nešto, sad mi ne troši ništa.. mogu bit "always online" :D
ljudi trebao bi nesto za SE T610! ako neko ima... mig33 ne radi! tako sam barem cuo od jednog jarana!
Ima naj bolji msn java program slobodno kad ovo oprobas netreba ti drugi program
Ja sam dugo trazio dobar mesenger i jedva sam ga nasao a niko nece da kaze evo ovaj ti je vec neke bez veze programe ti salju
Pretrazi ovo za download ako nemoze posalcu ti na meil.
wlm382wwwmessbe
ukucaj u pretrazivac
Najbolji je ebuddy podrzava msn yahoo
a da ti ga još i instaliram.Nema ništa jednostavije za koristiti like MSN
..ovako..moram vas nešto pitati...imam lg kc550
i željela bi si msn staviti..sad..koji program..msl da mi ne pojede bon u roku od 2 dana...molim vas...:respect:
link mig33, i tvoj fon je na supported listi.
Ja mislim da je ebuddy najbolji. Odjednom se spojiš na više chatova (a postoje svi -facebook, msn, yahoo, icq, my space...), a vrlo je jednostavan, i da Jacku ima zvučni signal kad dolazi poruka. Free je, i možete ga skinut na get.ebuddy.com - ako vam nema stranice proGooglajte malo.
ovako ekipa trebam pomoć HITNOOO!
imam mob SE f305 star 10 dana,i radi mi na tele2 htjela bis i instalirati mig33 ili ebuddy al to nije moguće dok je na mom starom SE T303 sve radilo savršeno.
Poslali su mi postavke za NET a MMS mogu normalno primati i slati samo kad sam instalirala mig kaže mi da se obratim operateru radi JAVE!
SAD di je kvaka s tom javom stvarno ne kužima već lagano gubim živce :(?:bat::angry:
Može mi tko pomoći????
Hvala puno!