I 4.000 kuna je previše za većinu...
Printable View
I 4.000 kuna je previše za većinu...
Nemoj uzimat sony-a 100hz(pogotovo ove) kvare se ka ludi kod nas.Jucer u servisu ih je doslo tri ista komada i isto sranje.Uzmi panasonicov.Ili neki jeftini da ti nebi bilo ža novaca.To ti je moja preporuka.
LOL brate ja sam uz tebe ;D= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
lako je dok starci plačaju
gle stari , prosjecni Hrvat radi za te pare mjesec dana.= Citat =:
Izvorno postao subtex1
a di su rezije jelo djeca klopa ?
ja stvarno n kuzim di vi zivite.
ja zivim tu , u Zagrebu.
ak je kod vas drugcije , pliz recite mi di ste
stizem prvim plejnom
Mislim da si malo pobrkao lončiće. Nema to veze s tim koliko za nešto radiš nego s tim koliko ti ja do nečeg stalo. Netko će pljunuti masnu lovu za stan i voziti se s biciklom, dok će netko drugi utući lovu u auto, a živjeti kao podstanar. Netko će dati 5k kn za bicikl, a nekome je i 1000 previše. Sve ovisi o tvoji željama, prohtijevima i mogućnostima.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Ukoliko imaš računalo i pristup internetu od doma već imaš puno više od dobrog dijela populacije na kugli zemaljskoj...
Quadro imam i na njemu od prije tri godine imam Tetris tako da samo mogu zakljuciti da je Quadro i Vivax firma koja samo sastavlja od vec gotovih stvari.
No dobro. Upravo kako su neki zakljucili da je lako s tudjim kurtzem maltit po stolu tako sam odlucio dat max 2000 kn a tu mi za sada igra Samsung i jos neki telkaci. Jos cu malo pogledat po ducanima. Panasonic mi je ispao nekako skup a i netreba mi televizor koji ce trajat 25 godina. 10 godina je uvrh glave Imam Sonyja starog 9 godina isto 72 ekran i sad je poceo nesto kenjkat pa sam razmisljao i dosao do zakljucka da ga se ne isplati popravljati. Popravak je minimum 400kn i jos cu navlacit televizor u servis i nazad i imat cu stari televizor za kojeg ne znam kada ce krepat.
U Konzum ne idem i ne mislim kupovati od lopova (op.a) tako da ce i Vivax izgleda otpasti. Ima vremena necemo sad drame radit oko jednog TVa.
.= Citat =:
Quadro imam i na njemu od prije tri godine imam Tetris tako da samo mogu zakljuciti da je Quadro i Vivax firma koja samo sastavlja od vec gotovih stvari
ovo je neka metafora, ne shvacam ?
offt. smo ali pa naravno da cu radije pljunut masne pare za stan pa se vozit na biciklu nego bit podstanar a vozit novi auto!= Citat =:
Mislim da si malo pobrkao lončiće. Nema to veze s tim koliko za nešto radiš nego s tim koliko ti ja do nečeg stalo. Netko će pljunuti masnu lovu za stan i voziti se s biciklom, dok će netko drugi utući lovu u auto, a živjeti kao podstanar. Netko će dati 5k kn za bicikl, a nekome je i 1000 previše. Sve ovisi o tvoji željama, prohtijevima i mogućnostima.
Ukoliko imaš računalo i pristup internetu od doma već imaš puno više od dobrog dijela populacije na kugli zemaljskoj...
to kaj imam vise od prosjeka kugle zemaljske mi nije nikakva utjeha .
ja to gledam ovak : imam puno manje od americkog , kanadskog , EU prosjeka.
al nema sad to veze.
stvar je u ovom : covjek trazi neki televizor od 2 soma kuna za osobne potrebe pogledat dnevik i vrijeme ,a ekipa mu nudi plazme , 100inčne televizore , kina , brda i doline .
i tata bi sine , al onda mora bit i Jag s-type u garazi , kuća na 2 kata u Zgu ,i soma eura plaća
ja isto razmisljam o kupnji plazme za svoju sobu... to mi bas treba zbgo ustede prostora. mozda poslje ljeta. ali mora bit ogromna. to je jedini uvjet.
ili cak projektor... jos bolje.
ma.. kolko para tolko muzike...
edit: ljubav ako si mislio na mene, a bolje ti je da nisi, to je bila zaebancija, a tebe stari moj nitko nije trazio da postas u ovom topicu ;)
mene muči dal uzet kuću u Dubrovniku i na Pagu , ili samo u Dubrovniku
morat ću potrazit strucnu pomoc
nije meni lako
Uzmi samsung, ak ti se ne zuri sacekaj iza ljeta ce plazme uzasno pojeftiniti. Opet ce biti skuplji al bar ne zauzimaju pola sobe i zdraviji su za ljude...
Da lako je, i? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Vuki
...pa mislim kaj se prepucavate bezveze.Nered se je tak vec odlucil.Za to koliko ga trebas bude ti dobar i kineski za 700.kn.kaj im fali ja kupila svojima nek se nade!:rotfl:
Ne kužim kako možeš napisati da to nemam veze sa tim koliko netko zarađuje... Meni je totalno stalo do tehnike, pa kad kupujem, kupujem što jeftinije i povoljnije samo zato jer neću pola godine stavljati na stranu od skoro ničega nekakvu lovu da bi si kupio nešto high i za što mi nitko ne može garantirati da mi neće riknuiti za godinu i pol... Želje i prohtjevi nemaju veze sa mogućnostima... A tu se nazire onaj hrvatski model: plati masno, kupi skupo - živi na rubu svojih mogućnosti...= Citat =:
Izvorno postao gog
gdje krenuse ova tema... :rolleyes:
ja mislim da je bolje kupit skupo bez obzira dali imas dobru placu ili zivis na rubu. naravno, ako ti je stalo do te robe koju kupujes, u ovom slucaju tv-a.
neznam koliko ce taj vivax potrajat...
Moj ti je savjet, kad kupujes takve stvari kupuj kvalitetno i dobro, a 10god za jedan tv od 2000kn meni izgleda dobro, pa bi se i ja vjerovatno za takvo nesto odlucio. Naravno, kad bi ti potrajao 10god pa se radi toga raspitaj o kvaliteti.
Tebi je toliko stalo do neke stvari da bi ušao u dugove ili debeli minus? Nijedna stvar na svijetu ne vrijedi toliko da bi se uvalio u takva sranja... I pardon na offu... Za onoliko koliko ti tv treba, kupi jeftino... Ili barem povoljno...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Samo ne znam tko ti može garantirati kvalitetu... Nijedna marka nije savršena, a ti baš možeš ubosti onaj koji će se pokvariti nakon tri tjedna ili još gore, nakon dvije godine...= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Niste mi svi vi sasvim jasni jer ovdje kao da samo postaju osobe u čijim domovima se vrte cifre od cc 10000-15000KN na mjesec.
A mora netko i dobro živjet!!
Imati PC i nije baš neki luksuz jer ga kupiš za cc 2oooKN i plačaš net mjesečno 3ooKN
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ovo je malo kontradiktorna tvrdnja, plazma se ne kupuje zbog ustede prostora. da objasnim. plazma je min 107cm. ako oces gledati ugodno trebas gledati sa recimo 4.5, 5m udaljenosti, znaci da ti je soba 5, 5.5m. e sad cija soba je tolika sumnjam da mu treba usteda prostora. puno ekipe kupuje plazmu samo zato da budu mange i da mogu reci da imaju plazmu, kod frenda sa 3.5m kada gledamo tv moras micati oci da bi gledao sliku i citao tekst.
sa 2 metra udaljenosti mogu sasvim pristojno gledat. plazma cu kupit samo pitanje kad.. ce to fin. prilike dopustit.
meni nije bas toliko stalo do neceg da sad idem u dugove al nemojmo ici tako daleko, a svi vi imate skupe mobitele, a zasto onda nemate one neke najjeftinije :rolleyes: kupujemo sto kvalitetniju hranu itd.
zna se... da je jeftino najskuplje.
ovo je uopce smjesno u sta se pretvorio topic.
al o tebi ovisi kakav ces tv kupit, mozda najbolje da odes u hg spot imaju veliku ponudu tv-a i vidis
To i mene smeta, ekipa ima mobitel ok 3000 kn i onda sere da prosječna obitelj nema 4000 kn za kvalitetan TV. Danas je TV neophodan odnosno moraš ga imat i normalno je da ćeš kupit nešto kvalitetno al ne, ekipa kupuje skupe mobitele koji ih rabe 2 god i onda seru na ostale cijene i kupuju neke SuperVision televizore na akcijama
ne govori nitko da nemam nego nisam spreman toliko odvojiti za to jer mi ne predstavlja prioritet da imam TV bolji od susjeda. A o kvaliteti se moze raspravljati nasiroko.
Ajd lakše sa sranjem... Za druge me se ne tiče, ali ja govorim za sebe, jer nemam mobitel od 3000+ kuna, a to da je TV neophodan su guposti... Za neophodan TV ne moraš dati masne pare da mi mogao reći da si kupio super kvalitetno i izdržljivo... Mobitel je skoro non-stop samnom i koristim ga skoro cijeli dan... Pred TV-om provedem pola sata dnevno u prosjeku...= Citat =:
Izvorno postao subtex1
evo Nerede, sve za male pare: Plavi Oglasnik
Mogu napisati zato što promatram ljude oko sebe, dobar dio njih tako razmišlja. To što neki pojedinci nisu takvi ne znači da ljudi u globalu jesu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
bzvz,dat 10k kuna za tv je bacanje novaca,radije za te pare jedem pametno,dok taj tv moze isto kao i onaj od soma kuna riknut nakon dva tjedna.
pa evo,svatko ima svoje neke prioritete i mislim da je to gog jako ljepo gore objesnio....nekome bacanje novaca,nekome sreca do neba...isto bi i ja mogo reč da je ukucat neku masnu svotu u auto nepotrebno,pa opet potrebno je razumjevanje i za drugu stranu
znanje nije sa puno novca stvorit/napravit nešto dobro,jel to je svatko u stanju nego sa malo novca napravit maksimalno